Banner

Balmazújváros - DVTK 2-1

Szerző: objektív | 2018-04-14 10:40:00

Kezdhetném azzal a meccs cikkét, hogy kár-kár. De jó lett volna ha... Kit verjünk meg, ha ezeket se tudtuk...? Rég a dobogón lehetnénk ebben a mezőnyben... Ha így haladunk, kiesünk... Hol a csapatunk, mert vissza akarjuk kapni...!

A szar az egészben az, hogy ez mind igaz. És még sorolhatnám hosszasan a jogos szurkolói hangokat. Hogy most mi tört meg, hogy tört meg, megtört-e egyáltalán bármi is a Fradi legyőzése után? Lehetne ezt boncolgatni, de a cikk most nem erről szól. Hetedikek vagyunk a tabellán és én azt mondom, hogy ezt sokan elfogadtuk volna úgy a szezon elején, hogy tudjuk, jelentős erősítést nem kapunk.

Olyan szoros a tabella, hogy akár felfelé, akár lefelé is pár pontocska elég. Ez így veszélyesen hangzik, viszont ez a sűrű mezőny azt is biztosítja, hogy az elmozdulás ennek ellenére ne legyen olyan könnyű. Négy meccse nem nyertünk, és a szám szerinti pozíciónkból nem vesztettünk sokat. Nem lehet itt olyan könnyen le-, vagy felkerülni. Mégis azt mondom, ez a mai meccs egy vízválasztó összecsapás lesz. Azt mondom, hogy a fiainknak a két Balmaz' ellen elszenvedett kudarc után, az elmúlt 4 forduló után, a szurkolói türelmetlenség okán ott lehet a zabszem abban a testrészben, ahol nem a legkényelmesebb. De ha nekünk zabszem van ott, a balmazi különítménynek most dinamit. Ha valakinek égetően szüksége van a pontokra, akkor az a Horváth Feri legénysége.

Kíváncsi leszek, hogy az ellenünk eddig remekül kontrázó balmazi' szekció mit mutat majd a meccsen úgy, hogy mindenáron támadniuk kell a pontokért. Hogy nekik nem lesz jó a kivárás... Kíváncsi vagyok, hogy mi leszünk-e azok, akiket a győzelmi kényszer adta nyomás ellenére mégis sikerül háromszor megverniük egymás után... Sok mindenre kíváncsi vagyok, és egy részére ma délután megkapom a választ.

Figyelem, statisztika! Gyengébb idegzetűek ne olvassák tovább! Akinek füle van, hallja meg!
Az elmúlt 5 fordulóban a Balmazújváros két pontot szerzett, gólkülönbsége 1-9! Én nagyon remélem, hogy nem az lesz, amire most sokan gondolunk, ami ilyenkor velünk történni szokott. Nagyon remélem, hogy az a dinamit most sokkal kényelmetlenebb Feriéknek, mint a mi zabszemünk.

Adhatok tüzet, fiúk? Valakinél van egy gyújtó? Tessék! Rajtunk nem múlik.


A meccs végén hallani akarom a durranást!

A dvtk.eu beszámolója:

OTP Bank Liga 26. forduló

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Diósgyőri VTK 2-1 (0-0)

Balamazújváros, Városi Stadion, 903 néző. Játékvezető: Andó-Szabó Sándor (Kóbor Péter, Szalai Dániel; Vad II István, Szilasi Szabolcs).
Balmazújváros: Horváth L. - Gabovda, Rus, Tamás L., Uzoma - Vajda, Haris, Maisuradze, Andrić - Arabuli, Rudolf. Vezetőedző: Horváth Ferenc.
DVTK: Antal - Eperjesi, Lipták, Tamás M., Shestakov - Vela, Tóth B., Busai, Óvári - Ioannidis, Ugrai. Szakmai igazgató: Bódog Tamás.

Csere: Vela helyett Bacsa a 46., Maisuradze helyett Batarelo az 57., Andrić helyett Harsányi a 66., Ioannidis helyett Kocsis a 72., Ugrai helyett Szarka a 81., Gabovda helyett Kónya a 83. percben.
Sárga lap: Rudolf a 49., Tamás M. és Arabuli az 58., Gabovda a 65., Busai a 73., Szarka a 88. percben.
Gólszerző: Óvári (0-1) a 47., Rudolf (1-1, 11-esből) a 88, Rudolf (2-1, 11-esből) a 90. percben.

