Banner

DVTK tartalék - REAC 2-1

Szerző: dfcwolf | 2016-10-17 20:21:00

Végre megérkezett a játékengedélye, így 5 hét kényszerpihenő után bemutatkozhatott a DVTK tartalék együttesének kapujában Bukrán Erik.

A felnőtt keretből 6 játékos (Németh, Eperjesi, Kitl, Szabó I. B., Makrai és Grittiths) is Sütő Szilárd rendelkezésére állt, ennek köszönhetően egy alaposan megerősített összeállításban vettük fel a küzdelmet a rákospalotaiak ellen.


NB III. Keleti-csoport 11. forduló

Miskolc, Diósgyőri Stadion 75 néző. Játékvezető: Nagy Norbert (Szabó Ferenc Szilárd, Kövér Tamás)

DVTK tartalék: Bukrán - Bodnár D., Mikolka, Németh, Lőrincz - Eperjesi, Szabó I B., Kitl M., Kádas - Makrai, Griffiths Vezetőedző: Sütő Szilárd

REAC: Tóth D. - Kutai, Pesti, Nagy G., Balázs, Pfister, Kollár, Kiss T., Kovács D., Bodnár I., Pataki R. Vezetőedző: Veres Árpád

Csere: Kovács D. heyett Papp az 59., Pataki helyett Fodor a 72., Makrai helyett Gazdag a 79., Kiss T. helyett Pálmai a 81., Bodnár D. helyett Kitl K. a 84., Szabó I B. helyett Timkó a 84. percben.
Sárga lap: Kutai a 22., Kitl M. az 55., Balázs a 75., Griffiths a 81. percben.
Gólszerző: Makrai (1-0) az 54., Makrai (2-0) a 71., Bodnár I. (2-1) a 91. percben.

Kulcspillanatok

54. perc: Szabó I Balázs ugratta ki Makrai Gábort a bal oldalon, aki lendületből vezethette védőjére a labdát, majd 13 méterről kilőtte a hosszú alsó sarkot, 1-0.
71. perc: Bukrán kirúgása pattant át a védőkön, a labda Makraihoz került, aki egy szép cselt követően lőtte hálóba a labdát, 2-0.
91. perc: Szöglet utáni kavarodás után Bodnár szépített, 2-1.

Sütő Szilárd: - Először is szeretném megköszönni Szalma Palinak, hogy amíg a Bukrán Erik játékengedélye nem érkezett meg és nehézségekkel küzdöttünk, segített a csapatnak. Példát állított a fiatalok előtt, hogy milyen egy igazi sportember. A mérkőzésről annyit, hogy gratulálok mind a két csapatnak, hogy egy ilyen nehéz talajú pályán lüktető, színvonalas és jó iramú mérkőzést tudtak játszani. Végig kontrolláltuk a mérkőzést és teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Dinka Balázs: - Sajnos minden évben úgy alakul, hogy akkor játszanak vissza az NB I-es keretből a legtöbben, amikor mi vagyunk az ellenfél. A Diósgyőr dominált a mérkőzésen. 0-0-nál megvoltak a helyzeteink, élni kellett volna vele. Gratulálok a DVTK-nak.


NB III. Keleti-csoport 11. fordulójának eredményei és a tabella állása:


A REAC elleni mérkőzés jegyzőkönyve:


forrás: dvtk.eu és MLSZ Adatbank

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.