Banner

DVTK Jegesmedvék – MhK32 Liptovsky Mikulas

Szerző: amigeleken.hu | 2020-11-10 14:53:00

Tipos Extraliga 11.forduló

DVTK Jegesmedvék – MhK32 Liptovsky Mikulas

Miskolc, Jégcsarnok, 2020.11.10. 18:00

Közvetítés: Digisport


A Tipos Extraliga keddi játéknapján a DVTK Jegesmedvék az MHk32 Liptovsky Mikulas csapatát fogadja a Miskolci Jégcsarnokban. A találkozót a szezonbérlettel rendelkezők a helyszínen is megtekinthetik, valamint megközelítőleg 50 belépőjegy megvásárlására lesz lehetőség a helyszíni pénztárban. A következő időszakban ez lehet az utolsó olyan mérkőzés, amit szurkolók előtt játszanak a csapatok, hiszen a koronavírus-járvány kapcsán bejelentett hétfői intézkedések alapján szerdától legalább 30 napig zárt kapus lesz minden mérkőzés.


A játékosok és a stáb egy felajánlást tett a szurkolók felé a mai meccsre:

Legalább 30 napig a mai mérkőzés lesz az utolsó, ahol nézőket fogadhatunk, ezen a mai találkozón pedig a játékosok, valamint a stáb egy felajánlással szeretné megköszönni a szurkolóink kitartó támogatását.

A csapatunk tagjai önköltségen szeretnének egy sörrel vagy egy üditővel hozzájárulni a jó hangulathoz, ezzel a gesztussal is megköszönve a folyamatos támogatásotokat ebben a nehéz helyzetben is. Érdemes korán érkezni, mert a mérkőzés előtt kuponokat fogunk kiosztani korlátozott számban, amelyek beválthatóak a büfében. Kérjük, hogy a sört, vagy az üditőt helyben, a büfénél fogyasszátok el, mivel a lelátóra nem lehet italt vinni.

Köszönjük a játékosok és a stáb gesztusát, nektek pedig, hogy ma is szurkoltok a csapatnak!

Hajrá DVTK Jegesmedvék!


Fontos tudnivalók a mérkőzésre kilátogató szurkolók részére:

- Az ülő bérlettel rendelkező szurkolók számára az ülőhelyi szektorokban nem tudjuk a teljes bizonyossággal a bérleteiken szereplő ülőhelyeket biztosítani, de kérjük a szurkolókat, hogy lehetőség szerint a bérletükön szereplő szektorban foglaljanak helyet. Az „A” és „B” szektorban több bérletes van, mint ahány szurkoló helyet foglalhat ezekben a szektorokban a keddi mérkőzésen, így kérjük, hogy ha érkezéskor már nincs szabad hely az „A” és „B” szektorokban, akkor a „H” jelű szektorból tekintsék meg a találkozót. A „C” szektorból csak azok nézhetik meg a mérkőzést, akiknek ide szól a bérletük. Továbbá fontos információ, hogy csak azokat a székeket lehet elfoglalni, amik nincsenek lezárva szalaggal. Az egy háztartásban élők számára is kötelező a két szék kihagyása

- Az állóhelyi bérlettel rendelkezők számára is megjelöltük, hogy mely helyeket foglalhatják el. Mivel Könyöklő bérlettel rendelkező szurkoló több van, mint ahány hely a megfelelő védőtávolság betartásával elfoglalható, ezért őket kérjük, hogy ezen a mérkőzésen vegyék igénybe a Palánk álló és a Vigadó Álló szektorokat.

- A lelátókra ételt, italt vinni tilos. A büfékben megvásárolt termékeket kizárólag a büféknél lehet elfogyasztani.

