Banner

Bécsben csak a győzelem lesz fontos

Szerző: objektív | 2017-12-01 16:06:00

Kis túrán vannak a DVTK Jegesmedvék, a csütörtöki fehérvári kupameccset pénteken a tabellautolsó Vienna Capitals elleni bécsi összecsapás követi.

A Vienna két játékossal erősített az elmúlt héten, Curtis Loik már bemutatkozott, Dusan Sidor viszont pénteken debütálhat, ha minden rendben lesz a kapussal és a papírmunkával. A két játékossal kétségkívül érkezett tapasztalat a bécsiekhez, de hogy ez mire lesz elég, azt egyelőre nem könnyű eldönteni. Negyedszer fog találkozni egymással a két csapat, az utolsó randevújuk vasárnap történt Miskolcon. A korábbi két hatgólos vereség után ezúttal csak 3-1-re kapott ki a Capitals, Dolezal edző örömmel nyugtázta a korábbi találkozókhoz képesti előrelépést. A Vienna hazai jégen masszívabb, mint idegenben, így az előrelépés tényét egy újabb szoros eredmény igazolhatná a legjobban.

Nyolc nap alatt az ötödik mérkőzését játssza majd péntek este a DVTK Jegesmedvék Bécsben. A Brassóval kezdődött a sor, Vienna Capitals II-vel folytatódott, majd jött a Visegrád Kupa és a HK Poprad, aztán a Magyar Kupában a Titánok, ötödjére újra a Vienna. Érdekes módon a két nehezebbnek tartott mérkőzésen aratott nagyobb arányú győzelmet az Erste Ligát egyelőre toronymagasan vezető miskolci csapat, a két farmcsapat ellen viszont nehezebben szerezte meg a 3 pontot a gárda. Mivel a sorozat a Ferencváros ellen ér véget vasárnap, gazdálkodni kell az energiával, a prioritás a győzelem megszerzése, a gólkülönbség másodlagos. Könnyedén nem fogják venni a bécsieket, hiszen az előszezonban hazai jégen elvesztett mérkőzés emléke még biztosan benne él a játékosokban.

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás: jegkorongblog.hu, fotó:dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
6. Karpfen |Válasz erre: 5. Bobák Kornél
2017-12-03 17:27:09 Barna öves, Veterán
Természetesen nézem, csak 7 órakor kezdődik a dilemma.
2017-12-03 11:14:40 Fekete öves, Veterán
Ma 18:00-tól Fradi-meccs!
4. korxi
2017-12-02 10:49:28 Piros öves, Veterán
És kikapott a MAC, 6 ponttal vezetjük az alapszakaszt, úgy hogy kettővel kevesebbet játszottunk, tetszik.
2017-12-01 20:36:56 Fekete öves, Veterán
Az idióta M4 hétfőn az utolsó két helyezett meccsét fogja közvetíteni! Ki a fenét fogja érdekelni a Fehérvári Titánok-Vienna Capitals II. meccse? Vasárnap meg DVTK Jegesmedvék-Fradi meccs, azt persze nem közvetítik. Ha a miénket tették volna hétfőre, akkor ráadásul nem megint két nap múlva kellett volna játszanunk.
2017-12-01 20:00:37 Fekete öves, Veterán
Meg is van a győzelem, 6:2-vel. Vas, Pavuk és Rantanen is 2-2 gólt szerzett. Négy nap alatt ez volt a harmadik meccsünk! Két nap múlva jön a Fradi, - akik pillanatnyilag vezetnek a MAC ellen - utána végre egy kicsit talán lehet majd pihenni.
2017-12-01 19:26:36 Fekete öves, Veterán
A második harmad végére megszereztük a vezetést. A harmadik harmadot meg jobban kell bírnunk.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...