Horváth Ferenc: - Két rosszul játszó csapat mérkőzését láttuk, látszott, hogy elég nagy tétje volt mindkét csapat számára a találkozónak. Az első gól után a DVTK kontrollálni tudta a találkozót, két kapufát ugyan rúgtunk, de nem volt benne a meccsben ez a végeredmény. Szoktam mondani, hogy sok minden nem függ össze semmivel, nem tudom miért nyertünk. Talán azért, mert a játékosok végig mindent megtettek, nem adták föl, hogy legalább egy pontot kiszedjenek ebből a meccsből.
Nagyon sok olyan mérkőzést játszottunk, amikor jobbak voltunk az ellenfélnél, a sors elkezdett valamit visszacsöpögtetni.


Bódog Tamás: - A mérkőzést uraltuk, túl korán könyveltük el, hogy ez egy megnyert mérkőzés lehet, ugyanakkor az utolsó öt percben a Balmaz jobban akarta a pontot, a győzelmet. A mérkőzés rendben volt, nem volt lehetősége a Balmaznak, egy szabadrúgásuk volt veszélyes. Nekünk pár lehetőségünk volt, de nem sok, de a végén... szép 11-eseket kaptunk. Az első az volt, a kispadról is úgy tűnt, mert felkapta a kezét, hogy az arcát védje, de meg lehet adni, mert kéz volt. A másodiknál kíváncsi vagyok, ha majd párszor visszanézzük, hogy mit találtak a bírók, amit be lehetett fújni. A játékvezető már kifelé futott, az egyik segédje jelezhetett. Nem tudom mit láthatott. Óvatosan fogalmazva nekem úgy tűnt, nem volt az, de egy ilyennel el lehet döntetni egy mérkőzést.
Végérvényesen elkezdődött a kiesés elleni harc. Nem ezzel van gond, meccset kell nyerni.
Maga a játék, az akarat a 87. percig rendben volt, de túl sok olyan 11-es szituáció adódott a közelmúltban, ami számunkra balul sikerült. Dolgozunk tovább!





És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

450. viva-espana
2018-04-18 09:47:47 Citromsárga öves, Tag
Két motivációs zene az "aranylábúaknak" mindennapokra az öltözőben főleg a meccsek előtt:

Ultimate Chawoke - Bajnokok Vére (Alapzene: Nomagróf) https://youtu.be/TgKBN7dOzjY

Az Ultimate Chawoke (Juró&Konyak;) - Csak a DIÓSGYŐR! https://youtu.be/l2uO2fZORr0
449. achilleus68 |Válasz erre: 443. isten
2018-04-17 14:07:00 Piros öves, Őstag
Azzal már lassan nekem sincs gondom,hogy kiesünk, kezdek beletörődni,bár azt hiszem, amíg van esély ,addig menni kell és küzdeni. Azzal nem értek egyet,hogy ez a keret alkalmatlan az NB I-re, szerintem simán az 5-6 hely valamelyikén lehetnénk, de valami mégsem stimmel. Igazából egy ésszel játszó, pontos utolsó passzokat adó középpályás hiányzik, milyen jó lenne most Bogesz. Igazából én sem tudom, ki ellen van pontszerzési esélyünk,mert a hátralévő meccseken csak olyanokkal játszunk,akik jobb formában vannak, bár ez annyira nem nehéz. Minimum 7 pont kellene,akkor reális esélyünk van bentmaradni,de egész tavasszal csak 5 pontot szereztünk,a kiesőjelöltek ellen tulajdonképpen egyet(Vasas). Szóval ez nem lesz egyszerű.
448. pe-pe
2018-04-16 17:13:07 Lila öves, Tag
Itt az a probléma, hogy egy Fradi ellen a csapat felszívja magát, de egy kiesés ellen küzdő csapat ellen azt hiszik, hogy elég kiküldeni a mezt és meg is van a 3 pont. Félre értés ne essék, a Fradi ellen el is várjuk, hogy tegyék oda magukat, de azokat a meccseket, amiket meg lehetne nyerni sokkal komolyabban kellene venni, mert azzal lehet előre lépkedni a tabellán. Hiába a bajnokesélyes elleni 3 pont, ha 12-15-öt elveszítünk a gyengébbnek gondolt riválisok ellen.
Lehet a hajtás és az akarat meg volt és meg is van, de a fejekbe kellene rendet rakni, hogy nem adjuk már oda ajándékba a pontokat. Be kell vetni minden apró trükköt, csibészséget, zsiványságot.
447. isten
2018-04-16 11:24:33 Barna öves, Fanatikus tag
:D:D
446. hrabal-tamas |Válasz erre: 445. korxi
2018-04-16 10:52:37 Zöld öves, Lelkes újonc
Sok hülyeséget lehet sajnos tőlünk is olvasni. No, de isten agymenései a prémium kategóriába tartoznak. Nem tudom, hogy iszik-e eleget, vagy magától sikerül öntenie a blődségeket.
445. korxi |Válasz erre: 443. isten
2018-04-16 10:38:46 Piros öves, Veterán
"A kosárra meg mittudomén mire van pénz, Szabó oda önti ahova kedve van"