- A mérkőzésen kötelező a maszkhasználat. A beléptetésnél kontakt nélküli testhőmérést végzünk, ami mindössze pár másodpercet fog igénybe venni

A klub biztonsági szolgálata kiemelt figyelemmel fogja betartatni az előírásokat, a szabályt megszegőket kivezethetik a mérkőzésről, illetve átadhatják a rendőrség munkatársainak. Klubunk bízik abban, hogy a bevezetett intézkedéseknek is köszönhetően mindenki egészséges marad.

Jegyvásárlás

A kalkulációk alapján megközelítőleg 50 belépőjegyet fogunk értékesíteni a mérkőzés kezdete előtt, amiket a főbejáratnál lévő pénztárban lehet megvásárolni. A jégcsarnokba csak annyi szurkolót engedünk be, amennyit a kedden érvényben lévő szabályok megengednek, ezért a mérkőzés előtt kizárólag annyi belépőjegyet értékesítünk, amennyivel a megfelelő védőtávolság biztonsággal betartható a jégcsarnok területén.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

15. korxi
2020-11-11 10:57:40 Piros öves, Veterán
Van összefoglaló, de nem olyan jó mert csak a gólok vannak benne, a bunyó nem.

https://www.digisport.hu/files/shares/2020/11-november/10/20201110_HD_jegkorong_szlovak_extraliga_dvtk_jegesmedvek_mikulas_osszefoglalo.MP4
2020-11-10 21:35:11 Piros öves, Őstag
Sziasztok! Gratulálok a Csapatnak, kellett nagyon a győzelem, nem csak a matek, hanem a morál miatt is. Meccs előtt is már jó érzéseim voltak, a látottak csak megerősítettek. Azt kell mondjam, jobbnak tűnik a keret,mint tavaly. A 4 - ik sor beszédes egy Csapatról. Valamikor nem is volt tavaly, most meg elég veretes az is!!! Kiváncsiam várom a folytatást! Hajrá Macik!
13. korxi |Válasz erre: 9. perecesi-diosgyor-szurkolo
2020-11-10 21:19:21 Piros öves, Veterán
Igen, tökéletes meccs volt.
12. tamaskpt |Válasz erre: 2. perecesi-diosgyor-szurkolo
2020-11-10 21:12:50 Piros öves, Őstag
Az első harmadban merem állítani hogy tökéletesek voltunk, a másodikban kis szerencsével kiálltuk a letámadást majd behozhatatlanul elhúztunk. Kár az utolsó harmad kiengedéséért, de összességében egy nagyon szép eredmény volt ez a szurkolástól búcsúzásul.
11. tamaskpt
2020-11-10 21:11:35 Piros öves, Őstag
Ez a Matej Bača ritka féreg egy alak.
10. Geotic |Válasz erre: 9. perecesi-diosgyor-szurkolo
2020-11-10 20:59:32 Piros öves, Őstag
Láda Balutól kár volt a végén az az ütközés, nem csoda, hogy a vendégek morcosak lettek.
2020-11-10 20:27:48 Fekete öves, Veterán
A végén egy kisebb nézeteltérés a felek között, Jordan le is dobta a kesztyűt, és harcba ment az egyik pirossal :D
8. korxi
2020-11-10 20:02:17 Piros öves, Veterán
Nem semmik ezek az új légiósok. Kurva nagy dolog hogy például egy AHL-es lett játékosunk van.
Ezzel együtt nem vitásan az a legnagyobb erősítés az eddigiekhez képest, hogy a szezonban először négy sorral tudunk játszani.
2020-11-10 19:30:48 Fekete öves, Veterán
Ezzel a hetedik dvtk csapattalálattal eldőlt, hogy a Liptó ellenünk kapta eddig a legtöbb gólt egy mérkőzésen a jelenlegi szezon során.
2020-11-10 18:31:02 Fekete öves, Veterán
4-1
Kulacskilövős találattal A Liptó már azt elérte, hogy nem nullára kapnak ki.
Kiss az első feléje menő kísérletből gólt kapott, de azt hozzá kell tenni, hogy jól meg volt lőve a korong.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...