Banner

DVTK Jegesmedvék - Ferencvárosi TC › 0:3

Szerző: Jáborcsik Márk | 2019-01-22 16:43:00

DVTK Jegesmedvék - Ferencvárosi TC 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)

Jégkorong Magyar Kupa bronzmérkőzés

Miskolc | Népkerti Jégcsarnok |

2019.01.22. ~ 17:30

Közvetítés: DVTK TV


Így, hogy a vasárnapi nyitrai mérkőzésünket követően csak ehét pénteken rendeznek Tipsport ligás meccset, a szövetség gyorsan besúvasztotta egy kevésbé fájó időpontra a Magyar Kupa bronzmeccsét. Hazai közönség előtt húzhatja be ezt a teljesen semleges meccset a Jegesmedve alakulat.



Egyedül azért érdekes ez a találkozó, mert a Fradival mindig presztizsküzdelem folyik, ezért minden meccset meg kell nyerni ellenük. Ez nem lesz másképp ma sem. Meg kell mutatni az Erste Liga bajnoknak, hogy milyen is ezéven a miskolci jégcsarnokban játszani.


Forrás: facebook




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

35. Kezdökör |Válasz erre: 33. laca
2019-01-23 15:04:03 Piros öves, Őstag
Na, látod ez az. Ha szigorúan csak a szakmai oldalát nézzük akkor ott a helyünk ez nem kérdés. Viszont ha az anyagi lehetőségeket vesszük figyelembe, akkor már kicsit véleményesebb a dolog!!! A Fradi nem kérdés, ha nagyon akarják, akkor bőven fölénk tud nőni likviditási oldalon, hisz ott volt, van és mindig is lesz a tervek megvalósítására pénz. Ami szomorú és elgondolkodtató, hogy a szövetség miért pont a MAC-ot preferálja. Se szurkolói bázis, se reklámhordozó érték nem rejlik abban a clubban. Akkor miért a MAC, ja mert a szövetség pénzmosolyának pont jó.
34. korxi |Válasz erre: 30. laca
2019-01-23 14:54:49 Piros öves, Veterán
A szlovákok már nem zárkóznak el a további bővítéstől, de tényleg nem további magyar csapatokat szeretnének, hanem lengyelt és mondjuk a saját jelenlegi szintjük körüli, vagy kb. EBEL-es szinten álló cseh csapatot.

A Zágráb nagyot zuhant, a KHL-után mág az EBEL-ben sem tudtak megragadni, de ott nem az a gond hogy nem találnak helyette másik EBEL csapatot, hanem a főszponzor, az Erste Bank ragaszkodik hozzájuk, mint egyetlen horvát csapathoz, a horvát piacot érintő marketing okok miatt (ugyanez ment a szlovén Olimpia Ljubljanával is).
33. laca |Válasz erre: 28. Kezdökör
2019-01-23 14:45:32 Lila öves, Fanatikus tag
Én azt gondolom pénzkérdés most már. Szakmai kifogás nem nagyon lehet. A mi esetünkben abszolút nem, hiszen a "beszoktató időszak" óta a 4. hely körül mozgunk, de a MAC sem a mezőny után kullog.

Korábban meg voltak vágyak V4-es bajnokságról vagy kupáról is, az meg már a szlovákoknak is fejlődés lehet.
32. korxi |Válasz erre: 21. kerecsen
2019-01-23 14:43:07 Piros öves, Veterán
Igen, egyetértek. Joggal mondják. Úgy értem hogy akkor is joggal mondják ha így van, akkor is ha nincs így.
Először is, mélyen elítélem azt a hozzáállást hogy ó ez kit érdekel, nem fontos, leszarjuk, ez csak egy MK meccs. Mi a magasztos Extraligában játszunk, nekünk az a fontos.
Sajnálom hogy a szövetség is így degradálta a Magyar Kupát.
Ezzel tőlem egy szurkolói élményt vettek el, mert mi is MOL/ERste Ligások voltunk évekig, ott játszik a magyar csapatok zöme, és mint szurkoló, igenis szeretném látni ahogy a csapatom megmérkőzik az Erste Ligás csapatokkal, és ha tényleg jobb, akkor megmutatja. És ugyan hol a francba tudná összemérni az erejét az Erste Ligás csapatokkal, mint az MK-ban?
Hogy természetes szurkolói elfogultság nélkül nézzük, azt mondhatom, amit éveken át mondtam a Fehérvár szurkolóira.
Nagyon nem szeretném, ha azt a hozzáállást vennénk fel mint éveken át a Fehérvár, és amit az ő szurkolóik.
Az elmúlt években őkn is kikiáltották magukról hogy ők messze a legjobbak, és mivel az EBEL-ben játszanak ők más kávéház, ők hoki-übermenschek és kész, ezt mindenki fogadja el.
Mindenki fogadja el ezt úgy is, hogy az MK-ban nem indították el a rendes csapatukat, hanem csak a Titánokat. Mert nekik ez nem fontos.
Hát nem így van. Azt mondtam hogy ha igényt tartanak arra hogy őket ismerjük el a legjobbnak, akkor álljanak ki a rendes csapatukkal az Erste/Mol Ligás élcsapatokkal szemben, nyerjék meg azokat meccseket. És ha így lesz, akkor majd elismerem hogy ők a legjobbak.

