Banner

Disz iz dö bigining of the bjutiful frendcsip

Szerző: dfcwolf | 2017-08-05 06:41:00

Aki olvas fociról, az nézeget statisztikát is. Az egyik erotikus oldal statisztikusa felfigyelt egy nagyobb látogatottsági visszaesésre a környéken. Kiderült, hogy az elmúlt héten Borsodban az Mb1 tabellájára verték ki pillantottak a legtöbben.

Mondjuk, van is mire: Megvertük a Vasast, a Halit, a bajnokkal döntetlent játszottunk, futnak a srácok, mint az állat 90 percig, az edző jó, vannak végre hazai fiatalok, a bírók nem ellenünk fújnak, a nyár meleg, a stadion épül, a Macik még mindig bajnokok, és 10-én már meccs is lesz. 300 drukker boldog is lehet, a többi meg megint azt érzi, hogy hülyének nézik.
Várjuk itt a csodát, olvassuk a dumát az egyeztetésről, meg a lelkes hazai csapatról. Kamu!

A rendőrségnek nem érdeke, hogy többen legyünk ott. Van egy kialakulóban lévő gyakorlat, és a Kisvárda is hiába könyörgött több belépőért a sorsdöntő meccsen tavasszal. Épp elég a határ, a vizes vb-re, a fesztiválokra vezényelt rendőrök hiánya, akar a franc még több bebaszott Borsodit! Még leesnek a kerítésről, aztán lemaradnak a Fatmagülről a balhé miatt.
A Diósgyőri vezetés pedig kiállt mellettünk. Rajtuk nem múlt, hogy több diósgyőri buzdítsa a csapatot a lelátón, vannak azonban korlátok, amiket nem lehet csak úgy felborogatni, "hála annak", aki kitalált bizonyos szabályozásokat.

A Balmazújvárost meg nem kell megmagyarázni. Elég bajuk van azzal, hogy az idősek nem értik az internetes jegyvásárlást, és a stadionnál lesz majd reklamálás. A fiatalok nagy része meg Debrecen drukker is. Közöttük sincs egyetértés. "Formálódó csapat..."

Apropó, csapat. Míg nálunk van jó edző, meg jó néhány borsodi születésű játékos és a legjobb szurkolótábor, addig odaát igazából semmit nem tudnak felmutatni. Az apró stadion nem jelent előnyt, ráadásul abból van ugye a vita. Nincs egy hazai játékos sem. Talán ketten születtek a Hajdúságban az egész csapatból, hát hogy lehet nekik őszintén drukkolni?! Mondjuk, ez legyen az Ő bajuk. Szóval az egész hazai pálya és hazai szurkolók duma is kamu. Csak azért van Balmazújvárosban csapat, mert korábban ki lett baszva a nagyobb klubokkal. Az egész dologban, az egész történetben egyedül MI vagyunk igaziak! Mi, akikkel megint ki lett baszva. Nem hagyják, hogy örüljünk a fiaink sikerének, addig sem, amíg még tart. Vagy olyan messze játszunk, amit egy borsodi fizetés nem bír el, vagy már be sem akarnak engedni. Olyan az egész, mint egy keserédes csehszlovák vígjáték, vagy mint egy Kusturica film.

Disz iz dö bigining of the bjutiful frendcsip!

Meg is írták páran kommentekben, hogy már most utálják a Balmazt, pedig még nem is játszottunk. De hát, mi ebben nőttünk fel. Sorsod Borsod! Mi akkor is örülni tudunk a sikernek, ha minden bürokrata azon dolgozik, hogy ezt elrontsa! Elsők vagyunk, és ott is maradunk! Legalább egy még egy hétig!

A nagyon frissen összeállt Kamilla okozott meglepetést az első osztályban, és én is nagyon parázs csatára számítok, sok szabálytalansággal. Sajnos, van nálunk olyan, aki provokálható, és ezt Horváth Feri is tudja. Ha a 70. percig nem lesz piros lap, akkor elő kell jöjjön a fizikális fölény. De így sem lesz sétagalopp.

Szerintem a vége: 0-1

atyesz

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

64. walaki
2017-08-06 06:28:41 Piros öves, Őstag
Mar aki tudott aludni....
63. divan |Válasz erre: 57. El Bandi
2017-08-05 23:50:40 Narancs öves, Tag
Ez sajnos nem jogi kérdés. Az MLSZ a saját bajnokságát (kis túlzással) olyan szabályokkal rendezi meg, ahogy akarja. Ha nem értesz vele egyet, anyit tehetsz, hogy nem veszel benne részt.
https://klubkartya.mlsz.hu/gyik.html
62. vebgy* |Válasz erre: 52. jaborcsik-andras
2017-08-05 21:10:17 Fekete öves, Veterán
...és milyen szépen árválkodtak az üres székek szemközt és még oldalt is...Van a hosszú sorba felvéve egy újabb utált klub, ennyi.
61. KáGábor* |Válasz erre: 60. antiabs
2017-08-05 16:01:30 Fekete öves, Veterán
Nem lenne hülyeség...
60. antiabs |Válasz erre: 57. El Bandi
2017-08-05 15:38:37 Piros öves, Őstag
Remelem kihasznalja a klub,h lassan lejarnak a kartyak es okosabb kartyakra valt,amivel pl. az uj stadionban lehet majd a bufekben fizetni,m jelen formajaban ez a klubkartya csak egy lebutitott szemelyi,semmi ertelme.
59. antiabs |Válasz erre: 52. jaborcsik-andras
2017-08-05 15:33:06 Piros öves, Őstag
Abszurdisztan.
Lesz max.1800 nezo,de minek engedjenek be meg 300 vendegszurkolot,h telthaz legyen,meg elfogyna a sör a szünetre.Nem kell a bevetel se a kluboknak,se a büfeseknek.
Kabare ez is.
58. anszkord |Válasz erre: 52. jaborcsik-andras
2017-08-05 14:32:37 Piros öves, Őstag
Kabaré ez az Nb1 meg az MLSZ egyben.
57. El Bandi
2017-08-05 14:31:15 Piros öves, Őstag
Egy barátom Budapesten dolgozik és megmutatta fagyi kártyáját is...
Be volt írva a Miskolc... Meg kell még további személyes adatokat is adni a lakóhely mellett...
Attól Ő még DVTK szurkoló. DVTK szurkoló lehet az is, aki Sopronban lakik, legalább is ez van írva a lakcím kártyára.
De mutass egy jogi leírást, vagy linket ahol ez le van írva.
Bár az UTE címer kapcsán teljesen mindegy mit mond a jog...
56. divan |Válasz erre: 55. El Bandi
2017-08-05 14:16:47 Narancs öves, Tag
Ez tévedés, nem lehet. Ha már van egy, és másikat akarsz kiváltani, akkor jelez, hogy neked már van egy. Azt nem tudom, hogy a debreceni stadionkártyával ilyen szinten össze van e kötve a rendszer, vagy azt engedi. MLSZ kártyád az lehet bármelyik másik szurkolókártya mellett.
55. El Bandi |Válasz erre: 47. usep
2017-08-05 14:05:42 Piros öves, Őstag
Akár mennyi szurkolói kártyád lehet, nem tiltja semmi.
Ki kell váltani és akkor lehet menni minden meccsre, ennyire egyszerű.
Csak ha egyedül vagy, a Diósgyőri gólnál ne ugrándozz, mert lehet, hogy kapsz egy kokit...

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...