Banner

DVTK - Felcsút 2-2

Szerző: Jáborcsik András | 2017-08-12 18:03:00

OTP Bank Liga 5. forduló

Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia FC 2-2 (1-1)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 2514 néző. Játékvezető: Iványi Zoltán (Buzás Balázs, Medovarszki János; Vad II István, Karakó Ferenc).
DVTK: Antal - Nagy T., Lipták, Karan, Tamás - Vela, Busai, Oláh B., Óvári - Makrai, Ugrai. Szakmai igazgató: Bódog Tamás.
PAFC: Hegedűs L. - Poór, Heris, Hegedűs J., Spandler - Mevoungou - Szécsi, Márkvárt, Balogh, Szakály P. - Diallo. Vezetőedző: Pintér Attila.

Csere: Spandler helyett Knežević a 46., Szécsi helyett Prosser az 53., Busai helyett Kocsis a 73., Makrai helyett Ioannidis és Oláh B. helyett Nono a 78., Márkvárt helyett Vanczák a 88. percben.
Sárga lap: Spandler a 13., Busai az 55., Karan a 64., Márkvárt a 82. percben.
Gólszerző: Heris (0-1) a 4., Makrai (1-1) a 10., Prosser (1-2) a 75., Vela (2-2) a 89. percben.





Bódog Tamás: - Erre a 90 percre lehet építeni, jól reagált a csapat a múlt heti mérkőzésre. Emellett persze láttam hibákat, amik a gólokhoz vezettek, ez egyértelműen bosszantó, viszont az utolsó percig küzdöttünk, ez rendben volt. Úgy érzem, - természetesen elfogult vagyok - hogy mi alakítottunk ki több és nagyobb lehetőséget, persze az ellenfél kontrája is ülhetett volna 1-2-nél.
Összességében nézve, rendben van így, hogy a végén egyenlítettünk, ahogy mondtam, erre lehet építeni. A legfontosabb a hozzáállás, a pozitív agresszivitás megvolt a játékunkban, a múlt heti mérkőzést feledtettük, nem volt a fejekben, mindenképpen jó mérkőzést játszott a csapat. Amit kértünk, azt próbálták a játékosok megvalósítani. Diego Vela jó formában játszik, megvan a tempó a játékában, kiválóan egy-egyezik, és van önbizalma a kapu előtt, neki nem kell öt helyzet egy gólhoz, vagy húsz helyzet egy fél gólhoz, hanem odamegy, és belövi. A találkozó után megdicsértem a csapatot, mert büszke vagyok rájuk, karaktert mutattak. Erre fogunk építeni.
Pintér Attila: - Azt gondolom, jól kezdtük a mérkőzést, mert korán megszereztük a vezetést. Csak azt tudom mondani, mint az előző hetekben, ilyen gólt még edzésen sem szabad kapni. A DVTK irányította a játékot, mert a kapott góltól megzavarodott a csapat. Folyamatosan olyan gólokat rúgatunk az ellenféllel, ami - még egyszer mondom - edzésen sem fér bele. A félidőben rendeztük a sorokat, átvettük a játék irányítását, megváltozott a játék képe, mi domináltunk, igaz az első öt percben a DVTK alakított ki helyzeteket. Elöl eldönthettük volna a mérkőzést, nem sikerült, majd mégis megszereztük újra a vezetést. Az egyenlítő gól előtt öt perccel szóltam, hogy zárjuk le a bal oldalt, ne adjunk Velának területet. Jöttünk előre, nagyon akartak győzni a játékosok, ennek tudom be a védelmi hibát. A labdarúgás észjáték, ha megszereztük a vezetést, akkor az ellenfél erősségeit ki kell tudni zárni. Ma sem kaptunk meg egy száz százalékos 11-est. Ugyanez az alapvonali játékvezető a Videoton ellen ugyanilyen szituációban rászólt a játékvezető fülére, most ez elmaradt. Már az ötödik mérkőzés, amikor keményen belenyúlnak a találkozóba. Amikor Hegedűs a földre került, ott sem volt a labda, mindenki ítélje meg, hogy ez belefér-e a labdarúgás szabályaiba, piros lapot ér-e vagy nem. Összességében jó mérkőzést láthatott a közönség, mindkét csapat jól játszott, mindkét csapat nyerni szeretett volna. Sok sikert kívánok a Diósgyőrnek, és a saját csapatomnak is, mert itt sok együttes meg fog szenvedni, és nekünk a kezünkben volt a győzelem.


