Banner

A DSZK elnökségének közleménye

Szerző: Jáborcsik András | 2018-12-14 20:38:00

Tisztelt Szurkolótársaink!

A múlt héten megtartott DFC Kft. taggyűlésről az interneten megjelent közleményekből az derült ki, hogy a szurkolók által kezdeményezett javaslatokkal érdemben foglalkoztak a tulajdonosok! Közösen támogatták a szurkolókkal egyeztetett jegyárak kialakítását, a belvárosi jegyvásárlás visszaállítását és az iskolás csoportok ingyenes mérkőzéslátogatását.

Ezúton is örömünket fejezzük ki, hogy a korábban lezajlott, nem nyilvános egyeztetéseknek hála, valós eredményeket értünk el. Bízunk benne, hogy a megkezdett munka továbbra is ilyen eredményes és előremutató lesz szurkolói szemszögből.

A szervezett csoportok sok évtizede munkálkodnak a Diósgyőrért, ha kell, vállalva a konfliktust bárkivel. Aki ezt elvitatja, az vagy vak, vagy szándékosan félreérti a tényeket! A DSZK, mint a szervezett szurkolói csoportok által életre hívott egyesület továbbra is keményen ki fog állni azokért a célokért, amiket mi, SZURKOLÓK fogalmazunk meg! Mindannyian tudjuk, hogy vannak, akik pénzért, érdekből, de innen is üzenjük nekik: Mi szívből, lélekből!

Hajrá Diósgyőr!

DSZK – Egyesület elnöksége

2018. december 14.



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2018-12-16 19:22:11 Piros öves, Őstag
Télen erősitűnk.?
2. makaó
2018-12-15 10:14:36 Barna öves, Fanatikus tag
Már most látszik, hogy érdemes volt a DSZK-t megalapítani.
Reméljük a jövőben még több szurkolói javaslatot tudnak elfogadtatni a tulajdonosokkal.
Én is bíztatok mindenkit, hogy lépjen be a DSZK-ba.
1. vebgy*
2018-12-14 20:58:00 Fekete öves, Veterán
"A szervezett csoportok sok évtizede munkálkodnak a Diósgyőrért, ha kell, vállalva a konfliktust bárkivel.".... Na ezért léptem be az első nyilvános alkalommal. És mindenkit biztatok, hogy tegyen így ! Ami a közleményt illeti, lássuk a medvét a valóságban, hogyan is fog ez kinézni a gyakorlatban...a MINDEN klubösszejövetelen való jelenlét még sok menetes csata lesz...(az akármilyen arányú tulajdonnal együtt).
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...