Banner

DVTK Jegesmedvék–MAC Budapest 4-1

Szerző: Jáborcsik András | 2016-12-02 22:16:00

Ismét igazi rangadót vívott egymással a liga két élcsapata, és ezúttal a Jegesmedvék otthon tartották a három pontot.

DVTK Jegesmedvék - MAC Budapest 4-1 (1-1, 2-0, 1-0)


A két szakvezető így értékelte a parádés(31) mérkőzést:

Doug Bradley (vezetőedző, DVTK Jegesmedvék): ”Nagyon elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel. Gyorsan kaptunk gólt, de ez nem zavart meg bennünket, és úgy érzem, irányítottuk a játékot. Jól működött az emberhátrányos védekezésünk, a helyzeteinket is jól használtuk ki. A MAC-cal mindig nagyon kemény meccseket vívunk, a mai sem volt kivétel, ezek a győzelmek sokat érnek.”

Majoross Gergely (vezetőedző, MAC Budapest): ”Ma is bebizonyosodott, hogy ha(12) Miskolcon nyerni akarunk, akkor sokkal jobbnak kell lennünk. Fizikailag sokat dolgoztunk, de fejben nem voltunk mindig a topon. Sok helyzetben nem voltunk eléggé higgadtak, felesleges kiállításokat szedtünk össze. Vékony a határ, hogy valaki magas hőfokon ég, vagy elragadja a hév. Ebben ma nem voltunk jók.”


A mérkőzés elején nem sokat tétováztak a felek, mint két bokszoló, azonnal egymásnak estek, és gyorsan be is vittek egy-egy nagy ütést. Az elsőt a vendégek, ugyanis 37 másodperc elteltével már vezettek. Jubinville húzta meg a bal szélt, középre adott, és a pontosan érkező Nagy Gergő kapásból nem hibázott (0-1). Gyorsan jött a válasz, a 4. percben Johnston ütötte a korongot közelről az üresen maradt kapuba (1-1). A feszültség már ekkor érezhető volt, újra és újra kisebb-nagyobb lökdösődések alakultak ki, és nem maradt el a játékosok közötti kommunikáció sem. Volt játék is, a tavaly és idén is megszokott tempót hozták a csapatok, és helyzetekben sem volt hiány, a szurkolók sem unatkoztak. Felváltva pazarolták el az emberelőnyeiket a felek, mindig volt egy blokk vagy egy jó védés. A 17. percben Nagy Gergő ugorhatott ki szólóban, de mellé lőtt.

A második harmad is góllal kezdődött: mindössze 26 másodperc pörgött le, amikor Galanisz cselezte be magát a támadóharmadba, megtalálta az üresen hagyott Pavukot, aki középtávolról kilőtte a jobb sarkot (2-1). A 24. perc ismét a Jegesmedvéké volt, újabb gólt ütöttek: Tóth kissé oldalról mattolta Bálizst (3-1). Élvezetes csatát vívott a két csapat, sorra dolgozták ki a helyzeteiket, egymást követték a szép megoldások, meg persze a hibák is, így az újabb gólhoz mindig hiányzott valami. A 31. percben Sági vihette a korongot Bálizsra, ám két védő szorításában nem tudott a kapuba találni. Mivel egyik csapat sem tudott dominálni, felváltva forogtak veszélyben a kapuk. Az emberelőnyös játékban egyik gárda sem jeleskedett, így újabb gólt nem láthattak a nézők a harmadvégi dudaszó előtt.



Elolvasom a teljes beszámolót a jegkorongblog.hu-n >>>>>


forrás: jegkorongblog.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
6. braunb |Válasz erre: 4. abori
2016-12-04 07:56:22 Fehér öves, Újonc
Azert ne kegyunk ennyire elfogultak..:)

Van egy par jatekos, aki tenyleg beferne es nem hivjak, de azert kapasbol tudok mondani 2-3 olyan kapust aki jobb nala.


Mol ligaban- jol vedekezo csapatban ez a vedesi mutato kotelezonek mondhato.
5. korxi
2016-12-03 18:31:05 Piros öves, Veterán
A Fradi közben jégkoron téren is szív, hazai pályán 1:4 -es vesztésre állnak a tökutolsó Belgrád ellen. Ez nem az ő napjuk.
4. abori |Válasz erre: 3. Bobák Kornél
2016-12-03 15:20:14 Lila öves, Fanatikus tag
Igen, de az előző meccshez írt kommentemben utaltam rá, hogy esetleges leigazolása évekre megoldhatná a kapuskérdést a válogatottnál. Mily érdekes rá pár napra egy Adorjánnal készült interjúban választ is kaptam (tunk) rá, hogy jelenleg jól érzi magát a román up válogatottnál és 5 évet kellene kihagynia ha honosítanánk. Legalább is én így értelmeztem. Akkor is közel 2% ponttal vezeti a kapusok rangsorát a ligában.:)))
3. Bobák Kornél* |Válasz erre: 1. abori
2016-12-03 11:52:35 Fekete öves, Veterán
Igen, de annak a válogatott szempontjából nincs jelentősége, mert Adorján román válogatott.
2. toki*
2016-12-03 09:49:19 Fekete öves, Veterán
Gratula! Szép volt fiúk! Már itt volt az ideje, hogy megmutassuk a MAC-nak, hogy hol is van az igazi helye.
1. abori
2016-12-02 22:56:40 Lila öves, Fanatikus tag
Micsoda boldogság, hogy a frusztrált majom majoross kicopkodott a válogatottjával:))) Nézzétek a két kapus közti különbséget, majdnem 8%!!! CS.A.M.O.V.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...