Banner

Célba ért a levelünk

Szerző: dfcwolf | 2016-12-08 16:58:00

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága december 8-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

Az FTC Labdarúgó Zrt. visszaesőként 400.000 forint pénzbüntetésben részesült, mert szurkolói a Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésen másokat megbotránkoztató magatartást tanúsítottak, mikor minősíthetetlen, durva hangnemben szidták az egyik alapvonali játékvezetőt.
A Ferencváros megbüntetésével a Magyar Labdarúgó Szövetség ismét egyértelművé kívánja tenni, hogy a stadionokban elfogadhatatlanok a mérkőzés során tapasztalt szexista, ordenáré nézőtéri megnyilvánulások. Az MLSZ, ahogy korábban, úgy most és a jövőben sem tűri el, hogy egy sportesemény bármely szereplőjét emberi mivoltában sértsenek meg.

A Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft. írásbeli figyelmeztetésben részesült, mert rendezési hiányosságokkal megsértette az MLSZ Biztonsági Szabályzatot, az MLSZ Infrastruktúra Szabályzatot, valamint az MLSZ Klubkártya- és Jegyértékesítési Szabályzat rendelkezéseit.

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

23. toki* |Válasz erre: 19. hrabal-tamas
2016-12-09 09:34:36 Fekete öves, Veterán
Az miért árulkodás, ha az igazunkért állunk ki???? Ha téged mondjuk elítélnek azért, mert loptál a boltban, és lebuktál, erre mondjuk 1 hétre rá, egy másik embert ugyanúgy elkapnak, és neki csak annyit mondanak "hogy ejnye-bejnye kurva kölyök, többet ne csinálj ilyet"!!!!
Az meg, hogy türelmetlenül vártuk a fagyi büntetését, ezt azért kikérném az összes Diósgyőr drukker nevében. Inkább azt mondanám, hogy kíváncsian vártuk a fejleményeket.
A másik okoskodó duma, hogy a fagyikat rendszeresen megszokták büntetni! Erre azért ha lehetősége lett volna egy értelmes embernek, még ha nem DVTK drukker akkor is, hogy miért minket nem szoktak, csak a ződeket???
Az indexes kis b... szintén olyan burkolt fagyista, mint az asszonyverő, aki szokta nekik, szinte az összes meccset közvetíteni. Ilyen noname emberek írásait nem szabad elolvasni, mert csak felidegesíti magát az ember, ahogy KáGábor mondta, nem mérvadó az egész!
22. samanhegy |Válasz erre: 19. hrabal-tamas
2016-12-09 08:40:51 Piros öves, Őstag
Igen, valóban árulkodás lenne, ha nem ilyen lenne a felállás. Azt az FTC-klubot és szkenneltjeit "árultuk" be, akit a Fradi-tábor is utál és kormány kirakat csapat. A régi tiszta viszonyok közötti FTC-t nem mószerolta volna be senki. Főleg, hogy abban az esetben kettős mérce alkalmazása sem lett volna.
21. hool-ió |Válasz erre: 19. hrabal-tamas
2016-12-09 07:13:51 Kék öves, Lelkes újonc
Az indexen írta ezt egy kis senki. És akkor mi van?: A kutyát sem érdekli.
20. KáGábor* |Válasz erre: 19. hrabal-tamas
2016-12-09 05:37:52 Fekete öves, Veterán
Az indexet inkább hagyjuk. Nem mérvadó, amit írnak...
2016-12-09 01:10:01 Zöld öves, Lelkes újonc
"Az ügynek érdekes háttere ad, hogy korábban hasonló okból a Diósgyőr szurkolóit is megbüntették, akik a mezőkövesdi eseményeket követően annyira türelmetlenül várták a Ferencváros megbüntetését, hogy a FEB keddi ülését követően – amin nem tárgyalták az FTC ügyét – nyílt levelet írtak az MLSZ-nek. Ebben felháborodottan kikérik maguknak, hogy a szövetség kettős mércét alkalmaz egyes csapatokkal szemben.

Ez egyrészt azért érdekes felvetés, mert az FTC-t rendszeresen meg szokták büntetni. Másrészt kevés kínosabb dolgot tudok elképzelni annál, mint amikor az egyik drukkercsoport árulkodik egy másikra, az egyébként általuk csak és kizárólag kutyapicsázott szövetségnél."
Írja az Index.
Hát igen ez az a színvonal, amikor azon vitatkozik a tisztelt szurkolói társadalom, hogy valamelyik nagy rangadón 2300-an voltak-e vagy 1131-en. Nem mindegy? Békasegge.
2016-12-08 23:33:05 Zöld öves, Lelkes újonc
Az MLSZ szóvivője már korábban mondta, hogy annyi ügy van terítéken, hogy a FEB a héten két ülést is tart és a másodikon lesz téma a Fradi meccs. Egyébként szánalmas az egész ügy minden oldalról. Ilyen idiótaságokról szól a magyar foci. Szégyen az MLSZ-től a Fradiig, a Pakstól a Diósgyőrig. Külön szégyen a Szakály Daniella.
17. mávtelep
2016-12-08 23:04:45 Narancs öves, Lelkes újonc
A LEVÉL eredménye szerintem nem a ratyi büntetése igazán, hanem a klubunk megnyilvánulása az bmlsz felé.
Ha ez ,a levél hatására történt akkor különösan.Ha a levéltől függetlenül már eddig is felszólaltak ,csak mi nem tudtunk róla ,akkor az az eredmény, hogy most már tudunk.
Nagyon kicsiben az úszók ügyét szeretném látni...de a csókos pártcsapatoknak ,kirendelt tulajoknak és az élősködőknek nem érdeke a rend.
...és sajnos ez a téma ,ami most kis hullámot kavart- bár fontos- de csak a jéghegy csúcsa.
16. Piros1910 |Válasz erre: 14. bohumil-stejskal
2016-12-08 20:20:51 Narancs öves, Tag
Igazad van. Nem erről kellene szólni a híreknek. A HÍREK minősége mutatja hogy hol tartunk.
2016-12-08 20:15:56 Fekete öves, Őstag
Szar belterjes fos az egész és évek, év tizedek óta reménykedünk egy jobb bajnokságban... és tovább reménykedünk még egy 30-ast!
2016-12-08 20:13:04 Fekete öves, Őstag
Hogy rohadjon meg az egész magyar futball közeg! Itt tartunk 2016 év végén, hogy az adja a legtöbb legszenzációsabb hírt ezzel van tele az összes "lap", hogy Elek torkon ragadta..., szakál feljelenti..., a fagyi kap vagy nem kap büntetést, pinyő együtt énekelt a fagyival! Hát bassza meg! Hol vannak az olyan hírek, hogy holnap vajon meglesz-e az újabb EL csoportba kerülés az X magyar klubnak a Fiorentina ellen? Hát basszák meg...!
És azon kívül, hogy SZ.T. megszólalt -miután levelet írtak a szurkolók- mi van? Mi fog történni? Semmi! Olyan ez is mint az UP akadémiánk. Akkor tapsikolok ha lesz egyenlő mérce és stb.

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...