Banner

Deák-Bárdos Misi az elődőntőben

Szerző: | 2013-09-22 16:17:20

Ellenállhatatlanul menetel Misi a budapesti birkózó világbajnokságon

A zárónapon lépett szőnyegre Deák-Bárdos Misi a budapesti birkózó világbajnokságon.

Misi első ellenfele a bolgár színekben versenyző Metodiev volt. Misi kétséget sem hagyott afelől, ki a jobb és leléptetéssel győzedelmeskedett a bolgár ellen.

Második mérkőzésén Misi nagy hátrányt ledolgozva, tussal győzött a dominikai Garcia ellen és bejutott az elődöntőbe a kötöttfogásúak 120 kg-os kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.

A magyar csapat korelnöke, a 38 éves nehézsúlyú sikeres bemutatkozását követően a Ramon Garcia elleni meccsének elején alaposan ráijesztett a Papp László Sportaréna nézőseregére.

A dominikai ugyanis villámgyorsan mögé került, majd megdobta őt, így Deák Bárdos 5-0-ás hátrányba került. Az ijesztő kezdés után gyorsan összekapta magát a diósgyőri sportoló, másfél percnél szépen került ellenfele mögé, amit vitattak ugyan a dominikaiak, ám az óvást elutasították, így 3-5 volt ekkor az állás.

A szünetre aztán már 5-5-tel mentek a felek egy újabb magyar mögé kerülésnek köszönhetően.

A pihenő után Garcia Garcia ismét meg akarta lepni ellenfelét, ám dobás helyett tulajdonképpen magára rántotta Deák Bárdost, aki néhány másodperc után tusolta őt.

Az elődöntőben az észt Nabi Heiki lesz az ellenfele, aki egy kazah versenyzőt győzött le ugyanebben a körben.

A Budapest Sportarénában népes miskolci küldöttség szurkol a helyszínen Misinek, akikkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hogy a friss híreket azonnal közölhessük a Misinek szurkolókkal.

Friss! Sajnos, a döntőbe jutás nem sikerült, mert Misi 6-0 arányban elveszítette az észt versenyző elleni meccset, így a bronzéremért küzdhet a későbbiekben.

fotók: Azari Nikoletta, Emődi Zoltán

Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.