Banner

Aluinvent DVTK - UNI Győr MÉLY-ÚT 89-64

Szerző: objektív | 2020-01-04 11:29:00


Női Kosárlabda NB I. A-csoport, 14. forduló

Aluinvent DVTK - UNI Győr MÉLY-ÚT 89-64 (25-13, 20-14, 27-15, 17-22)

Miskolc, Generali Aréna, 1000 néző. Játékvezetők: Papp Péter, Balog György Attila, Balogh Gyula.

DVTK: Medgyessy 8/3, Kányási 6/3, Walker-Kimbrough 18/3, Goree 14, Morrison 28/6. Csere: Pusztai 2, Škorić 8, Zele 3/3, Szücs R. 2., Katona. Vezetőedző: Cziczás László.

Győr: Ygueravide 12/6, Raksányi 9/3, Dombai 8, Hruscaková 17/3, Barnai 6. Csere: Hollivay 7, Papp 2, Török, Dúl, Czank 3/3, Török Á. Vezetőedző: Merim Mehmedović.


Edzői értékelések

Cziczás László: - Büszke vagyok a lányokra, mert nagyon sok mindent megvalósítottunk abból, amit a felkészülés során gyakoroltunk. Nagyon boldog vagyok, hogy csapatként játszottunk. Három negyeden keresztül majdnem tökéletes játékot nyújtottunk mind védekezésben, mind támadásban. Elég sok néző kilátogatott a mérkőzésre, reméljük, legközelebb még többen jönnek.

Merim Mehmedović: - Tudtuk, hogy a DVTK egy nagyon jól összerakott csapat. A mi helyzetünk nehéz, mert az előző kollégám munkája és az enyém is jelen van együttesen. Remélem, hogy a következő napokban sikerül összerakni azt a játékot, ami a jövőre nézve udvözítő lehet.


2020 első mérkőzésén hazai környezetben lép pályára az Aluinvent DVTK. A szombaton 18 órakor kezdődő találkozón az UNI Győr Mély-Út együttese ellen játszanak a piros-fehérek. A meccset az M4 Sport élőben közvetíti.



Cziczás László: - A légiósaink visszaérkeztek a néhány napos szabadságukról. Nagyon örülök annak, hogy ők is hazautazhattak családjaikhoz. Reméljük, ez a kis feltöltődés jó hatással lesz a játékukra. A győri csapatról tudjuk, hogy nagy bajban vannak, hiszen egy hiba miatt elvették tőlük a ZTE elleni győzelmüket, sőt, még kaptak egy büntetőpontot is. Ez azt jelenti, hogy szinte minden mérkőzést meg kell nyerniük ahhoz, hogy egyáltalán a legjobb nyolc közé jussanak az alapszakasz végére. Ezért azt gondolom, igen elszántan fognak pályára lépni, de mi is azok leszünk, hiszen mindenféleképpen meg akarjuk nyerni ezt a mérkőzést. Az elmúlt napokban nagy energiát fektettünk abba az edzéseken, hogy a védekezésünket magasabb szintre emeljük. Bízom abban, hogy ebből már fogunk valamit látni szombaton is. Hogy ne teljen el baj nélkül az elmúlt időszak sem, a két ünnep között Pusztai Petra nem tudott velünk edzeni vírusos betegség miatt, míg most Kiss Angelika lázasodott be. Ennek ellenére is úgy vélem, egy jó mérkőzésen képesek leszünk megszerezni a győzelmet.


forrás, fotó: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

20. grosser |Válasz erre: 19. Karpfen
2020-01-07 15:11:04 Piros öves, Veterán
A papagáj is azt mondta, hogy nem kell beszarni, miközben már félig a macska szájában volt. :)))
19. Karpfen
2020-01-07 12:47:16 Barna öves, Veterán
Legalább nem fáradunk el a kupahétvégén. Merthogy rögtön a Sopron jön szembe.
18. benji
2020-01-06 19:41:21 Lila öves, Őstag
Valóban úgy tűnt, hogy a rövid téli szünet jót tett a csapatnak, remélem, ehhez hasonló játékot láthatunk a továbbiakban is.