Atyavilág, ritkán látni valakit ennyire összevissza beszélni.
444. isten
2018-04-16 09:44:03 Barna öves, Fanatikus tag
Érdekes ez a Barcika is. Vitelkiből sem nézném ki, hogy ennyire amatőr legyen. Úgy látszik Borsodnak ez jut. A legalja.
443. isten
2018-04-16 09:39:47 Barna öves, Fanatikus tag
Nem láttam a meccset csak az elejéből 10 percet és a hozzászólásokat sem olvastam.
Kiestünk. A többi csapat ellen jelenleg nincs reális esélyünk a 3 pontok megszerzésére. Talán a Kövesd ellen, de az politikailag túlfűtött lesz, szóval ott sem. De nincs ezzel baj. Essünk ki. Már megemésztettem. Sokkal jobb lesz nekünk a langyos NB2. Ott legalább 20 csapat van, sok csapattal tudunk játszani, lesznek cool megyei rangadók, játszhatunk a tirpákokkal, a ZTE-vel, az ETO-val, a Vasassal. A Barcikáról nem beszélve.
Remélhetőleg ezzel egy időben eltakarodik most már végre valahára az összes élősködő semmittevő LT-t kizsákmányoló langyosvizben megélő semmirekellők. Azok is vagy az aki megfúrta az összes edzőnket és most már Bódogot sem kiméli.
Engem nem érdekel ha NB2-esek leszünk. Tisztuljunk meg, Bódog mellett meg ki kell tartani. Hibázik ő is, de leszarom, mert van fogalma a fociról. Ha valami csoda folytán maradna velünk az NB2-be akkor reális esélyünk lehet a feljutásra. Elegem van abból, hogy évente edzőt váltunk mert valaki fúrja őket. Folyamatosan jöttek ide az edzők, mindegyiknek EL-t igértek be, kiesés ellen kellett menekülni. Az ilyen szavahihetetlen alkalmatlan embereket kell kirúgni mielőbb.
Most már másodlagos, hogy ez a keret alkalmatlan. Azonban ők is tudnak mert a Fradit megtudták verni. De ettől ebben a felállásban alkalmatlanok. A kosárra meg mittudomén mire van pénz, Szabó oda önti ahova kedve van, de, hogy egy minőségi középpályást meg egy pár százezer forinttal többet kérő válogatott kapust leigazoljunk arra nem ad. De nem baj. Vagyis baj de az illetékesek semmit nem csinálnak.
Majd a nyitómeccsen ha kikapunk háború lesz, de akkor nem lesz menekvés, elfognak számolni.

A meccsről látatlanban. Ha 0-3 nincs miről beszélni. 0-1-re ráülni vicckateg. Már a múltkor megmondtam, hogy ezt a Szarkát el kell felejteni, erre megint beszivat. Vicckateg. Mondjuk megvédem mert a fejét védte. De megadható 11-es. A 2. 11-es igazából nem tudom mire volt. De ezzel sincs baj. Andó fog még idejönni az új katlanba. Fog is csuklani a kutya.

Továbbra is, aki asszisztál ehhez a szarhoz és fúrja Bódogot szarjon sünt meg menjen el gyárba 12 órázni 120 ezerért, sok kutya banda.
442. vectra |Válasz erre: 435. kanap
2018-04-16 08:53:05 Lila öves, Tag
Úgy hogy a meccs és a nyilatkozat között egy nap eltelt...
441. toki*
2018-04-16 08:43:15 Fekete öves, Veterán
Mivel valamiért egyáltalán nem tudom megnyitni a "ki kell söpörni a szemetet" cikket, ezért írom ide. Nagyon durván kell 1 fasza vkp. , és 1 pár embert nagyon el kell zavarni. Olyan súlytalanok egyesek, hogy az borzasztó.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...