Banner

DVTK - FTC 1-3

Szerző: Jáborcsik András | 2020-12-06 09:46:00

OTP Bank Liga 13. forduló

Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC 1-3 (1-2)

Miskolc, DVTK Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Andó-Szabó Sándor (Szalai Balázs, Farkas Balázs; Pillók Ádám, Ducsai József).

DVTK: Antal - Shestakov, Polgár, Karan, Hegedűs J., Memolla - Márkvárt, Max, Rui Pedro - Hasani, Grozav. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

FTC: Dibusz - Lovrencsics, Frimpong, Kovačević, Heister - Mak, Laïdouni, Kharatin, Zubkov - Baturina, Boli. Vezetőedző: Sergiy Rebrov.

Csere: Kharatin helyett Somalia és Zubkov helyett Uzuni a 64., Laïdouni helyett Vécsei és Heister helyett Botka a 70., Rui Pedro helyett Szűcs K. és Shestakov helyett Vági a 73., Grozav helyett Makrai a 81., Baturina helyett Škvarka a 82., Hegedűs J. helyet Orosz D. a 90+2. percben.

Sárga lap: Kharatin a 25., Rui Pedro a 31., Hasani a 43., Shestakov a 47., Lovrencsics G. az 53., Grozav az 54., Hegedűs J. az 54., Frimpong a 64., Uzuni a 87. percben.

Gólszerző: Baturina (0-1) a 6., Rui Pedro (1-1, 11-esből) a 15., Zubkov (1-2) a 19., Uzuni (1-3) a 66. percben.


6. perc: Mak jobb oldlai centerezését Roko Baturina közelről a kapuba fejelte, 0-1


15. perc: Rui Pedro értékesítette az ellene elkövetett szabálytalanság miatt megítélt büntetőt, 1-1 Rui Pedro értékesítette az ellene elkövetett szabálytalanság miatt megítélt büntetőt, 1-1


19. perc: A középpályán elpasszolt labdát Heister szerezte meg, majd a bal oldalon kilépő Oleksandr Zubkov elé tálalt, aki 7 méterről átemelte a kapus fölött, 1-2


66. perc: Gyors ellentámadás végén Myrto Uzuni értékesítette Laïdouni a védelem mögé belöbbölt labdája után előtte adódó ziccert, 1-3


Edzői értékelések

Feczkó Tamás: - Sokkal jobb csapat az FTC, sokkal több helyzetet alakítottak ki. Nekünk, azzal a kevés lehetőséggel, amit kialakítottunk, élni kellett volna, mert szorosabb meccset szerettünk volna játszani.
A második gól előtti hiba nagyban befolyásolta a játékot. Ezt követően az első félidő második felében megfelelően játszottunk, sok labdát birtokoltunk az ellenfél térfelén, de ebből nem tudtunk igazán nagy gólhelyzeteket kialakítani, csak átlövésekkel zártuk a támadásokat. Amennyiben Gheorghe Grozav értékesíti a ziccerét, amikor Dibuszra vezette a labdát, akkor szorosabb lett volna a végjáték.


Sergiy Rebrov: - Nagyon nehéz mérkőzést játszottunk, ahol az ellenfél mellett a pálya is nehezítette a dolgunkat. Az eredménnyel elégedett vagyok, örülök, hogy nem történt sérülés, annak viszont nem, hogy az ellenfélnek több helyzetet is engedtünk. A védekezésen még tovább kell dolgoznunk.
Tisztában vagyok azzal, hogy nehéz úgy játszani, ha állandóan cserélődik a csapat, de jól kezdtük a mérkőzést, majd az első húsz percet követően többek kellett védekezni. A második félidő jobban tetszett, örülök, hogy a kétcsatáros rendszerben jól játszottunk, alapvetően elégedett vagyok a mai teljesítményekkel.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

2020-12-11 23:12:40 Citromsárga öves, Tag
bocsi......így helyes :


.........szökteti hosszan magát.....
360. 1asokközül |Válasz erre: 338. toki
2020-12-11 23:09:43 Citromsárga öves, Tag
csak még egy kérdést tennék hozá....

azt soha senki nem kérdezi meg, akár Shesztakovtól ( vagy Feczkótól ) , hogyan lehet az, hogy a játékos minden meccsen 20 -ból 20 x szökteti magát ?

