Banner

Diósgyőri arcok - szurkolói fotózás

Szerző: Jáborcsik András | 2017-09-17 13:33:00

A Miskolci Fotóklub legújabb projektje, hogy az új stadionunk avatóján bemutassa a 12. diósgyőri játékost, a Szurkolót. Ehhez portrékat szeretnének készíteni a Szurkolókról, melyet egy Diósgyőrről szóló zenés videó formájában publikálnánák. A Fotóklub azt kéri, hogy csatlakozzatok az akcióhoz minél többen és ötleteljetek velük együtt!


Ide kattintva csatlakozni tudtok a Diósgyőri arcok szurkolói fotózás facebook csoporthoz.


Diósgyőri arcok szurkolói fotózás esemény iránt érdeklődők hétfőn 18 órakor az Otthonka Kávézó és Bisztróban tartják első megbeszélésüket, amelyre szeretettel várnak mindenkit, aki szeretne részese lenni az akciónak.

Az Otthonka a Horváth Lajos utca 7. szám alatt található a Pláza melletti utcában.


A Miskolci Fotóklub felhívása:

Kedves Szurkolók!

Klubunk legújabb projektje, hogy az új stadionunk avatóján bemutassa a 12. diósgyőri játékost, a Szurkolót. Ehhez portrékat szeretnénk készíteni a Szurkolókról, melyet egy Diósgyőrről szóló zenés videó formájában publikálnák.
A projekt részletes megfogalmazása és a jelentkezési lehetőségek:
Először is szeretnénk bemutatkozni, helyi fotósok vagyunk, a Miskolci Fotóklub tagjai.
Közülünk is sokan megőrülnek a Diósgyőrért, így jött az ötlet: az új stadion átadása előtt örökítsük meg fotókon, kik azok, akikről az a bizonyos „12. játékos” elnevezés szól és mit is jelent ma DVTK szurkolónak lenni.


Hogy milyen fotókat szeretnénk készíteni? Minden szónál többet mesél az az érzés, amit a Liverpool szurkolóiról készült ismert klip sugároz:


Hangulatában valami hasonlóra gondoltunk mi is, de nem videóban, hanem fekete/fehér fotókban elmesélve.


Kiket és hol fényképeznénk le? Szeretnénk, ha fotóinkon a legrégebb óta a Diósgyőrnek szurkolók, valamint a legelszántabbak, a csapatot a legmesszebbre is elkísérő „kemény mag” tagjai egyaránt szerepelnének. Kis baráti társaságok, érzelmek, álmok, életek, hisz drukkerek nélkül nincs Diósgyőr! A szurkolókat pedig ott, abban a környezetben szeretnénk lefotózni, ahol pl. meccsek előtt/után összegyűlnek, utcán vagy egy szórakozó helyen, esetleg lakásukon, Diósgyőr „ereklyék" között. Olyan ruházatban, amiben pl. a csapat meccseire indulni szoktak.


A lebonyolítás: miután egyeztetünk fotózási időpontokat max.10-15 fős szurkolói csoportokkal, mi fotósok a szurkolók által megadott helyeken készítenénk el a képeket. A fotózások helyszínei nem csak Miskolcon vagy Borsod megyében lehetnének, de azért vannak ésszerű idő és költség korlátaink. Mi szabadidőnkben, saját költségünkön fényképezünk egy ilyen projektben, legtöbbünk családos, aktív dolgozó ember. Mivel van köztünk olyan is, aki munkája révén sokat utazik az országban, így egyszer-egyszer más megyében is tudunk képeket készíteni.


Fontos: azt nem tudjuk megígérni, hogy minden jelentkezőt le fogunk tudni fotózni, ez a kezdeményezés 2017 év végéig tart!
Ha a DVTK leghűségesebb szurkolói igent mondanak a projektre, akkor már szeptemberben elkezdhetnénk megcsinálni az első fotókat, a leghamarabb jelentkezőkről. A szurkolóknak mindez csupán a fényképezéssel töltött egy-másfél órájukba kerülne. A fotózást követően egy-két héttel megkapják a róluk készült képet, interneten használható méretben, e-mailben átküldve.
A legjobban sikerült fényképek ezután átmennek egy szerkesztői válogatáson, 2018 elején pedig elkészülhetne Fotóklubunk gondozásában egy zenés anyag a netre vagy akár egy kiállítás is valahol, a stadionavató idején.


Még valami:
a legrégebb óta a DVTK-nak szurkolók között lehetnek olyanok, akik nem rendelkeznek internet eléréssel, esetleg csak Önökkel folytatott személyes beszélgetésben értesülnek a kezdeményezésről. Ugyanakkor szívesen részt vennének egy ilyen fotózáson és talán örömmel látnák képeiket egy összeállításban is. Megkérjük Önöket, ha ismernek ilyen szurkolókat, juttassák el hozzánk ezeknek az adatait mellékelt e-mail címünkre.


Várjuk megtisztelő válaszukat!
Üdvözlettel: Miskolci Fotóklub


Kapcsolat felvétele a Miskolci Fotóklub-al, erre az e-mail címre várjuk adataikat:
szurkoloifotozas@miskolcifotoklub.hu


Jelentkezési űrlap: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScx6wxCdVHOJnaKUbSRZK3QxaFM2nHDUuTnv7lK3bw7v5TxQQ/viewform?fref=gc


Jelentkezési űrlap internettel nem rendelkezők számára: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAHkNDoWgYnJ6NE8heJydFzfBrFBJq64vD4Rmb_0pRNNCjbQ/viewform?fref=gc


Jelentkezési adatok szurkolói csoportoktól:
Szurkolói csoport vagy szurkoló neve:
e-mail címe:
mobil száma:
Csoport várható létszáma a fotózásra:
Fotózásra javasolt helyszín és időpont:
Hozzájárulunk, hogy a rólunk készült fotó neten vagy kiállításon megjelenjen(kérem aláhúzni):
IGEN
Egyéb megjegyzés, igény a fotózással kapcsolatban :
Internettel nem rendelkező idősebb szurkolók adatai:
Név:
Lakcím:
Telefonszám:
Fotózásra javasolt helyszín és időpont:
Hozzájárulok, hogy a rólam készült fotó neten vagy kiállításon megjelenjen(kérem aláhúzni):
IGEN
Egyéb megjegyzés, igény a fotózással kapcsolatban :

Üdvözlettel: A Miskolci Fotóklub Tagjai


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2017-09-18 10:30:34 Kék öves, Tag
Azt kell mondjam, hogy ennyire profi hozzáállás egy klub mögött a pályán kívűl... sehol sincs.
Már előre köszönöm a munkátokat.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...