Banner

DVTK Jegesmedvék - Brassó 7-2

Szerző: amigeleken.hu | 2017-11-24 11:43:00

Erste Liga mérkőzés

DVTK Jegesmedvék - ASC Corona Brasow 7-2 (4-0, 1-1, 2-1)


Miskolc, Jégcsarnok, 855 néző. Játékvezetők: Rencz, Kormos.


DVTK Jegesmedvék: Adorján (Kiss) - Rusk, Leppanen, Magosi, Galanisz, Miskolczi - Láda, Rantanen, Pavuk, Sakaris, Vas - Joe, Ruikka, Kulmala, Ritó, Tóth A., Vojtkó, Köllő, Albert, Berta, Tóth G. Vezetőedző: Mikael Tisell.
ASC Corona 2010 Brașov: Polc (Tőke) - Sirokovs, Filip, Gliga, Walls, Wilgosh - Nagy, Stoflet, Bíró, Molnár, Zabludovsky - Bíró O., Bors, Péter, Saluga, Zsók - Csíki, Mihály, Tranca. Vezetőedző: Martin Lacroix


1. harmad 01:18 Vas (Pavuk) 1-0
1. harmad 03:59 Pavuk (Vas, Sakaris) 2-0
1. harmad 17:19 Magosi (Galanisz, Leppanen) 3-0 emberelőnyből
1. harmad 19:17 Sakaris (Vas) 4-0 emberelőnyből
2. harmad 23:38 Walls (Wilgosh, Filip) 4-1
2. harmad 35:12 Sakaris (Leppanen, Pavuk) 5-1
3. harmad 49:38 Kulmala (Pavuk, Sakaris) 6-1
3. harmad 52:08 Csíki (Bors) 6-2
3. harmad 57:27 Tóth A. (Pavuk, Joe) 7-2

Értékelés

Mikael Tisell: Az első harmadban nagyon jól szerepeltünk, a másodikban feljött ránk a Brassó, többet voltak a mi harmadunkban, és gólt is sikerült lőniük. Az 5-ik gólunk eldöntötte a mérkőzést, az utolsó harmadban pedig ismét mi játszottunk jobban. Tartottam a ma estétől, így nagyon elégedett vagyok a győzelemmel.

Martin Lacroix: Az első játékrészben mutatott teljesítményünk teljesen elfogadhatatlan volt. Gyenge volt a kezdés, a támadás sem működött, és saját területünket sem védtük megfelelően. Kaptunk négy gólt, és itt el is dőlt a mérkőzés, hiszen a DVTK-nak van az egyik legerősebb védelme a ligában. A második harmadtól sokkal jobban ment a játék és több karaktert mutattunk, az elejétől kezdve így kellett volna játszanunk.





Közel három hét után játszik újra ligamérkőzést a DVTK Jegesmedvék. Elsőként a felfelé igyekvő Brassót fogadják, aki idén eddig gólt sem tudott lőni Adorján kapusnak - olvasható a jegkorongblog.hu beharangozójában.

Felhívta magára és az Erste Ligára a figyelmet a DVTK Jegesmedvék a Kontinentális Kupa elődöntő körében. Bár a továbbjutás nem sikerült, két értékes skalppal és ennek megfelelő önbizalomtöbblettel gazdagodva térhetett haza a piros-fehér alakulat Olaszországból. A hazatérés utáni első feladatot, a KMH legyőzését a Magyar Kupában biztosan teljesítette a csapat, péntek este viszont komolyabb feladat vár Vas Jánosékra, az utóbbi időben talán magára találó Brassó ellen kellene folytatni a pontgyűjtést. A miskolciak kerete tovább erősödött a legutóbbi ligameccs óta, hiszen leigazolták Ryan Ruikkát és visszatért hosszú sérülését követően a kapitány Hajós Roland. A kiváló hátvéddel immár négy légiós erősíti a hátsó alakzatot. Brutálisan erős ez a csapatrész, a kapuban remeklő Adorján Attilával együtt szinte bevehetetlen várat alkotnak, nem véletlen, hogy alig lehet gólt ütni nekik. A csatársorba légiós ugyan csak kettő jut így, de így sincsenek gondok, válogatott törzstagok és a bő válogatott keretbe tartozó játékosok egész sora viszi a prímet.

A Brassó ellen eddig egyszer játszott a ligában a csapat, akkor idegenben 3-0-ra nyert, majd ugyanezt az eredményt még egyszer megismételte a kontinentális kupában is, ugyancsak Brassóban.


Ami a Brassót illeti, a névsorhoz képest meglehetősen visszafogott eredményeket produkált a csapat eddig, még akkor is, ha a Cskszereda ellen legutóbb szerzett 4 pont talán éppen a lassú javulást jelzi. Ez a visszafogottság elsősorban a támadójátéknak köszönhető. Eddig mindössze néggyel lőttek több gólt, mint amennyit kaptak.


Elolvasom a teljes beharangozót a jegkorongblog.hu-n >>>>>


forrás: jegkorongblog.hu és dvtk.eu

fotó: boon.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2017-11-24 20:55:42 Fekete öves, Veterán
Az eredmény 7:2, de játékban nem volt ekkora különbség a két csapat között. Az elején a Brassó nagy hibákat vétett a védekezésben, az első harmad végén így már 4:0 volt. Ezzel el is dőlt a meccs.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...