Banner

A négy közé jutás a tét a Visegrád Kupában

Szerző: objektív | 2017-10-10 16:26:00

Szerdán este 19 órakor lép pályára a DVTK Jegesmedvék csapata. A Visegrád Kupa negyeddöntőjében a vendég a zsolnai együttes lesz.

Szerda este 19 órakor a Visegrád Kupa negyeddöntőjének visszavágójában mérkőzik meg egymással a DVTK Jegesmedvék és az MsHK Zilina együttese. A találkozó előtt Mikael Tisell vezetőedzőt kérdetzük.

- Nagyon várom a szerdai találkozót, remek mérkőzésnek ígérkezik - osztotta meg gondolatait Mikael Tisell. - Ugyan a negyeddöntő első meccsét sikerült négy góllal megnyerni, úgy fogunk tekinteni erre a mérkőzésre, mint minden eddigire, hogy 0-0-ról indul az eredményjelző. Készen kell állnunk egy felkészült zsolnai csapatra, biztos vagyok benne, hogy keményen fognak küzdeni, hiszen ez az ő egyetlen esélyük a továbbjutásra. Talán a legfontosabb, hogy maximálisan fel legyünk készülve, és külön mérkőzésként tekintsünk erre a találkozóra.

Visegrád Kupa

2017. október 4., szerda
18:00 MsHK Zilina - DVTK Jegesmedvék 1-5

2017. október 11., szerda
19:00 DVTK Jegesmedvék - MsHK Zilina

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. korxi
2017-10-10 20:33:08 Piros öves, Veterán
Valószínűleg az edzőnek is váratlanul jött hogy az extraligás csapat elleni idegenbeli első meccs után, hazai visszavágó előtt majd arra kell treníroznia a játékosokat, hogy komolyan kell ám venni minden meccset és nem szabad lebecsülni az ellenfelet:)

A MAC viszont nagyot ma nagyot játszott, el kell ismerni. Nem jutottak tovább, de a harmadik harmad felénél még 3:1-es vesztésre álltak, majdmegfordították 4:3-ra és hosszabbításos 4:4-et játszottak.

Azért a hosszabbítás igencsak rövid ideig tartott, a három a három elleni játékban a szlovákok gyorsan megmutatták hogy ki tud jól jégkorongozni.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...