Banner

Bukrán Erik: Mindig jobbat akarok

Szerző: Jáborcsik András | 2018-12-04 15:49:00

Bukrán Erik másfél éve debütált az élvonalban, utána a legutóbbi két mérkőzésen kapott ismét bizalmat. A dvtk.eu interjújából idézünk:


Azon túl, hogy az MTK ellen szinte az utolsó pillanatban tudtad meg, hogy te védesz, a Haladás ellen pedig egész héten sejteni lehetet, mi volt a különbség számodra a két találkozó között?
Az első meccset nagyon vártam, nagyon akartam teljesíteni, és éppen ezért önmagamra összpontosítottam, arra figyeltem, ne hibázzak, inkább kiöklöztem, kivágtam a labdát. Ez önbizalmat adott, és Szombathelyen jobban tudtam a taktikára is figyelni, nem vaktában rúgtam ki a labdát, hanem a társakat kerestem.

Melyik volt a jobb meccs?
Egyértelműen az MTK elleni, mert ott nyertünk! A Haladás ellen többet védtem, mégsem jöttem le elégedettebben, hiszen otthagytunk két pontot. A találkozó után átbeszéltem többször is a kapott gólokat a védőkkel, a stábtagokkal, és arra jutottunk, hogy az MTK ellen kaptam egy olyan gólt, aminek elkerüléséért 80 százalék, hogy többet tudtam volna tenni, a büntető az mindig lutri, a Haladás ellen pedig 50-50 százalék, hogy megelőzhettem volna a gólt. A lefújás után sosem az számít, hogy ki mennyit tett hozzá vagy vett el, hanem a végeredmény, az pedig minden játékos esetében ugyanaz, hiszen a labdarúgás csapatjáték.



És hogy milyen a futball? Ha ugyanezzel a két, pontrúgás után esett góllal vereséget szenvedünk az MTK ellen, akkor nagy eséllyel nem én védek Szombathelyen. Sokat köszönhetek a társaknak, hogy elől kihasználták a helyzeteket, és az a szerencse, ami elkerült a debütálásomkor és az azt követő másfél évben, ezen a két mérkőzésen mellém állt.

Szombathelyen bemutattál egy Top 3 védésre esélyes mentést Vít Beneš fejese után.
A társak is ezt mondták, ami azért érdekes, mert előző este lefekvés előtt megnéztem az előző fordulók Top 3 védéseit, ahol Boti (Antal Botond - a szerk.) három alkalommal is szerepel. Majd úgy aludtam el, de jó lenne nekem is bemutatni legalább egy hasonló bravúrt. Emiatt boldog vagyok, de mindig eszembe jut, hogy győzhettünk is volna.


Elolvasom a teljes interjút a dvtk.eu-n >>>>>>>


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. toki* |Válasz erre: 2. zorba
2018-12-05 11:50:28 Fekete öves, Veterán
Mondjuk Kovácsot, vagy Bánhegyit. A nagyobbik Bánhegyit.
2. zorba*
2018-12-05 09:08:24 Fekete öves, Veterán
Azt figyelgetem rajta, hogyha így halad a fejlődésben, akkor nem is kell szerződtetni új kapust Boti konkurenciának.

Harmadik kapusnak meg fel lehet hozni valakit a fiataljaink közül. Rados pedig becsatlakozhatna további kapusedzőnek Szalma Pál mellett.

A kapusainknál megfigyelhető egy pozitív fejlődés, ami gondolom egy jó szakmai munka eredménye lehet.
1. toki*
2018-12-04 16:34:13 Fekete öves, Veterán
Hát igen. A kapott gólok. De most kell megmutatnia, hogy "ki a fasza gyerek" ;))
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...