Banner

DVTK tartalék - Ózdi Kohász SC 3-0

Szerző: objektív | 2019-11-03 18:01:00

Megyei rangadót nyert a DVTK tartalék csapata az NB III. Keleti csoportjának 13. fordulójában.

NB III. Keleti csoport 13. forduló

DVTK tartalék - Ózdi Kohász SC 3-0 (2-0)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 200 néző. Játékvezető: Erdélyi Bence (Dobos Dávid, Zsákai Milán)
DVTK tartalék: Bukrán - Szűcs K., Boros G., Zsiga M., Óvári, Farkas M., Vági A., Orosz M., Szabó B., Ternován P., Kispál. Vezetőedző: Vég Csongor
Ózdi Kohász SC: Lékai - Czingráber, Pataki, Bogáti, Gábor L., Lévai, Zöllei, Pfister, Marczis, Gál Sz., Kozics. Vezetőedző: Várhidi Péter

Csere: Farkas M. helyett Budaházi a 60., Pataki helyett Gál a 73., Kispál helyett Nagy Z. a 73., Zöllei helyett Tóth G. a 83., Zsiga M. helyett Pogonyi a 83. percben.
Sárga lap: Ternován a 23., Pataki a 41., Lévai a 49. percben.
Gólszerző: Boros G. (1-0) a 12., Óvári (2-0) a 25., Boros G. (3-0) a 86. percben.

Kulcspillanatok

11. perc: Szélről bejött labdából Boros szerezte meg a vezetést. 1-0

24. perc: Óvárit ugratták ki, aki a kapust kicselezve lőtt a hálóba. 2-0

86. perc: Jobb oldalról belőtt labdára érkezett Boros. 3-0


tabella: mlsz.hu

Vezetőedzői értékelés

Vég Csongor: - Két nehéz helyzetben levő csapat találkozott. Amíg a vendégeknél a klub körül kialakult helyzet volt a probléma, addig nálunk a minőségében jó, de eredménytelen játék. Többről szólt ez a mai bajnoki nekünk, mint három pont, mert nem tudom, hogy valóban megkapjuk-e majd. Ez a 90 perc nekünk arról szólt, hogy a srácok újra visszanyerjék a hitüket. Rúgtunk három szép gólt és végre lehoztunk egy meccset kapott gól nélkül. Bízom benne, hogy ez a győzelem átszakítja azokat a gátakat, amik benne voltak a fiúk lelkében. A győzelem mellett annak is örülök, hogy Pogonyi Benjámin személyében ma is tudtunk újoncot avatni. A fiatalok beépítését a most meg kevesebb pont ellenére is tartani fogjuk. Gratulálok az ózdiaknak is, mert sportemberből jelesre vizsgáztak!

Várhidi Péter: - Megpróbáltunk mindent a bajnokság tisztaságáért, de az érződik, hogy ez a játék edzés nélkül nem megy.

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. toki* |Válasz erre: 2. Asgaroth
2019-11-04 15:57:12 Fekete öves, Veterán
Igen. Várhidit hagyjuk. Apuci nevéből él(t mindig is), mint ahogy a kis Cucu! Ettől függetlenül gratula a tarcsinak.
2. Asgaroth
2019-11-04 15:08:14 Narancs öves, Lelkes újonc
Először is gratula a DVTK II-nek. De hogy kissé rosszmájú legyek, egyáltalán nem meglepő, hogy a Kohász így mentálisan darabokban van. Így a győzelme se meglepő a diósgyőri tartaléknak.
Én személy szerint, azóta bojkottálom a Kohász meccseit, amióta, idehozták ezt a nagyképű vérbeli lőcs Várhídit. Mindenkit elzavart szinte, akinek köze volt a megye I-es bajnoki címhez, idehozta a sleppjét, akik két egyenest sem tudnak a labdába rúgni. Miközben meccsről-meccsre beszólogat a szurkolóknak, meg bemutogat. Legutóbb kiszólt egy a játékot kritizáló szurkernek, hogy "Hogy van-e pénzed? Ha van, igazolj Te ide játékost!" Biztonságiak léptek közbe, mert a pályára akartak rohanni, hogy meglincseljék Várhídit. Ott okoskodik napi szinten a Sport TV-n, miközben egy rohadt Nb III-as csapatot sem bír összerakni. Szánalmas majom... A helyi önkormányzat, meg mindenhez asszisztál. Mindent elkövet, hogy megfúrja a tulajt. Elzárva a pénzcsapot és már ott tartunk pletyka szerint, hogy a Kohásznak bérleti díjat kellene fizetnie a saját pályáért, hogy edzhessenek. Közben meg kishílyán már mindenhol játszottunk "hazai meccset", csak Borsodban nem... Ha valami csoda folytán be tudjuk fejezni a bajnokságot, akkor irány a megye I. De valószínűbb, hogy visszalépés lesz a vége és nyáron megint kezdhetünk a megye III-ban.
1. vebgy*
2019-11-04 14:38:31 Fekete öves, Veterán
Borost azért időnként játszatnám az A csapatban, legalább kupameccseken...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...