Banner

DVTK Jegesmedvék - Csíkszereda 4-1

Szerző: Jáborcsik András | 2017-09-22 23:52:00

DVTK Jegesmedvék - Csíkszereda 4-1

Egy percig sem forgott veszélyben a címvédő győzelme a csíkiek ellen.

Az eddig pont nélkül álló Csíkszereda látogatott a Népkertbe pénteken este. Két héttel korábban a Jegesmedvék győztek Csíkban, így várható volt, hogy a kék-fehérekben nagy lesz a bizonyítási és visszavágási vágy. Ebből azonban nem sok látszott a kezdés után, ugyanis a 2. percben megszerezték a vezetést a hazaiak, Onodi védése után Magosihoz került a korong, aki kilőtte a hosszú sarkot (1-0). A gól után is a miskolciak lendületben maradtak, többet birtokolták a korongot, veszélyesebbek voltak, a dolgukat pedig megkönnyítette, hogy a csíkiak nagyon pontatlanul, sok hibával játszottak. A vendégek képtelen voltak kijönni a szorításból, és a 12. percben ismét a kapujukba került a korong. Magosi próbálta közelről begyötörni a korongot Onodin keresztül, a pakk végül Miskolczi elé került, és ő nem hibázott (2-0). Az első kiállításra 15 percet kellett várni, ekkor Rantanen ült ki a büntetőpadra, ám másfél perc múlva oda lett a lehetőség Brnák fölösleges megmozdulása nyomán. Négy a négy ellen növelte előnyét a hazai gárda: Leppanen centerezését Pavuk pöckölte közelről a hálóba (3-0). Az utolsó két percet egy meg nem adott miskolci gól és két csíki kiállítás színesítette, de az eredmény már nem változott.


Elolvasom a teljes összefoglalót a jegkorongblog.hu-n<<<<<


Edzői értékelések:

Mikael Tisell: ”Nagyon jól kezdtünk, élesek voltunk, az első 40 percben nem hagytunk esélyt az ellenfélnek, és élni tudtunk a lehetőségeinkkel. A harmadik harmadban volt egy periódus, amikor az ellenfélnek teret hagytunk, ekkor jól
kontráztak, gólt is lőttek. A végén megint nyomás alá tudtuk helyezni őket, voltak helyzeteink. Összességében elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel.”

Leo Gudas : ”Ezt a mérkőzést az első harmadban veszítettük el. Akkor a Miskolc nagyon jó volt, mi pedig rengeteg hibát vétettünk, amit az ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. A meccs további részében már feljavultunk, akadtak helyzeteink, de ezekből csak egyet tudtunk kihasználni.”


További eredmények:

Vienna Capitals 2 - Brassó 4-3 h.u.

Fehérvári Titánok - UTE 5-2

MAC Budapest - Ferencváros 6-1


Az Erste Bank Liga állása:


forrás: jegkorongblog.hu

fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...