Hihetetlen bénaság .
359. toki* |Válasz erre: 350. tamaskpt
2020-12-09 08:16:02 Fekete öves, Veterán
Akiket megemlítettél, jó játékosok, és meghatározó alakok voltak. De voltak itt többen ilyenek anno. Mondhatnám, hogy csapatra valóan voltak.
358. vebgy* |Válasz erre: 332. magyar-hazafi
2020-12-07 23:16:51 Fekete öves, Veterán
Kb. azóta szarnak itt bele minden szinten az egészbe...
357. vebgy* |Válasz erre: 302. Tibi78
2020-12-07 23:09:43 Fekete öves, Veterán
Nem gondoltam volna márciusban, hogy decemberre őszintén örülünk jópár die-hard DVTK szurkoló barátommal együtt, hogy végre zártkapusak a meccsek és nem kell a helyszíneken szégyenteljes kis létszámban dühöngenünk egy mocskas banda által uralt klubunk mélyrepülésén...jó, valójában tudom, hogy otthon mégis dühöngünk magunkban, legszívesebben porig égetnénk a klubházat és minimum felásnánk a stadion gyepét, hogy ne is játszhassanak ott ezek.
356. vebgy* |Válasz erre: 352. Donadoni
2020-12-07 22:53:26 Fekete öves, Veterán
Bármennyire is próbálkozol, Fernando akármilyen kerettel is de bebizonyította, hogy egy elsőosztályú spanyol játékosból sem feltétlenül válik egy jó edző. Konkrétan a legnézhetetlenebb fostengert láttuk hétről hétre...igen...még Feczkónál, Bekőnél, H. Ferinél is hányadékabbat. Bódognál a probléma az elkényeztetett keretek voltak ÉS a menedzsmentek nem álltak mögé egyik helyen sem teljesen. Nálunk főleg nem.
355. v1910 |Válasz erre: 354. johny
2020-12-07 12:45:42 Fekete öves, Őstag
LT Úr valószínűleg a következő fővárosi tenderrel foglalkozik, nem ér rá ilyen apróságokra, mint a DVTK. Mikor lesz már itt normális tulajdonos?
354. johny*
2020-12-07 12:21:57 Fekete öves, Veterán
Leisztinger úr, mi a terv?
353. Mazsola
2020-12-07 09:24:19 Fehér öves, Lelkes újonc
Vajon a "Sántha Claus" milyen ajándékot hoz Mackó mesternek?
352. Donadoni |Válasz erre: 324. birodalmi-lepegeto
2020-12-06 21:18:45 Kék öves, Tag
Beszédesek ezek a statisztikák csak a keret minősége, alapjában meghatározza a lehetőségeket.
Tehát az összehasonlításuk sajnos lehetetlen. Talán az edzőink kiválasztása mutatja a vezetőség teljes alkalmatlanságát. A célt, tehát "mit is szeretnénk elérni" és azt mikorra - ha egyáltalán van ilyen - titok fedi. Nyilván nem komolyak a vezetőség céljai a eredmények szempontjából csak a pénzbeli ráfordítás próbálják optimalizálni. Borzasztó kimondani de a szurkolók szempontjából
teljen reménytelen ez az egész látvány szakmaiság, meg minden ezzel kapcsolatos nyilatkozat mert tisztán látszik fogalmuk sincs, hogy ki vagy mi az érték. Az általad említett 3 edző között komoly különbségek vannak. Bódog egy itthon nevelkedett játékos, akinek sikerült Németországban másfél évtizedet játékosként eltölteni és tapasztalatokat gyűjteni arról miben más a nyugati szellem. Kezdő edzőként, sajnos valahogy képtelen átadni a megszerzett tapasztalatokat és - ellenkezőleg mint barátja Klopp - nem tudja a játékosait motiválni, itt a játékosok nagyon nem szerették. Nem csak nálunk nem sikerült ez, hanem mint már tudjuk, a Honvéd sem tart rá igényt. Ennek mi az oka nem tudni, de nem hiszem hogy a közeljövőben kap még egy lehetőséget az Nb1-ben. Fernado egy másik történet. Szintén kezdő edző egy teljesen más miliőből . Játékosként innen nézve komoly karrier ,amivel szintén szerzett némi tapasztalatot hogyan is kell focit csinálni. Őt a játékosok és a klub dolgozói nagyon szerették de a szurkolói harag elsöpörte. A szurkolók többségének fogalma sem volt még arról sem hogy mit nyilatkozik, látszott, hogy nem innét való és ezt nem tolerálták. Messze a leggyengébb kerettel tette amit tett. Feczkó nem kezdő edző, de sajnos maga az igazi középszerűség. Semmi fejlődési lehetőség nincs benne szakmailag. Amit viszonylag jobban tud az előző két kollégájától, sokkal jobban ismeri az itteni közeget, így jobban el tud lavírozni a szurkolók és a vezetőség között. De az eredménye ugyan az, egy nem rossz kerettel. Hosszabb távon szerintem csakis egy Fernado típusú edző lenne képes pár év alatt stabilitást adni a csapatnak, aki képes lenne " megtanítani" itt fiatal játékosokat csapatként játszani. Nagyon sok munka árán.
Kuttor sajnos ugyan azt a megszokott ritmust képes adni mit bárki más... Van benne egy rövid dobogó körüli pillanat, aztán a bírók illetve MLSZ majd dönt- ahogy szokták volt mondani.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...