Banner

DVTK Jegesmedvék - Dukla Michalovce 4-2

Szerző: objektív | 2016-08-30 16:47:00

Öt hónap után játszott újra hazai közönség előtt a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapata. A mérkőzésen gyorsan sikerült kétgólos előnyt szerezni, és bár a harmadik harmad elején felzárkóztak a vendégek, a végén a piros-fehérek drukkerei örülhettek.

Felkészülési mérkőzés

DVTK Jegesmedvék - Dukla Michalovce 4-2 (2-0, 0-0, 2-2)

Miskolc, 500 néző. Játékvezetők: Németh, Juhász, Sós, Mizsák

DVTK Jegesmedvék: Kiss B. (Adorján) - Pavuk, Galanisz, Magosi, Láda, Leppanen - Miskolczi, Hajós, Tóth, Cianfrini, Joe - Popovics, Ritó, Szopos, Lackó, Vojtkó - Albert, Benedek, Karda, Bernáth, Dankó. Edző: Doug Bradley.

Dukla Michalovce: Trencan (Dzur) – Král, Scurko, Luchnikov, Kubát, Strebák – Banovsky, Sechny, Drotár, Hancák, Polacek – Kohutiar, Cútt, Balaz, Bural, Slimák – Mesaros, Fedorko, Schnelly, Dolgos, Bobos. Edző: Miroslav Ihnacak.

1. harmad: 18:26: Galanisz (Leppanen) emberelőnyből 1-0
1. harmad: 19:49: Pavuk (Magosi, Leppanen) emberelőnyből 2-0
3. harmad: 41:28: Luchnikov (Drotár, Banovsky) 2-1
3. harmad: 47:01: Drotár kettős emberhátrányból 2-2
3. harmad: 50:26: Galanisz (Magosi, Pavuk) emberelőnyből 3-2
3. harmad: 59:45: Magosi (Joe, Galanisz) üres kapura 4-2

Doug Bradley: - Nem gondolom, hogy ez lett volna az egyik legjobb mérkőzésünk, de bizonyosságot nyert, hogy még rengeteg munkát kell elvégeznünk. Az egyetlen pozitívuma a meccsnek, hogy miután eladtuk a kétgólos vezetésünket – ráadásul 5-3-ban is gólt kaptunk – fel tudtunk állni, és meg tudtuk nyerni a mérkőzést. Dolgozunk tovább, hogy a ma is tapasztalt hibákat ki tudjuk javítani a szezon kezdetéig.

Elolvasom a teljes cikket>>>

Forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.