Banner

A csapat magja együtt marad

Szerző: objektív | 2018-05-15 11:42:00

A sikeres 2017/2018-as idényt követően a DVTK Jegesmedvék gerincét alkotó játékosok közül többekkel sikerült megállapodni, így a Visegrád Kupa, Erste Liga és magyar bajnoki ezüstöt, illetve Magyar Kupát nyert csapat magja a következő évben is együtt marad.

- Nekem élő szerződésem van, így adott a folytatás - osztotta meg Magosi Bálint, a DVTK Jegesmedvék csapatkapitánya. - Nagyon szívesen maradok, hiszen szeretem a csapatot, az itteni közeget, és ha összejön a várva várt Tipsport Extraliga indulás, az mindenképp kecsegtető kihívás lesz, bízom benne, hogy ott is megálljuk a helyünket. Örülök neki, hogy ennyien maradnak a tavalyi csapatból, hiszen bizonyítottan jól működünk együtt, ismerjük egymást, működik a kémia közöttünk, ami nagyon fontos. A következő szezonig hátralévő időt mindenki a felkészüléssel tölti, szeretnénk kezdésre a lehető legjobb formába kerülni.

Magosi Bálint mellett élő szerződése van Galanisz Nikandrosznak és Vas Jánosnak is, így ők is biztosan ott lesznek a jövő évi keretben.

Rajtuk kívül szintén ott lesz Adorján Attila, a tavalyi szezon legeredményesebb kapusa, illetve Hajós Roland, Miskolczi Márk és Ritó László is, míg hátvédeink közül Láda Balázsra és Vojtkó Mátyásra is számíthatunk a következő szezonban.

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2018-05-15 16:08:32 Fekete öves, Veterán
Ez eddig 9 játékos. A támadókból máris kijön két sor, de Kulmala még nagyon kellene oda. :) A védők eddig is többnyire légiósok voltak, most oda lehetne gyorsabb, jobban összpontosító játékosokat hozni. Ja, és Kisst is szeretném Adorján mellett...:)
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...