Banner

DVTK Jegesmedvék–SC Csíkszereda 10-0

Szerző: Jáborcsik András | 2016-12-28 00:20:00

Kiütötte az első az utolsót a Csíkszereda első miskolci mérkőzésén. Ezen az estén a Sportklub nem volt egy súlycsoportban a címvédővel.


DVTK Jegesmedvék – Sport Club Csíkszereda 10-0 (4-0, 5-0, 1-0)

Miskolc, 1255 néző. Játékvezetők: Gangel, Halassy, Muzsik, Juhász.
DVTK Jegesmedvék: Adorján (Kiss) - Pavuk, Galanisz, Magosi, Láda, Leppanen - Miskolczi, Hajós, Tóth, Vojtkó, Gőz – Sakaris, Johnston, Toulmin, Joe, Kuqali – Sági, Ritó, Karda, Szopos, Laczkó. Edző: Doug Bradley.
Sport Club Csíkszereda: Ruczuj (Onodi) – Valchar, Farkas, Moldován, János, Wood – Campbell, Bíró, Molnár, Korenko, Salló – Solarev, Péter, Antal, Papp, Gecse – Rokaly, Egyed, Orbán, Bors. Edző: Leo Gudas.


Doug Bradley (DVTK Jegesmedvék): “Elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel. Nagy tempót diktáltunk, remekül kezdtünk, és hamar eldöntöttük a mérkőzést. Szép egyéni megoldásokból lőttünk gólokat, miközben mi nem kaptunk egyet sem, így maximálisan kiszolgáltuk a közönségünket.”

Leo Gudas (SC Csíkszereda): ”Ehhez a mérkőzéshez nem lehet sok mindent hozzáfűzni, mert ma este nem volt csapatom.”


A mérkőzés előtt Egri István, a Jegesmedvék első embere adott át jutalmat az U20-as vb-n remekül szereplő Kiss Bencének és Sági Martinnak. A hazaiak villámrajtot vettek, hiszen 19 másodperc elteltével Galanisz közelről, egy védő szorításában is mattolta Ruczujt (1-0). A miskolciak gyorsan be akarták vinni a második ütést is, beszorították a csíkieket, és Ruczujnak kétszer is bravúrt kellett bemutatnia. A 4. percben azonban már nem volt segítség: Sakaris adott középre és a korong Papp korcsolyájáról pattant a kapuba (2-0). A Jegesmedvék lendületben maradtak, a csíkiek viszont nehezen ocsúdtak a tragikus kezdés okozta sokkból, így a játék döntő részt a vendég harmadban zajlott. A 12. percben Sakaris a felső vasat találta telibe. A harmad hátralévő részében maradt az egyoldalú játék, a vendégek szinte semmiféle veszélyt nem jelentettek a miskolci kapura. A Jegesmedvék a 19. percben – a sok helyzet után – ismét betaláltak: Hajós szúrt bele egy lövésbe, és a korong így vágódott a hálóba, míg egy perccel később Johnstonnak már csak az üres kapuba kellett emelnie (4-0).



A MOL Liga állása:


Elolvasom a teljes tudósítást a jegkorongblog.hu-n >>>>>


forrás: jegkorongblog.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2016-12-28 19:29:19 Fekete öves, Veterán
Lassan kezdődik a volán első wc mérkőzése a vörös bikák ellen. Ez képet fog adni mindenről, körülményekről, hangulatról. A volán szinte biztosan teltház elött játszik, a látvány igen különleges lesz.
2. Szabó József* |Válasz erre: 1. perecesi-diosgyor-szurkolo
2016-12-28 19:20:29 Fekete öves, Veterán
Bizony, nagyon jó lenne őket leverni.
2016-12-28 19:19:25 Fekete öves, Veterán
Nagyon magabiztos bemelegítés a holnapi meccsre; hála istennek a mac kikapott büntetők után :D

De jó lenne holnap visszavágni nekik rendes játékidőben és néggyel mennénk elöttük, igaz az ute ugyanúgy loholna utánunk :D
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...