Banner

DVSC - DVTK 1-0

Szerző: objektív | 2019-03-16 16:40:00

OTP Bank Liga 25. forduló

Debreceni VSC - Diósgyőri VTK 1-0 (1-0)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 3600 néző. Játékvezető: Berke Balázs (Vígh-Tarsonyi Gergő, Szalai Balázs; Takács János, Lovas László).
DVSC: Nagy S. - Kinyik, Szatmári Cs., Pávkovics, Ferenczi J. - Jovanović, Haris, Tőzsér, Bódi - Zsóri, Szécsi M.. Vezetőedző: Herczeg András.
DVTK: Antal - Shestakov, Brković, Karan, Polgár, Juhar - Hasani, Márkvárt, Szabó B. - Prosser, Vernes. Vezetőedző: Fernando Fernández.

Csere: Vernes helyett Tajti M. az 58., Zsóri helyett Takács T. a 63., Szabó B. helyett Mihajlović a 68., Bódi helyett Varga K. a 76., Juhar helyett Bárdos a 79., Szécsi M. helyett Csősz a 80. percben.

Sárga lap: Szatmári Cs. a 26., Kinyik a 82., Csősz a 90+1. percben.

Gólszerző: Szécsi M. (1-0) a 18. percben.




Fernando Fernández: - Nagy esélyt szalasztottunk el ma, hogy eltávolodjunk a kieső zónától. Az a csapat, amelyik 13 alkalommal lő kapura, 20 alkalommal ad be szélről, az legalább egy pontot megérdemelt volna. Hozzáteszem, minimum egy pontot, mert a játék képe alapján ma csak egy csapat volt a pályán. Sokkal többet tettünk a győzelemért, de legalább az egy pontért, mint az ellenfelünk.
Az első félidőben rengeteg helyzetet alakítottunk ki a kapott gól előtt és azt követően is, problémánk az ellenfél 16-osa környékén akadt, ott nem tudtunk elég pontosak lenni. A DVSC a vezetés tudatában nagyon mélyen védekezett, ezt csak pontosabb megoldásokkal tudtuk volna feltörni.
Az előttünk álló szünetben is tovább kell dolgoznunk, mert továbbra is a bennmaradás az elsődleges célunk. Ma is láttuk, hogy helyzeteket tudunk kialakítani, de azok értékesítése még gondot okoz. Ezen kell tovább dolgozni, hogy az MTK elleni fontos mérkőzésen a támadó harmadban pontosabbak legyünk, és akkor győztesen hagyjuk el a pályát.
Sok fontos mérkőzés vár még ránk, de a bajnokság vége előtt nyolc fordulóval továbbra is életben van a csapat, látom a játékosokon az akaratot, és ez bizakodásra ad okot.


Herczeg András: - A csapat kiharcolta ezt a győzelmet, óriási lelkessel és hatalmas akarattal küzdöttek, és fontos 3 pontot szereztek.
A találkozó elején jól játszottunk, szép gólt lőttünk, lábról lábra járt a labda, kipasszoltuk az ellenfelet. Ugyan a DVTK-nak is volt egy-két veszélyes beadása, de a védekezésünk rendben volt.
A második félidőben továbbra is rendben volt a védekezés, azonban támadásban türelmetlenek lettünk, akkor is indítottunk, amikor vissza kellet volna fogni a tempót, de ezt is az nagy akarat számlájára írom. A védekezésből támadásba való átmenetet pontosabban kellett volna megcsinálni, és akkor a kontrák terén sem maradt volna bennem hiányérzet.



Ma Debrecenbe látogatnak a DVTK labdarúgói, hogy megpróbálják azt, amit ritkán sikerül: pontot rabolni a Lokitól. Fernando a szokásos higgadsággal adott pénteken sajtótájékoztatót, melyben kiemelte, mindig a 3 pontért utazik a csapat, ahogy most is. Természetesen, ha a csapat mindent megtesz a győzelemért és egy ponttal tér haza, nem lenne elégedetlen, de minden az adott szituációtól függ.

Emellett dicsérte az ellenfelet, megemlítette, hogy az elmúlt 15 évben messze a legtöbb bajnoki aranyat tudhatják magukénak és jelenleg is olyan csapatot alkotnak, akik ha rosszabbul játszanak is képesek nyerni.

Este minden kiderül, folytatódik-e a rossz szériánk a hadúságiaknál, vagy egy bravúrgyőzelemmel távolodhatunk a vetélytársaktól...


