Banner

"Aki jön, azt kell legyőzni!"

Szerző: objektív | 2017-03-23 15:55:00

Utolsó alapszakaszbeli mérkőzését játssza a Női Kosárlabda NB I. A-csoportjában az Aluinvent DVTK, majd felpörögnek az események, hiszen egy héten belül lejátsszák a Magyar Kupa nyolcas döntőjét, és elkezdődik a rájátszás. A jó formában játszó Rasheed Ritát kérdeztük, hogyan készül a hajrára.

- Már másfél hét telt el a Sopron elleni diadal óta, mivel telt a bajnoki szünet?
- Az elején kaptunk néhány napos pihenőt, hogy testileg, lelkileg rápihenjünk a szezon hátra lévő részére. Én a férjemhez utaztam Németországba, és ugyan hosszú volt az út, de számomra nincs annál pihentetőbb, mint vele tölteni néhány napot. Amikor újra nekiláttunk a munkának, akkor először a fizikai képzésre helyezte a hangsúlyt Maikel López, majd visszatért a normál kerékvágásba a felkészülés.

- Szombaton a Zalaegerszeg ellen olyan mérkőzés következik, hogy az eredménytől függetlenül a DVTK a 6., a ZTE 7. helyen végez, tehát egyik fél számára sincs tét. Erre a találkozóra készültök, vagy már előre tekintetek?
- A Cegléd elleni Magyar Kupa-találkozót szem előtt tartva készülünk a ZTE ellen. A két csapat játékstílusa hasonlít egymásra, ami megkönnyíti a munkát. Az MK-negyeddöntő fontosabb, de tisztában vagyunk vele, hogy először a zalaegerszegieket kell legyőzni.

- Az alapszakasz utolsó mérkőzése következik, érzed-e már magadon, hogy hamarosan itt a rájátszás?
- Azért ne feledkezzünk meg a kupadöntőről sem, ahová címvédőként utazunk! Amikor hazatértünk Pécsről, akkor majd koncentrálhatunk a rájátszásra. Az előző évi menetrendhez képest változás, hogy szinte egyből, a döntő utáni szerdán vagy csütörtökön indul a rájátszás, ezért is fontos a most elvégzett munka. Azért is bízom a jó kupaszereplésben, mert az lendületet adhat a folytatáshoz, hiszen a rájátszásban néhány mérkőzésen eldől minden fontos kérdés.

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

13. vebgy* |Válasz erre: 12. Karpfen
2017-03-31 19:34:54 Fekete öves, Veterán
Ezt az m4-et minden más csatornánál jobban (..azért vannak még versenyzők e témában-retekklub, tv2 etc.) takarítanám el az éterből...
12. Karpfen |Válasz erre: 11. grosser
2017-03-28 20:25:38 Barna öves, Veterán
Van még idő péntekig. Korábban a Peac meccseket az ustream adta. De lehet, hogy kapunk linket ezen vagy a hivatalos oldalon. Egyébként engem is felháborít, hogy a királyi tv-nél vannak a jogok, de nem él vele és másnak sem adja át. Egy csomó férfi kosár meccset adnak, de nőit nem.
11. grosser |Válasz erre: 10. Karpfen
2017-03-28 13:57:12 Piros öves, Veterán
Ez a b.zi m4 nem közvetíti élőben a hétvégi MK-nyolcasdöntő meccseit csak a vasárnapi döntőt! Hát szarjanak sünt!
De állítólag az összes meccset lehet nézni stream-en, csak kérdés, hogy hol? Talán a PEAC vagy a Pécs TV oldalán, de még nem találtam linket hozzá!
2017. március 31. péntek (negyeddöntők):
13:00 UNIQA Sopron – ZTE NKK (Negyeddöntő 1.)
15:30 Atomerőmű KSC Szekszárd – CMB Cargo UNI Győr (Negyeddöntő 2.)
18:00 PEAC-Pécs – Vasas Akadémia (Negyeddöntő 3.)
20:30 VBW CEKK Cegléd – Aluinvent DVTK Miskolc (Negyeddöntő 4.)
10. Karpfen |Válasz erre: 5. grosser
2017-03-28 08:25:21 Barna öves, Veterán
Láttam a Sport fórumán, hogy ugyanarra a következtetésre jutottál, mint én. Sportszerű volt a Győr, le a kalappal. Szerintem ellenük van a legnagyobb esélyünk, jól alakult a párosítás. A pályahátrány miatt nem aggódom, a pillanatnyi formának sokkal nagyobb a jelentősége. Viszont továbbra is azt mondom, hogy szerintem nincs kétszer csúcsforma. Ha a kupában nagyot alkotnánk, arra megint rámenne a bajnokság. Túl kicsi a különbség a csapatok játékereje között.
9. korxi
2017-03-27 16:45:36 Piros öves, Veterán
Közben fent van negyedenként, köszi szépen!

https://www.youtube.com/watch?v=i9qNFNUJUC8
8. grosser |Válasz erre: 7. korxi
2017-03-27 10:58:42 Piros öves, Veterán
Nem vagyok Szabó Pisti, de itt van egy 9 perces összefoglaló, biztos, hogy fent lesz youtube-on a teljes meccs is, talán már fent is van, csak még nem találom.

7. korxi |Válasz erre: 5. grosser
2017-03-27 10:05:39 Piros öves, Veterán
A jégkorongozók nagyon faszagyerekek! Először leültek a kijelölt VIP helyekre, aztán gondoltak egyet és felmentek szurkolni az ultrák mellé.

Pisthi (Szabó) te időnként szoktad nézni ezt a fórumot, meg tudnád tenni hogy felrakod a teljes meccset youtobe-ra? Előre is köszi:)
6. korxi |Válasz erre: 4. Karpfen
2017-03-27 10:01:40 Piros öves, Veterán
Lehet hogy tényleg nem tudták eldönten a legutolsó pillanatig sem hogy végülis mi legyen:)
De tényleg lehet amúgy, hogy úgy voltak vele hogy persze persze, a Vasas ellen papírforma a győzelem, de mesze nem lesz baj az sem ha kikapunk, és ez azért tudat alatt benne volt mindenkiben. Aztán a félidőben már tudatosodott bennük, hogy azért egy Euroliga induló nem kaphat ki egy Vasastól, nagyon messzire kilógna a lóláb, meg amúgy is milyen lenne már...
5. grosser |Válasz erre: 4. Karpfen
2017-03-27 09:21:15 Piros öves, Veterán
Én is azt hittem, durva is lett volna, ha "véletlenül" kikapnak a félamatőr Vasastól, de aztán rájöttek, hogy ez mégsem illik. :)
Ha pályahátrányból bárki ellen is van esélyünk túljutni, az a Győr, persze először itt lesz most hétvégén a Magyar Kupa, és az ellenfelünk, a Cegléd a mumusunk, de talán minden átok megszakad egyszer, miért ne szakadna az meg most, egy semleges pályán? Nagyon nem lenne jó, ha a címvédő utazik haza az első nap után, de én bizakodó vagyok!
Nem igazán volt meggyőző a játékunk a ZTE ellen, de talán betudható annak, hogy már a kupára gyakoroltunk. A legjobb az volt, mikor a hokisok beálltak az ultrák közé szurkolni! :)
4. Karpfen
2017-03-25 21:03:25 Barna öves, Veterán
Félidőben azt hittem, hogy számolgat a Győr és el akarnak minket kerülni, de aztán összekapták magukat, így velük játszunk.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...