Banner

DVTK Jegesmedvék–HK Beograd 9-1

Szerző: Jáborcsik András | 2017-01-14 21:58:00

A címvédő a Fehérvári Titánok után a szerbeket is magabiztosan győzte le, és kiütéssel vágtak vissza a legutóbbi kellemetlen vereségért.


DVTK Jegesmedvék – HK Beograd 9-1 (5-0, 2-0, 2-1)

Miskolc, 760 néző. Játékvezetők: Halassy, Kincses, Kis-Király, Kormos.
DVTK Jegesmedvék: Kiss (Adorján) – Láda, Leppanen, Sági, Pavuk, Magosi – Gőz, Kuqali, Popovics, Hajós, Tóth – Joe, Bernáth, Sakaris, Johnston, Toulmin – Szopos, Albert. Edző: Doug Bradley.
HK Beograd: Ranicovic (Trifonov) – Sabados, Albers, Turcotte, Filipovic, Vucerevic – Arvay, Crnogorac, Saliji, Bjelogriglic, Despotovic –Brkusanin, Novakovic U., Novakovic P., Ristic, Zwick – Anic. Edző: Nemanja Jankovic.


Doug Bradley (vezetőedző, DVTK Jegesmedvék): ”Kitűnően kezdtünk, nagy nyomás alatt tartottuk ellenfelünket, és szép gólokat lőttünk. Ezek mellett sok helyzetünk is volt. Több remek teljesítmény is volt a csapatban, így megérdemelten győztünk ilyen arányban is.

Nemanja Jankovic (vezetőedző, HK Beograd): ”Pénteken egy kemény meccset vívtunk Debrecenben, és úgy tűnik, az túl sokat kivett a csapatból. Egyszerűen nem álltunk készen a mérkőzésre, és ez megbosszulta magát.


A HK Beograd ismét szűkös kerettel érkezett Miskolcra, de a hazaiaknál is voltak komoly hiányzók, elég csak Galanisz, Miskolczi, Vojtkó, Ritó nevét említeni. A kérdés az volt, hogy az újonc meg tudja-e ismét tréfálni a címvédőt, mint azt legutóbb tette. A mérkőzés úgy indult, hogy ez nem történhet meg még egyszer, hiszen már a 4. percben megszerezték a vezetést a Jegesmedvék. Miután kipasszolták a vendégvédelmet, Magosi lőtte a korongot két lépésről a hálóba (1-0), majd egy perc múlva Tóth szinte pontosan ugyanarról a helyről talált be (2-0). A 6. percben egy kemény lövés találta fejbe Rankovicot, akit vérző sérüléssel vittek le, így a vendégek kapuscserére kényszerültek. A 8. percben két percre kettős előnybe kerültek a hazaiak, ezt 25 másodperc alatt váltották gólra, Pavuk révén (3-0). A szimpla fórból is sikerült a Jegesmedvéknek gólt szerezni, Sági a kapuvas mellől húzta be a korongot a gólvonal mögé (4-0). A találat után a belgrádi tréner időt is kért, hogy megpróbálja rendezni a szétzilálódni látszó sorokat. Ezután is egyoldalú játék folyt a jégen, a miskolci kapuban kezdő Kiss Bencének kevés dolga akadt. A belgrádiak meg sem tudták közelíteni legutóbbi teljesítményét, és nem tudták kihúzni a harmadot újabb kapott gól nélkül. Bő egy perccel a vége előtt Joe keveredett a vendégkapu elé, közeli lövése Trifonovról visszapattant rá, róla pedig a kapuba csorgott a korong (5-0).


Tovább a jegkorongblog.hu-ra a teljes összefoglalóra>>>>>



forrás: dvtk.eu, jegkorongblog.hu

fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2017-01-17 08:04:26 Fekete öves, Veterán
Ma 18:30-kor DVTK-Ferencváros!
2017-01-14 22:13:40 Fekete öves, Veterán
Ma osztálykülönbség volt a két gárda között. Bizonyos helyzeteknél egy picit jobb megoldásokkal jonnan is kitömhettük volna a már egykapussal játszó belgrádot.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...