Banner

DVTK tartalék - Cigánd SE 0-0

Szerző: Jáborcsik András | 2018-11-11 17:35:00

NB III. Keleti csoport 14. forduló

DVTK tartalék - Cigánd SE 0-0

DVTK Edzőközpont. 100 néző. Játékvezető: Tamási Patrik (Soós András, Kurinka Béla)

DVTK tartalék: Bukrán - Szűcs K., Tóth Borisz, Valkay, Korbély, Farkas M., Orosz D., Géringer T., Mertse, Zsiga, Fenyőfalvi. Vezetőedző: Vég Csongor
Cigánd SE: Hrabina - Fehér M., Répási, Kovács G., Baksa, Hryhoriy, Kis G., Angyal, Fodor, Bokros T., Timkó Zs. Vezetőedző: Prisztács Tamás

Csere: Mertse helyett Géringer L. a 62., Zsiga helyett Varga J. a 62., Korbély helyett Sramkó a 82. percben
Sárga lap: Szűcs a 37. percben
Gólszerző: -

Vezetőedzői értékelés

Vég Csongor: - A fiúk mindent megtettek a győzelemért! A három pontért játszottunk az utolsó percig. Ahhoz, hogy ezt a mérkőzést megnyerjük, az első félidei jó játékunkra rá kellett volna pakolni egy pici pluszt. Ez elmaradt, így igazságos a döntetlen.

Terjék Sándor (Cigánd SE technikai vezető): - Az első félidőben gyámoltalanul és kockázatvállalás nélkül, több hibával játszottunk. A második játékrész első felében átvettük a játék irányítását és eljutottunk helyzetekig is. Azt gondolom, mindkét csapat a biztos pontszerzést választotta, de ezzel egyik sincs előrébb.


A forduló eredményei:


A tabella állása:


forrás: dvtk.eu és MLSZ Adatbank




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. Nevemsenki |Válasz erre: 1. atyesz
2018-11-11 21:09:30 Narancs öves, Tag
A 3.vonal.is erős. De szerintem a megye 1et se ütik meg...
2018-11-11 20:26:17 Fekete öves, Veterán
Már a szezon elején tudtuk, hogy nehéz lesz és cél a bennmaradás. A csapat fejlődik minden meccsen, csak a támadójátékot kell javítani, mert a védekezés már rendben van. A feljavult támadójáték után jönnek majd a gólok is. Amúgy is a fiatalok ebben az évben szoknak hozzá a fergetes magyar NBIII iramához, most válik el az ocsú a búzától.

Nem vagyunk egyáltalán elkeseredve, hisz tudjuk, hogy a megye I-ben is felnőttek játszanak, legrosszabb esetben jövőre ott nőhetnek fel a feladathoz a régió legjobb utápótlásából kikerülők.
1. atyesz
2018-11-11 19:54:10 Fehér öves, Lelkes újonc
De komolyan. Mi értelme ennek? Egy első osztályú csapatnak a tartaléka a másodosztály közepén kellene, hogy kipróbálja a fiatalokat, ahol nagyobb a sebesség. De ez az egész szenvedés egy szégyen.
Semmi nem mutat jó irányba.
Semmi.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...