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

351. vectra
2017-08-15 11:22:20 Lila öves, Tag
Akik még nem érték utól magukat.Forgács,a görög,Tóth Barna,most már pallérozodhatnak az NBIII-ban is.Mint Bacsa és Kitl.Nem állunk rosszul játékosanyagban,mindenki lassan javul.
350. gbacsi* |Válasz erre: 347. Bobák Kornél
2017-08-15 10:49:10 Fekete öves, Veterán
Pontosan értem. Akkor viszont a te szemszögedből pont Szarka kellene hogy legyen a legnagyobb melléfogás (Fülöp után persze, aki már itt sincs) Mit láttál tőle január óta? Abszolút nem veszélyes kapura, esik, kel, elnyomják, nem robbanékony. Neki már tudnia kellene tavasz óta a mozgásokat, meg fejelnie gólokat 2 méteresen. A görögtől se láttunk sokat, erőnléte nulla, de a Vasas elleni fejese, amit Kamenár nagy bravúrral védett mutatja hogy talán van benne valami, de tetszik nem tetszik, szoknia kell a légkört. Szarka fejes gólja akkor ott nekem inkább igy utólag a véletlen kategória, látva a Balmaz elleni, meg úgy általában a fejelési hatékonyságát.
349. tabak |Válasz erre: 347. Bobák Kornél
2017-08-15 09:55:35 Piros öves, Őstag
A görög megérdemel egy félévet, ha Bódog értelmét látta a leigazolásának...
348. pecz-dezso |Válasz erre: 344. portugal
2017-08-15 09:07:56 Narancs öves, Tag
Egy edzést mindig komolyan kell venni. Ahol Bukrán középhátvéd- nem is mozgott rosszul-, ott minden elképzelhető.
347. Bobák Kornél* |Válasz erre: 341. gbacsi
2017-08-15 08:59:20 Fekete öves, Veterán
Nem értetted, mit akartam mondani. Nem Bacsát dicsértem, - nem véletlen, hogy annak idején, az átigazolások kezdetén többekkel ellentétben azt mondtam, nem kapus, hanem center leigazolása a legfontosabb - hanem Ioannidiszt kritizáltam. Azt is mondtam, minden relatív, viszonylagos. De talán te meg tudod mondani, hogy amit ebben az öt fordulóban láttál, milyen téren, miben jobb Ioannidisz, mint Bacsa. Mert szerintem semmiben, sőt gyengébb. Ez a kérdés, nem önmagában Bacsa játéka.
346. Jamie
2017-08-15 08:48:41 Barna öves, Fanatikus tag
Remélem a Vela Makrai Ugrai Óvári sor támadásban tartósan megmarad. Sokkal több dinamizmus és kreativitás van ebben, mint Szarkával és a göröggel középen. Nonoval megtámogatva ez az ötös még fog okozni sok szép pillanatot nekünk :)
345. Jamie
2017-08-15 08:42:51 Barna öves, Fanatikus tag
Nem olvastam végig minden kommentet, lehet volt már erről szó. Remélem Karan kapott Bódogtól az első gól miatt egy jelentős fejmosást.
344. portugal
2017-08-15 07:21:43 Barna öves, Őstag
Ha Patrik lenne a balhátvéd, azért lennének problémák.Így is vannak, de meg lehetne szorozni 1000-el.Ezt te se gondolod komolyan
343. portugal |Válasz erre: 342. pecz-dezso
2017-08-15 07:13:35 Barna öves, Őstag
Nagyrészt egyetértek, de Bacsa balhátvéd? Akkor én fenyőfa vagyok
342. pecz-dezso |Válasz erre: 340. tabak
2017-08-15 06:57:30 Narancs öves, Tag
Verpecz, Balajti, Huszák, Faggyas. Az életben maradás jelképei. Rájuk kapás volt! Abból a pénzből szerencsétlenkedtek itt jó néhányan, vagy talán nem emlékeznek ,hogy mi volt LT előtt? A Debrecen elvégezte a dolgát, ezerrel adogatták őket kölcsön. Nem eladták! Így nem is lehet kiemelkedni. Repült az edző, a játékos hoppon maradt. Itt van Csirszki esete, hadd fejlődjön . Persze Diósgyőrben más szelek fújnak. A fotelből ki lehet szállni, hétvégén NB III-s meccs s lassan kezdődik az up. bajnokság
Bacsához csak annyit, ahol egy Rajczi a vezér kos, ott egy diósgyőri játékosnak sose osztanak kártyát. Grumics remek példa rá, akire mindent lehet mondani, de hogy a hozzáállásával baj van azt nem.
Már kb két éve leírtam Bacsa balhátvéd, igaz már tegnaptól körömpörköltöt vagy bab gulyást, stb kellene ehhez ennie.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...