Banner

Sántha Gergely: Az Akadémián nagyszerű munka folyik

Szerző: amigeleken.hu | 2020-12-18 07:46:00

Lezárták a 2020-as esztendőt a DVTK Labdarúgó Sportakadémián. Az idei utolsó edzői értekezlet arra is jó lehetőséget kínált, hogy a szakemberek visszatekintsenek az elért eredményekre, sikerekre, és meghatározzák a következő időszak irányát. Az eseményről a dvtk.eu számolt be.


Az eseményen részt vett Sántha Gergely, a DVTK elnöke, Benczés Miklós sportigazgató, valamint Tamás Gábor, cégvezető is.

A diósgyőri labdarúgás motorja, szíve, jövője az akadémia, amelyen nagyszerű munka folyik – emelte ki köszöntőjében Sántha Gergely, a DVTK elnöke. – Egyre több képzett szakemberrel és nagyszerű korosztályokkal dolgozhatunk együtt, ami optimizmussal tölt el az előttünk álló időszakra nézve. Ebben a vírushelyzettel tarkított időkben mindenki kivette a részét a feladatokból, csak így lehetett a mögöttünk hagyott esztendő eredményeit elérni. Ehhez gratulálok az edzőinknek, a sportszakembereinknek, és természetesen az akadémia vezetésének is.



Fogarasi Zoltán, a DVTK Labdarúgó Sportakadémia igazgatója egy prezentációval ismertette az elmúlt egy esztendőben elvégzett feladatokat, eredményeket. Ebből kiderült, hogy van mire büszkének lenni, ha a diósgyőri futballutánpótlásról beszélünk.

Az akadémiai munka számos területén nagyokat léptünk előre. Még akkor is, ha a koronavírus első és második hulláma jelentős többletfeladat elé állított bennünket. Ennek ellenére büszke vagyok arra, hogy minden korosztályban rendelkezünk magyar utánpótlás válogatott játékossal, van ahol kettővel is. A tavalyi másodosztályú szereplés után, most valamennyi nagypályás csapatunk (U14-U19) a legmagasabb osztályú bajnokságban vesz részt. A járvány okozta mérkőzéshalasztások ellenére a DVTK LSA csapatai valamennyi találkozójukat lejátszották ősszel. Ehhez az is kellett, hogy mindenki kellő komolysággal vegye és kezelje ezt a helyzetet. Ezért köszönettel tartozom az akadémia valamennyi dolgozójának.


Az évzáró edzői értekezlet végén Tamás Gábor és Fogarasi Zoltán külön is köszönetet mondott azoknak a dolgozóknak, akik kimagasló teljesítményükkel segítették a DVTK Labdarúgó Sportakadémia fejlődését, haladását. Az utánpótlás bajnokságok őszi idénye véget ért, a korosztályos csapatoknál a 2021-es munka január 4-én, hétfőn kezdődik majd.


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
9. toki* |Válasz erre: 8. Realitie
2020-12-19 10:05:34 Fekete öves, Veterán
Egyébként igen,
8. Realitie
2020-12-18 17:19:51 Narancs öves, Lelkes újonc
Bizakodó, mosolygós, önbizalomtól duzzadó és hittel teli tekintetek. Gratula az elsöosztályhoz. De ez mire föl hivatkozási alap? Borsod-Heves-Nógrád területeket fedi le az akadémia. Kinek legyen elsöosztályú utánpótlása, talán Sajóbábonynak?
Ez standard, csak a mögötte lévö tartalom gyenge, nagyon gyenge.
7. Füles1
2020-12-18 13:34:37 Lila öves, Tag
Elolvasva ezt a propaganda közleményt felvetődött bennem a gondolat , ezek tényleg enyire hülyék vagy minket néznek annak? Én az utóbbira tippelnék.
6. kempes
2020-12-18 12:17:26 Piros öves, Veterán
Az eredmények is őket igazolják! (ja, nem ide!) :D
5. beli1
2020-12-18 11:35:53 Piros öves, Fanatikus tag
Amikor önmagad dícséred már régen rossz.
4. Guntio
2020-12-18 10:54:24 Barna öves, Tag
Örülök, hogy minden ilyen tökéletes, éljen sokáig Nagy Szeretett és Bölcs Vezérünk Sántha Gergely és csodálatos munkatársai!Azért egy szerény kritikát megjegyeznék , annyira tetszenek a belső irányított interjúk olyan sok pozitívat olvasunk, de nekem kicsit hiányzik, hogy nincs hangulatjelentés pedig az úgy bevált az ötvenes években...olyan jó volna olvasni, hogy minden szurkoló boldog és én is megtudhatnám belőle, hogy mennyire örülök...
3. 10. hely
2020-12-18 09:49:18 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Karan, Max, Memolla, Drazic, Ivanovski, Grozav, Shestakov, Pedro vs. Szűcs
2. lokal
2020-12-18 08:51:38 Fekete öves, Őstag
Hát akkor jól van akkor...
1. toki*
2020-12-18 08:23:11 Fekete öves, Veterán
Annyiban van igazsága, hogy minden csapatunk első osztályú. Az, hogy milyen munka folyik? Ezt inkább nem minősíteném, majd az idő eldönti.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...