Holnap délben lesz a Magyar Kupa döntő sorsolása, remélem, jó ágra kerülünk. :)
17. grosser |Válasz erre: 15. Attila11
2020-01-06 17:41:55 Piros öves, Veterán
Na még annyit, nekem az nem tetszett, én is visszanéztem a meccset (bár ott voltam a csarnokban), mikor "kedvenc" Jenőkénk beköszönt, "jó estét Diósgyőrből", olyan nehéz lett volna azt mondania, hogy Miskolcról?
Bár mit várjunk egy f.szkalaptól? Előttem ült a közvetítő állásban kb. öt méterre, gondolkodtam, hogy mit kellene hozzávágni :)))
16. grosser |Válasz erre: 15. Attila11
2020-01-06 17:39:05 Piros öves, Veterán
Jót tett nekünk a karácsonyi szünet. Teljes mértékben egyetértek veled, igazi CSAPATKÉNT játszottunk, így tovább a szezon végéig és akkor megint szép szezonunk lesz.
Most két kemény meccs jön, csütörtökön Görögországban, de ha így fogunk "harapni", akkor nem leszünk esélytelenek a továbbjutásra, vasárnap meg megyünk Szekszárdra, az is kemény meccs lesz, nagyon komolyan kell venni, nem lesz egyszerű, azt mondom, hogy azon a meccsen fog eldőlni, hogy melyik csapat végez az alapszakasz végén a második helyen, az első helyet el kell felejteni, de nem csak nekünk, hanem minden csapatnak (sajnos), de nagyon kellene az a 2-ik hely.
SZÉP VOLT LÁNYOK, CSAK ÍGY TOVÁBB!
15. Attila11
2020-01-06 14:18:52 Kék öves, Tag
Sajnos szombaton nem láthattam, ezért megnéztem felvételről a mérkőzést. Na ez volt az a csapatkohézió, amit annyira hiányoltam. Tavaly is ettől voltunk többek, mint a többi üldöző. Nagyon jó volt látni, hogy újra tudnak egymásnak örülni a Lányok. A kezdéstől fogva csúsztak-másztak a siker érdekében, küzdöttek egymásért és ennek köszönhetően értünk is. Nagyon szurkolok annak, hogy ez kitartson a szezon végéig! Nem mondom, hogy nem voltak hibák, rövidzárlatok, de most az volt a legfontosabb, hogy újra egymásra találjanak. A meccs végén bizony nagyot csettintettem. Ez bizony kalapemeléses vastaps!
Szerintem jó volt végre a védekezésünk és egyáltalán nem volt esetleges a támadójáték. Öröm volt nézni a Csapatot! Csak így tovább!

Viszont, ami gyomorforgató volt, ugyebár a mediaklikken láthattam, hallhattam, sajnos. Az Fűzy András nyilatkozata. Feltették neki az adminisztrációs hiba miatt a kérdést. Erre ő azt hangsúlyozta ki, hogy a sportszerűség és fair play... A ZTE-t hibáztatta, ,,miért nem jelezték a zalaegerszegi vezetők, már a mérkőzés előtt a szövetségi ellenőrnek, hogy óvnak, ha pályára lép Hollivay..."
Van bőr a pofáján a sportszerűségről beszélni ennek a ma..nak?! A tavalyi után még inkább unszimpatikusabbá vált az ottani vezetőség.
14. Karpfen
2020-01-04 22:08:07 Barna öves, Veterán
Ja, és hatalmas gratuláció az U23-nak. Hiányzók ellenére bravúrgyőzelem!
13. piros79
2020-01-04 22:04:32 Lila öves, Fanatikus tag
Nagyszerű győzelem!
Az Uni-Győr keretének összértéke legalább annyi, mint a Diósgyőré! De itt olyan játékosok játszanak, akik szeretik egymást és tudnak küzdeni egymásért, a csapatért! Ezért nem cserélnék én itt senkit senkire!
12. Geotic
2020-01-04 21:27:02 Piros öves, Őstag
Most tényleg emiatt a center miatt bukott a Győr két pontot???
Hát meg is érdemlik...
A mi lányainknak szívből gratulálok, kezdett valami felvillanni az előző évből.
11. tommasi
2020-01-04 21:21:57 Barna öves, Tag
Jó kis meccs volt,Gratula a lányoknak!

Ez a raksányi féle győr a raksányi féle Diósgyőrre emlékeztetett.
Nulla csapategység,morálisan szétcsúszva az egész brigád,kilátástalanság.
Örülök,hogy már nem nálunk játszik.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...