Banner

DVTK Jegesmedvék - HK Dukla Ingema Michalovce 5-1

Szerző: Jáborcsik András | 2019-09-06 10:00:00


Felkészülési mérkőzés

DVTK Jegesmedvék - HK Dukla Ingema Michalovce 5-1 (1-1,1-0,3-0)

Miskolci Jégcsarnok, játékvezetők: Salánki Attila, Juhász Gábor, Mokrai Ádám, Vincze Dániel

DVTK Jegesmedvék: Rajna (Adorján) - Ross, Dudás, Rodman, Tousignant, Beach - Gőz, Vandane, Beauvillier, Vas, Magosi - Szirányi, Vojtkó, Miskolczi, Galanisz, Harrison - Láda, Lövei, Ritó, Részegh, Kiss P., Vezetőedző: Marcel Rodman

HK Dukla Ingema Michalovce: Trencan (Surák) - Vorobyov, Fereta, Mesáros, Galambos, Borov - Hancák, Zekucia, Safaraleyev, Linet, Gilák, Hopkovic, Novicky - Chalupa, Toma, Hamrácel - Bdzoch, Farkas, Vezetőedző: Miroslav Chudy

1-0 12:13 Beauvillier (Dudás, Vandane)
1-1 12:59 Vorobyov
2-1 23:03 Ross (Rodman)
3-1 41:20 Galanisz (Tousignant, Rodman)
4-1 52:03 Magosi (Gőz)
5-1 56:47 Tousignant (Rodman)

Értékelés

Marcel Rodman: Örülök, hogy végre 60 percen keresztül kiegyensúlyozottan, a taktikát betartva játszottunk. Talán ez volt az első olyan meccsünk, amivel elégedett lehetek, hiszen ma mindenki odatette magát és fegyelmezett volt. Mindenki, aki jégre lépett bizonyítani akart, ennek pedig meg lett az eredménye. Persze egyéni hibák voltak, de ezeket lelkesedéssel, korcsolyázással és akarattal ellensúlyoztuk. Bíztató, hogy folyamatosan fejlődik a csapat és egyre jobban összeérik. Úgy gondolom, hogy jó úton járunk, holnap egy pihenőnap következik, majd folytatjuk a felkészülést a pénteki hazai nyitómeccsre. A szerdai és csütörtöki edzés már csak a rendszer tökéletesítéséről fog szólni, mert az a célunk, hogy frissen, teljes erőbedobással kezdjük meg a Zvolen elleni meccset. Még sok videózás, elemzés és edzés vár ránk, de a mai meccsből kiindulva bizakodóan várhatjuk a bajnoki rajtot.



Pénteken a HK Dukla Ingema Michalovce ellen játssza a felkészülési időszak utolsó mérkőzését a DVTK Jegesmedvék. A belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek, amiket online és a helyszínen is meg lehet váltani.

- Az elmúlt napokban sokat dolgoztunk az edzéseken, elemeztünk, videóztunk, de a felkészülési mérkőzések mindig jó esélyt adnak arra, hogy felfedezzük az esetleges hibákat - mondta Marcel Rodman vezetőedző - Azt várom a pénteki meccstől, hogy minden játékos a taktikai utasításokat betartva, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtson. Nem szeretném, hogy ismét hullámzó legyen a játékunk, ezért mindhárom harmadban tartanunk kell magunkat a játékrendszerünkhöz. Számunkra fontos ez a meccs, mert egy hét múlva már kezdődik a bajnokság és egy ligán belüli erős csapat ellen mérhetjük, le hogy milyen szinten állunk. Biztos vagyok benne, hogy ezúttal is sok néző lesz kíváncsi a találkozóra, nekik is szeretnénk a jobbik arcunkat megmutatni.


A mérkőzésre szóló belépőjegyeket online a jegy.hu oldalon és a találkozó helyszínén, a Miskolci Jégcsarnok pénztárában is meg lehet váltani. A jegyek ára egységesen 500 forint. A már megváltott szezonbérletek a felkészülési mérkőzésre nem érvényesek.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. perecesi-diosgyor-szurkolo* |Válasz erre: 1. Stevenstreet
2019-09-08 01:21:38 Fekete öves, Veterán
Egész jó meccs volt, és hajtott a csapat.
Rajna %-ra lennék még kiváncsi, de a hockeyslovakia oldalán egyszerűen nem találom ezt az összecsapást.
De biztos meglett a potya után a 90+%
Mert azért valljuk be azt a gólt benyelte. De elötte, és utána is voltak igen komoly védései.
Jó lesz ő, csak meg kell szoknia a közeget. A mamutja meg szemrevaló.
2019-09-07 07:13:52 Piros öves, Őstag
Gratulálok! Jó kis offenzív Csapatnak néz ki. S aminek örülök, hogy nem volt felfedezhető az ételmergezés utáni több napos kihagyás. Mentünk előre, mint a gyorsvonat. Sőt a szlovákok az utolsó percekben már nagyon keresték a levegőt, ha lett volna kopoltyújuk akkor azt is bevetik. Nagyon tetszett a tempó, a gyors áthaladás támadóharmadba és az offenzív felfogás, hogy próbálunk végig a saját kapunktól távol lenni. Nem tudjuk még a Nagymihály erejét hova tenni, ezért legyünk kicsit óvatosak, de mindenesetre bizakodóak lehetünk. Szép munka volt!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...