Banner

A finommechanikát megette a traktor

Szerző: Jáborcsik András | 2016-05-15 00:07:00

Betyárok szurkolótársunk beszámolója a mai női futsal elődöntő 2. mérkőzéséről, melyen a kiskunfélegyházi Astra 7-2 arányban diadalmaskodott a Vénusz ellen:


"Életem második futsalmeccsén voltam, s bár volt velem egy szakértő játékos a családból, igy előre elnézést kérek a hozzáértő női futsal szurkolóktól, ha rosszat mondanék…

Már az elején látszott, hogy technikás a Vénusz, de körömpasszai, háromszögelései lassúak és pontatlanok voltak, nem volt üres ember a megfelelő helyeken. A félegyháziak darabosan, de sorra leszerelték a cselező diósgyőrieket és gyorsan, pontosan inditottak. Ez olyan látványos volt, hogy szinte várni lehetett a bajt, ami be is következett, az első félidő három hazai gólból kettő leinditásból, egy szép kapáslövésből esett. Pedig jól védekeztünk, felállt védelmünk ellen nem tudtak mit kezdeni. Ráadásul volt egy 11-es mezben játszó csatáruk, aki az a tipus, ki már gyerekkorától lenn focizik a fiúkkal. Négyet biztos lőtt… A második félidőben nem sokáig reménykedtünk a 3:3-ban, hamar jött a negyedik. Sajnos, a játék képe sem változott, ugyanazokat a hibákat követtük el. Úgy láttam fejben is fölénk kerekedtek, nem találtuk az ellenszert, illetve ők találták meg ellenünk, a fineszes játék ellen. Ez a meccs alapján megérdemelten győztek.

Szurkolóink, mintegy húszan, helytálltak ismét, sőt még akció is volt: dűlöngélő tökrészeg parasztbácsi borzolta a kedélyeket, végül a hangosbemondó kiüritette a mellettünk lévő hazai(!) szektort.

További sok sikert a Félegyházának, de főleg: Hajrá Vénusz!"

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.