Banner

DVTK Jegesmedvék - ASC Corona Braşov 7-2

Szerző: Jáborcsik András | 2018-01-06 17:56:00

Erste Liga alapszakasz

DVTK Jegesmedvék - Asc Corona Brașov 7-2 (1-1, 3-1, 3-0)

Miskolc, Jégcsarnok, Játékvezetők: Halassy, Kincses, Muzsik, Vincze.


DVTK Jegesmedvék: Adorján (Kiss) - Láda, Rusk, Galanisz, Magosi, Miskolczi - Rantanen, Ruikka, Pavuk, Sakaris, Vas - Joe, Vojtkó, Hajós, Kulmala, Tóth A. - Berta, Ritó, Tóth G. Vezetőedző: Mikael Tisell.
ASC Corona 2010 Brașov: Tőke (Polc) - Filip, Sirokovs, Macmillan, Walls, Zabludovsky - Nagy, Ölander, Mihály, Saluga, Tranca - Bors, Yemelyanenko, Bíró G., Bíró M., Molnár - Bíró O., Imecs, Mihály E., Péter, Zsók. Vezetőedző: Julius Pénzes.


1. harmad 01:01 Vas (Sakaris, Rusk) 1-0
1. harmad 16:17 Filip (Walls, Sirokovs) 1-1 emberelőnyből
2. harmad 21:26 Tóth A. (Rantanen) 2-1
2. harmad 22:34 Kulmala (Ritó) 3-1
2. harmad 23:02 Láda (Galanisz, Miskolczi) 4-1
2. harmad 25:30 Walls (Bíró G., Bíró M.) 4-2
3. harmad 40:41 Kulmala (Hajós, Tóth A.) 5-2
3. harmad 47:22 Sakaris 6-2 emberelőnyből
3. harmad 52:03 Pavuk (Láda, Galanisz) 7-2 emberelőnyből

Értékelés

Mikael Tisell: Nagyön örülök a mai győzelemnek, és annak, hogy tét nélkül is ennyire tudunk küzdeni, egy pillanatra se engedünk le. Az első perctől kezdve kézben tartottuk a mérkőzést, mindenki a megbeszéltek szerint tette a dolgát. Kicsivel több időnk volt pihenni az elmúlt két nap alatt, ez meg is látszott a csapaton, de szükségünk is volt rá, hiszen az elmúlt időszakban meccs meccset követett. Nagyon jó volt ma este az ellenfél is, talán nem is láttam még őket ennyire jól játszani, de szerencsére mindenre megvolt az ellenszerünk, és a második játékrésztől uralni tudtuk a mérkőzést.

Julius Pénzes: Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, habár szinte az első támadással meglepett minket a DVTK, aminek gól lett a vége. Az első harmad után még bármerre eldőlhetett volna a mérkőzés. Sajnos a második játékrészt nagyon rosszul kezdtük, két perc alatt kaptunk három gólt, és innen már nagyon nehéz visszajönni, főleg egy ilyen ellenféllel szemben. Az utazás sokat kivett belőlünk, és edzeni se nagyon tudtunk, de sok potenciált látok még ebben a csapatban, képesek vagyunk fejlődni.


Elolvasom a teljes tudósítást a dvtk.eu-n >>>>>


forrás: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2018-01-07 14:10:00 Fekete öves, Veterán
Ma egy zőőőőd taknyok ellen aratott sikerrel remek főpróbát zárhatnánk a Csányi Karolral is biztosan érkező Nyitra elleni meccs elött.
... mellesleg a nálunk is játszó Touminent kettő meccsre elmeszelték, miután a pesti derbyn szó szerint lemészárolta az egyik lila fehér jégkorongozót. Szillassy annyira ki is borult a mérkőzés után, hogy őt is elmeszelték.
Voltak ám történések az elmúlt napokban :D
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...