Banner

DVTK Jegesmedvék - HK Dukla Michalovce

Szerző: Jáborcsik András | 2021-01-22 17:16:00

Tipos Extraliga 33. forduló

DVTK Jegesmedvék - HK Dukla Michalovce

Miskolc, 2021.01.22. 18:00, zárt kapuk mögött


A HK Dukla Michalovce elleni mérkőzést a bérlettel rendelkezők egy kuponkóddal ingyenesen tekinthetik meg. A kupon érvényesítése mindössze pár perces folyamat. A bérlettel nem rendelkezők is nézhetik itt a mérkőzést 500 forint ellenében.

-Az esemény az online-miskolcivsz.jegy.hu oldalon érhető el (https://online-miskolcivsz.jegy.hu/#/event/dvtk-jegesmedvek-hk-dukla-michalovce/41f54f87-b345-42c4-ba01-8b89520c2837)


A DVTK 10 egymást követő népkerti vereség után legutóbb legyőzte a Slovant, jó lenne sikeres sorozatot építeni - olvasható a jegkorongblog.hu mérkőzést felvezető beharangozójában.

A magyar Extraliga-gárdának nem nagyon megy az idén hazai pályán, november 15. után két hónapig nem nyertek otthonukban a piros-fehérek, ám végül csak megtört a jég, ráadásul a pozsonyi topcsapat ellen. A siker azonban nem hozott különleges lendületet, a következő alkalommal vereséget szenvedtek Vas Jánosék a közvetlen rivális Besztercebánya vendégeként, így 10. helyen állva hatalmas csatában lesznek a playoff-kvalifikációért. Dave Allison legénységének előnye jelenleg 3 pont a 11. Banska előtt, amely ismét edzőt váltott, a finn Tuukka Poikonen került a padon a nemrégiben Vay Ádámot elküldő Miroslav Chudy helyére. Az új vezetőedző mindössze 35 éves, és eddig korosztályos csapatokkal dolgozott hazájában. Térjünk azonban vissza a Jegesmedvékhez, akik ellenfele péntek este a Dukla Michalovce lesz. A nagymihályiak jó szezont futnak, automatikus negyeddöntőre állnak, annak ellenére, hogy nekik is volt egy rossz periódusuk. Ennek azonban már rég vége, ebben a naptári évben 5 meccset megnyertek, 3-at veszítettek el, igaz, épp legutóbb hazai pályán kikaptak túlórában a listavezető Poprádtól. A Jegesmedvéket ellenben 3-0-ra legyőzték január 6-án. A felek korábbi két miskolci meccsén rendre nagymihályi sikerek születtek, a miskolciak ugyanakkor idegenben győzni tudtak egy alkalommal.

”Egy olyan csapattal fogunk játszani, amelynek az agresszív letámadás és a fizikális hoki az erőssége – idézte a klubhonlap a DVTK vezetőedzőjét. – Erre kell maximálisan felkészülnünk, emellett külön koncentrálunk kell a korongkihozatalokra és a gyors támadásépitésekre. Folytatni akarjuk azt a csapatszintű munkát, amit az előző meccseken már bemutattunk, de az egyéni hibák számát csökkentenünk kell. Ezt úgy tehetjük meg, ha nem kerülunk nagy nyomás alá. A gólszerzésen is nagy hangsúly lesz, ha több mint két találatot szerzünk, akkor jó esélyünk lehet a győzelemre.”


