Banner

Bódog: Ha nem is lettem labdazsonglőr, eljutottam a Bundesligába

Szerző: Jáborcsik András | 2017-10-11 21:05:00

Bódog Tamás a Németországban szerzett tapasztalatait is felhasználja a Diósgyőr mestereként, és büszke a pályafutására - mondta el szakmai igazgatónk az M4Sport csatorna Sport7fő című műsorában.


Bódog Tamás Pécsről indult, majd Németországban és Dániában légióskodott, jelenleg pedig a Diósgyőr vezetőedzője. Mielőtt Pécsre került, egy kis megyei csapatban játszott, de ez komoly változás volt az életében.

„Pécsen megtanultam futballozni. Addig csak ösztönszerűen, erőből próbáltam megoldani a feladataimat, amiket rám bíztak. Az így szerzett alapokkal tudtam eljutni egy bizonyos szintre. Még ha nem is lettem labdazsonglőr, eljutottam a Bundesligába” – mondta őszintén a szakember, aki úgy érzi, ilyen alapok mellett kihozta magából a maximumot.

Elárulta, szeretett volna külföldre kerülni, Németország és Anglia állt hozzá a legközelebb, így roppant boldog volt, amikor a Mainzhoz került. Hiába szerződött a Bundesliga 2-be, biztos volt benne, akár egyénileg, akár csapattal, de előrébb fog lépni.

„Tudtam, mik a követelmények, ennek alárendeltem mindent. Az a lényeg, hogy teljesítsél. Ha van mögötted valami, húzóember tudsz lenni a csapatban, akkor a játékosok elfogadnak, könnyebben beilleszkedsz” – mondta a légiósélet kezdetéről a Sport7fő című műsorban.

Neki is voltak nehézségei, de tisztában volt vele, ha el akar érni valamit, és olyat akar csinálni, amit itthon nem tud elérni, áldozatokat kell vállalnia. Ő is kockáztatott, hiszen a biztos NB I-es létet feladta a bizonytalan németországi kalandért.

A válogatottságról elmondta, hatalmas megtiszteltetés volt számára. Főleg annak tükrében, hogy 18 éves korában elszakadt a térdszalagja, és azt mondták neki, még pár éve lehet a futballpályán.

A diósgyőri edzőség egy hatalmas lehetőség és kihívás számára. Tisztában volt vele, ez a csapat többre képes, ezek a játékosok meg tudják csinálni, amit kér tőlük. Szeret is velük együtt dolgozni, és mindennel elégedett lenne, ha pár ponttal több szerepelne a nevük mögött.


Kattints ide és nézd meg a teljes beszélgetést az M4Sport.hu-n<<<<<<<


forrás: m4sport.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
4. szombatondelelott* |Válasz erre: 1. colombo22
2017-10-12 10:55:18 Fekete öves, Veterán
Az a felhőfejese az Újpest ellen! Boldoggá tett pár tízezer embert arra az estére! R.I.P.
3. isten |Válasz erre: 1. colombo22
2017-10-12 10:54:44 Barna öves, Fanatikus tag
Bekő vagy Horváth.
2017-10-11 21:37:00 Fehér öves, Lelkes újonc
Bódognak pedig gratula a pályafutásához,és kívánom neki,hogy legyen igaza....!
2017-10-11 21:24:45 Fehér öves, Lelkes újonc
Még egy kis emlékezés. "NYUGODJ BÉKÉBEN,GRIFF! "címmel van egy kis videó,ajánlom mindenki figyelmébe.
Magányos volt,nem nagyon fogadták be a többiek,ki engedte el tőllünk,vagy ki nem látott benne fantáziát????
Nézzétek meg a videót. Köszönöm.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...