Na, most ugyenezt tudom mondani, és ugyanezt mondhatják - joggal - a Fradi szurkolók. Ez jégkorong, nem papíron kell jobbnak lenni, hanem a jégen és az eredményjelzőn. De a meccs eredménye az lett hogy 0-3 oda.
Ezen nem változtat az sem ha elegánsan azt mondjuk hogy ó, mi nem vettük komolyan, hagytuk nyerni őket, nekünk más dogunk van, stb.
31. Kezdökör |Válasz erre: 29. falcao700
2019-01-23 14:36:11 Piros öves, Őstag
Én nem is írtam, hogy kettőnél több Magyar csapat lesz az extraligában.
Ha tényleg megerősödik a Fradi és „kívánják” az extarligát akkor máris három csapatról beszélünk!
Tehát óvatosnak kell lenni, mert a MAC a szövetség csapata, a Fradi meg ugye tudjuk, hogy bizonyos körökben mindenekfelett, vagyis mi maradtunk harmadiknak.
Persze ezek csak fikciók, a baljós jövőt még csak ne is vizionáljuk be.
30. laca |Válasz erre: 29. falcao700
2019-01-23 14:35:17 Lila öves, Fanatikus tag
az első hirek pedig arról szóltak, hogy az Újpest is jött volna, bajnoki harmadikként, de aztán ők visszakoztak, mert nem lett meg rá a pénz. Tehát elvileg akár egy csapat még lehet beleférne. De pénzes csapat az EBEL-be is mehet szerintem, főleg, hogy ott a Zágráb tönkerement és helyette alig találtak egy osztrák csapatot.

A szövetségnek ha jól tudom 500millióba kerül az Extraliga kaland per év, ami nagyjából mind TAO-ból van. Ezért egy nagy kérdés hogy ennek hogyan lehet meg majd a folytatása.
29. falcao700 |Válasz erre: 28. Kezdökör
2019-01-23 13:54:24 Zöld öves, Tag
Az szinte kizárt, hogy a szlovákok 2 magyar csapatnál többet engedjenek be a bajnokságukba.
28. Kezdökör |Válasz erre: 26. laca
2019-01-23 12:55:14 Piros öves, Őstag
Nem szeretnék „ünneprontó” lenni, de mi a garancia, hogy velünk hosszabbítanak a tótok. Tehát egyáltalán nem biztos, hogy ahogy Te írtad 4-5-6 csapat is külföldi bajnokságban fog játszani.
27. Kezdökör |Válasz erre: 25. Geotic
2019-01-23 12:46:39 Piros öves, Őstag
Én azt gondolom, hogy a jégcsarnok hiánya a Fradi esetében nem lehet gond, mert ha nagyon akarják, már holnaptól a Tüskében játszhatnának, mert ugye van az a pénz, amiért beengednék őket oda állandó bérlőként. Egyébként meg a MAC-nál egy Fradi sokkal, de sokkal vonzóbb üzleti lehetőség az egész hazai jégkorongsportnak. A MAC-ot nem sajnálnám, ha helyettük a Fradi indulna az extraligában.
A Fradiváros meg valóban egy közeljövőben megvalósuló projekt és tudomásom szerint abban szerepel egy több ezer fő befogadására alkalmas jégcsarnok is.
26. laca |Válasz erre: 25. Geotic
2019-01-23 11:48:03 Lila öves, Fanatikus tag
állítólag idén elkezdik már tényleg a fradivárost építeni, lesz ott jégcsarnok majd... tőlem jöjjenek ők is, de akkor MAC legyen csak megint utánpótlásklub a 600 nézőjükkel. Felesleges lenne Pestre két extraliga csapat.

egyébként messzire vezet ez a feltevés...
- ha még 1-2 csapat kikerül külföldi bajnokságba, akkor itthon tényleg ki fog maradni? Persze tudom tervek szerint a Győr és Szeged is pár év múlva indul az Erste Ligába, de mindkettőnél a utánpótlásukra alapozva.
- másrészt ha 4-5-6 csapat is külföldön játszik, akkor abból már lehetne akár egy nagyon nívós hazai bajnokságot is rendezni az erdélyiekkel és akár más csapatokkal.
- nekünk és a MAC-nak elvileg csak 3 évre van engedélyünk/megállapodásunk a Tipsport ligára. Mi lesz utána?
- meg egyébként is mi lesz, hogy a TAO pénz elfogyni látszik?

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...