Tovább a jegkorongblog.hu-ra >>>>>>>


forrás: jegkorongblog.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

18. korxi |Válasz erre: 16. lokal
2021-01-23 15:41:26 Piros öves, Veterán
Mert nem a 15 évvel ezelőtti állapothoz mérjük a mostanit, hanem ahhoz amit már elértünk, és ahhoz óriási az idei visszaesés.
Másrészt ha a labdarúgást említed, arra pontosan ráillik amit írtál, csak a jégkorong helyébe be kell helyettesíteni a labdarúgás szót.
Ha ott az elmúlt 10 évet megelőzően - mondjuk amikor kiestünk a jubileumi évben - azt mondta volna valaki, hogy az elkövetkező 10 évben lesz majd új edzőközpont, új pályák, új stadion, orvosi központ, lesz kupadöntő meg nemzetközi szereplés, akkor ott mindenki elalélt volna.
Nos mindez lett, de most az elmúlt években el lett küldve mindenki az édesanyjába, és jött a "szarminden" életérzés.
2021-01-23 09:42:28 Piros öves, Őstag
Engem sem izgat különösebben a jégkorong, de azért követem, mégiscsak sport és Miskolc. Már korábban sem értettem és most sem értem, miért jó nekünk a szlovák ligában bohóckodni a sokadik helyért? Talán a csapat erősebb lesz-bár nem úgy tűnik - de nyerni semmit nem fogunk ott. Akkor még minek? Egy sportolónk és a nézőknek is a címek fontosabbak, szerintem. Lehet, ott több a jobb csapat, magasabb a színvonal, én mégis jobban örülnék annak, ha mostanra több magyar bajnoki címünk lenne, mint ami most van. És szerintem a nézőszám is magasabb volt a magyar bajnokikon, mint a szlovák ligában. De lehet én látom rosszul.
16. lokal
2021-01-23 07:56:15 Fekete öves, Őstag
Előre leszögezem, a jégkorong nem az én sportom, egyszerűen nem hoz lázba, így nagyjából az sem érdekel, hogyan teljesít a csapat.
De ez a temetői hangulat egészen elképesztő. Tudom, hogy a jóhoz könnyű hozzászokni. De hol volt ez a szakosztály 15 évvel ezelőtt? Azóta mit ért el? Már elfelejtettétek?
Ha mondjuk a labdarúgóink produkálnának magyar szinten egy ilyen utolsó 10 évet, akkor most elküldenénk mindenkit az édesanyjába? Jönne a "szarminden" életérzés?
15. sadab1*
2021-01-22 23:56:54 Fekete öves, Veterán
Talán az új tulaj majd a pénzt...
14. Geotic |Válasz erre: 9. perecesi-diosgyor-szurkolo
2021-01-22 21:37:52 Piros öves, Őstag
A szlovák másodosztályban eddig a Zsolna igencsak meggyőző.
Feltételezem, sokkal jobb csapat már most is, mint mi vagyunk.
13. vebgy*
2021-01-22 21:35:39 Fekete öves, Veterán
Ezt az évet sürgősen el kell felejteni...tömött lelátók nélkül úgysincs sok értelme az egésznek.
2021-01-22 21:11:04 Piros öves, Őstag
Ráadásul nem tanulunk már 3 éve. Sosincs elég játékos. 3 sorozunk évek óta. Ma is hiába volt a csikó sor is jelölve, statisztikába ott van, de ahogy nézem egyettlen percet sem játszottak. Be és leöltöztek, ami nem túl motiváló nekik sem...Múltkor is ez volt, talán egy cserét játszott a 4ik sor. E5 másodperc vagy valami hasonló...
2021-01-22 20:56:27 Piros öves, Őstag
Sajnos ma eljutottam oda, ahova még miskolci hokimeccsnap során sose az elmúlt 10 évben. Be sem kapcsoltam a közvetítést. Kb ennyire számítottam előre. Így nincs értelme az egésznek. Nagyon sajnálom! És mérhetetlen tanácstalanság fog el...
2021-01-22 20:03:44 Fekete öves, Veterán
Jééé kettős pp nekünk. De majd ebből is gólt kapunk, ami jellemezné az egész idényt egy jelenetben.
9. perecesi-diosgyor-szurkolo* |Válasz erre: 8. szolnoki
2021-01-22 19:46:11 Fekete öves, Veterán
Ha így folytatjuk a tótok alig fogják várni, hogy megszabaduljanak tőlünk.
Azért sok színt nem tudtunk vinni a ligájukba, és a színvonalat sem emeltük fel annyira.

Mindeközben 0-4

... a legjobban azt tartom elképzelhetőnek, hogy nekünk idény végén lapát, és a 11 maradék csapat mellé jönne a II. ligából a győztes, és akkor tót-tót liga lesz onnantól.
Nekünk meg marad az Erste pontvadászat.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...