Banner

DVTK Jegesmedvék - Fehérvári Titánok 1-2

Szerző: Jáborcsik András | 2016-09-26 20:49:00

A szezon eddigi legnagyobb meglepetése: a fehérváriak Miskolcon verték a címvédőt, megszerezték idei első hárompontos sikerüket, megszakították a DVTK hosszú veretlenségi sorozatát.

A Fehérvári Titánok alaposan felnőttek a feladathoz, kiemelkedő kapusteljesítménnyel, fegyelmezett játékkal okoztak óriási meglepetést.

Doug Bradley, vezetőedző, DVTK Jegesmedvék: “Nagyszerű mérkőzést játszottunk a remekül védekező Fehérvárral. Nekünk nem ment úgy a játék, ahogy kellett volna, az emberelőnyöket sem tudtuk kihasználni, míg az ellenfelünk két lehetőséget is gólra váltott. A következő mérkőzéseken javítani akarunk.”

Kóger István, vezetőedző, Fehérvári Titánok: “Egy nagyon jól játszó Miskolcot tudtunk legyőzni, és ez nagy fegyvertény. Ehhez kellett egy egészen kiemelkedő kapusteljesítmény, de minden játékosom elismerést érdemel. Sokszor nehéz volt tartani a rendkívül gyors hazaiakat, de nagy öröm, hogy a saját játékunkkal sikerült őket legyőzni. Ez nagy tartást adhat a csapatunknak a jövőben.”


A jegkorongblog.hu beszámolója szerint Vincze Péter és Szabó Dániel első alkalommal lépett jégre a Titánok színeiben. Utóbbi mellett Kocsis Ferenc, Szabó Krisztián és Reisz Áron játszott EBEL-meccset a hétvégén. A mérkőzésből alig telt el fél parc, Lemaynak máris akadt védenivalója, Pavuk közeli löketét fogta. Röviddel később emberelőnybe került a hazai csapat, ám ezt a Titánok magabiztosan védekezték ki. Jó iramú, élvezetes játék alakult ki, a kék-fehérek nem tisztelték a címvédőt, a nézők igazán nem unatkozhattak. A 9. percben – 4 a 4 elleni játékban – büntetőhöz jutottak a Jegesmedvék, miután Sakarist akasztották, ám a sértett rávezetését szépen védte Lemay. Szinte másodpercekkel később egy miskolci kiállítás miatt 4 a 3 ellen játszhattak a fehérváriak, de nem tudták kihasználni. Ezután is remek meccset láthatott a közönség, kevés játékmegszakítás mellett a miskolciak alakítottak ki több helyzetet, de mindig volt egy közbenyúló bot, vagy ha nem, akkor Lemay védett. Ugyanakkor a vendégtámadásokban is benne volt a veszély. Az utolsó másodpercekben Galanisz vihette egyedül a korongot a kapusra, a lövése kijött, Sakaris emelt a hálóba. A bírók videózni kezdtek, hogy időben született-e a gól, és ezt csak a szünet alatt tudták eldönteni. A televíziós felvétel hangja alapján kiderült, a korong a dudaszó után került a kapuba, nem adták meg a találatot.



Tovább a jegkorongblog.hu-ra a teljes összefoglalóért >>>>>


forrás: jegkorongblog.hu

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.