Banner

DVTK Jegesmedvék - MAC Újbuda 2-3 h.u.

Szerző: Jáborcsik Márk | 2019-02-26 12:57:00

DVTK Jegesmedvék - MAC Újbuda

Tipsport Liga jégkorong mérkőzés - 55. forduló

Miskolc, Jégcsarnok, 2019.02.26. 17:30


Közvetítés › Digi Sport 2 / huste.joj.sk

Ha nincs Digid, akkor válaszd a következő megoldást, hogy a Huste TV-n élőben nézhesd a meccset:

Telepítsd a Hola VPN internetes bővítményt. (Google Chrome böngészőhöz: http://bit.ly/hola-bovitmeny). A linkre kattintás után a "az add hozzá a chromehoz" gombra kell kattintani a bővítmény telepítésére. Mikor ez megvan, csak be kell tölteni a huste.joj.sk oldalt, ahol a meccs megy és az URL sáv mellett lévő kis láng jelre kattintva ki lehet választani, hogy milyen országból érzékelje az oldal az IP címünket. (Csak rá kell kattintani a szlovák zászlóra).

(Csak kattints a pirossal kiemelt linkekre és új lapon megnyitásra is kerülnek.)


Könnyen lehet, hogy a DVTK Jegesmedvék és a MAC Újbuda pénteken és szombaton ismét találkoznak - ezzel a jóslattal kezdődik a jegkorongblog.hu mai beharangozója.

Vasárnap este eldőlt, hogy a miskolciak mindenképpen a 8. helyen végeznek az Extraliga alapszakaszában, míg a MAC fordulatos mérkőzésen legyőzte a HC Detvát és felkapaszkodott a 9. pozícióba. A két magyar csapatot így bár 22 pont választja el, mégis közvetlen tabellaszomszédok. Amennyiben azok is maradnak, akkor egymással csatázhatnak a playoff-kvalifikációban. A szlovák bajnokságban az első hat automatikusan a negyeddöntőkbe jut, a maradék két helyért ellenben meg kell küzdenie a hetediknek a tizedikkel és a nyolcadiknak a kilencedikkel. Ezek a párharcok három nyert mérkőzésig tartanak, amelyeket március 1-jén, 2-án, 4-én, illetve ha szükséges, 5-én és 7-én játsszák le. Az első két összecsapásra az előkelőbb helyen záró klub otthonában kerül sor, a következő kettőn ellenfele a vendéglátó. Magyarán: ha az újbudaiakat nem előzi vissza a Gyetva, akkor pénteken és szombaton két újabb Jegesmedvék–MAC csatára kerül sor a Népkertben.

Mire van tehát szükség, hogy így történjen? Vagy legalább 1 pontot kell szereznie Majoross Gergely csapatának, vagy nem szabad nyernie a HC Detvának a dobogós HK Nitra ellen. A MAC és a Gyetva között 2 pont a különbség, de mivel egymás elleni eredményekben a magyar gárda jobb, ezért pontegyenlőség esetén a mieinknek áll a zászló.

Mi történik akkor, ha a Gyetva hatalmas bravúrral nyerni tud Nyitrán, és a miskolciak is felülmúlják a MAC-ot? Ebben az esetben a Jegesmedvék playoff-kvalifikációs ellenfele a HC Detva lesz, míg a MAC vagy a Dukla Trencínnel, vagy a HC Nové Zámkyval csatázhat a negyeddöntőért. Ez még tisztázandó, mivel a Zámky leadta korábbi jelentős előnyét, csak 2 pont maradt belőle, és a két gárda este egymás között döntheti el Érsekújváron, hogy melyikük pihenhet a március 9-én kezdődő playoffig.


Tovább a jegkorongblog.hu-ra a teljes beharangozóra >>>>>


forrás: jegkorongblog.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
8. korxi
2019-02-27 18:40:12 Piros öves, Veterán
Hát nem tudom mit mondjak, jobb ha egyelőre nem mondok semmit.
7. Geotic |Válasz erre: 6. árpádvezér
2019-02-27 10:28:30 Piros öves, Őstag
A 7-10 közül az a továbbjutó, aki az alapszakaszban leghátrébb végzett, az játszik az első Besztercével.
Tehát ha véletlenül a Gyetva kiüti az Érsekújvárt, akkor ők.
Ellenkező esetben pedig mi ( nyilván kiütjük a MAC-ot, mert sokkal jobbak vagyunk ) :-)
2019-02-27 09:31:45 Barna öves, Fanatikus tag
Nem örülök a MACnak! Nehogy kiénekeljék már a sajtot a szánkból!!!
Ha jól értem a további lebonyolítást: most játszik a 7-10. és 8-9. Ezalatt pihennek?! az 1-6.-ig, majd csatlakozik hozzájuk a két előző meccs győztese. Így lesz nyolc csapat és a párosítás, 1-8, 2-7, 3-6, 4,5.Ha nyerünk, mi mindenféleképpen az első helyezettel játszunk.
Valaki erősítsen már meg!
Köszönöm!
5. Geotic
2019-02-26 21:36:16 Piros öves, Őstag
Én örülök a MAC-nak.
Szerintem sokkal gyengébbek mint a Detva.
4. Karpfen
2019-02-26 20:39:04 Barna öves, Veterán
Én bízom a Mesterben. Szerintem nem játszottuk ki a kártyákat. A sorok is össze-vissza voltak kavarva.
3. abori
2019-02-26 20:31:21 Lila öves, Fanatikus tag
Nem örülök, hogy a Maccal playoffozunk, mert az jut az eszembe amikor nyertük az alapszakaszt a középszakaszt meg elbuktuk, mintha kukába ment volna több havi munka. Most is rájuk verünk 21 pontot erre megint megkaptuk őket. A faxom kivan megint nézhetem ezt az unszimpatikus csapatot, ráadásul agyon is verjük egymást, röhöghet a következő tót csapat.:( Na de ez van, nem sírok többet , túl kell lépnünk rajtuk! Most a legfontosabb Magó! Hajrá Macik!
2. laca
2019-02-26 20:14:57 Lila öves, Fanatikus tag
Hát ettől több kell a hétvégén...
Sajnos úgy tűnik, hogy anno az őszi válogatott szünet adott egy lendületet és elrepített minket a 7. helyig, a mostani szünet után nem tudunk igazan pörögni. Remélem, csak altatunk és nem az van, hogy csúcsra értünk ősszel és most kipukkadtunk. Pedig most a 40 év egyik legfontosabb hete következik
1. Karpfen
2019-02-26 18:09:31 Barna öves, Veterán
Most kell lefújni a meccseket az 1. harmad után.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...