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

302. toki* |Válasz erre: 300. vebgy
2019-03-21 07:54:52 Fekete öves, Veterán
Mondjuk ebben igazad van, és nem 1-2 furcsa, pláne amikor ez 1 meccsen belül van.
301. toki* |Válasz erre: 298. gazember
2019-03-21 07:53:45 Fekete öves, Veterán
Persze tiszta sor, nem is mernék vitatkozni 1 gazemberrel ;))) Hidd el, én is aggódok a csapatért, kicsit bennem is bennem szokott lenni a kisördög, a félsz, viszont a csapat többször bizonyított már nekem azzal, mikor pl.: behúzott úgy meccseket, hogy az ellenfél vezetett. Egyébként én is kritikus vagyok - pláne, hogy ezt a 3 bv-s rendszerrel egyszerűen nem bírom -, viszont amíg jönnek a meccsek, tudjuk úgy örülni neki mint 1 kisgyerek a karácsonyi ajándékának.
300. vebgy* |Válasz erre: 289. toki
2019-03-20 23:03:22 Fekete öves, Veterán
Én egy-két furcsa megmozdulásukra gondoltam...
299. gazember* |Válasz erre: 297. makaó
2019-03-20 18:10:23 Fekete öves, Veterán
Igen. Erre írtam, hogy csak rajtuk múlik.
298. gazember* |Válasz erre: 295. toki
2019-03-20 18:09:55 Fekete öves, Veterán
Úgy legyen. Nincs vita közöttünk ebben, csak az esélylatolgatással kapcsolatban. Szerintem pl. a Várdának jobb a sorsolása...de ez is lehet relatív. Meg hát abban is igazad van, hogy végül is bárkit meg lehet verni ebben a bajnokságban....csak hát ez a konkurenciára is igaz. Én vállalom, hogy szerintem a leggyengébb focit játsszuk az nb1-ben, de hát aki ismer az tudja, hogy akit szeretek, csak azzal vagyok kritikus, azzal viszont nagyon és őszintén.
297. makaó |Válasz erre: 292. gazember
2019-03-20 17:31:00 Barna öves, Fanatikus tag
Az UTE meccs nem probléma, akkor már nekik nem kellesz annyira a pont, és ha győzelmen múlik a bent maradásunk, simán leadják a pontokat, mint tavaly a Vidi.
296. KáGábor* |Válasz erre: 295. toki
2019-03-20 17:14:18 Fekete öves, Veterán
Ez a beszéd! :) Szerintem sem fogunk kiesni. Egyébként, ha az utolsó fordulóra nem marad kérdés, akkor már el lehet mondani, hogy -bár nyilván nem nagyot- előre léptünk az előző 2 szezonhoz képest.
A következő szezonra meg egész jó csapatunk lehet. Beilleszkedik rendesen a két negrus, remélhetőleg Prosser is visszaszokik rendesen az első osztályhoz, Makrai is csak felépül őszre.
295. toki* |Válasz erre: 292. gazember
2019-03-20 15:44:56 Fekete öves, Veterán
Láttam a fújpesti 0-5-öt is, de ami még fontosabb láttam az itthoni cumit is, amikor még csak bontogattuk a szárnyainkat, és saját magunkat vertük meg. Ez a fújpest nem annyira nagy csapat, hogy itthon hazai pályán ne lehessen legalább 1 ...... ....... góllal ......... őket, mint ahogy mondjuk a PAFC-ot tettük. A Várdát sem tartom legyőzhetetlennek, ellenben nekik nehezebb - szerintem - a sorsolásuk mint nekünk, tehát ezért gondolom úgy, hogy kis odafigyeléssel magunk mögött tudjuk tartani.
Ami a legfontosabb tök mind1 milyen csapatunk, 1 DIÓSGYŐRNEK! MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ELSŐ OSZTÁLYÚ CSAPATÁNAK KELL LENNIE. Tudomásul kell venni, ez nem a múlt. A jelen arra kötelez, hogy büszke jövőt építsünk, ami arra sarkall mindenkit, hogy jelenleg mindent alá kell rendelni - egyenlőre - a bent maradásnak.
294. Szabó József* |Válasz erre: 292. gazember
2019-03-20 15:17:32 Fekete öves, Veterán
Fogadunk?
Szerintem nem esünk ki és ahogy már leírtam néhányszor, az utolsó fordulóban már nem is kell izgulnunk majd.
Jah és a Haladás mellett szerintem az MTK vagy a Kövesd esik ki (előbbinek több esélyt adok erre).
293. gazember* |Válasz erre: 291. toki
2019-03-20 14:37:18 Fekete öves, Veterán
Szerintem is.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...