Banner

Bacsa Patrik Újpestre igazolt

Szerző: dfcwolf | 2020-01-22 15:14:00

Bacsa Patrik átigazolási díj ellenében az Újpest FC csapatába igazolt. Köszönünk mindent, amit a Diósgyőrért tett, további pályafutásához sok sikert kívánunk!

Bacsa Patrik fél év Kisvárdai kölcsönjátékot leszámítva - az utánpótlásban eltöltött évekkel együtt - 16 esztendőn keresztül játszott a DVTK címeres mezében.


Patrik így nyilatkozott az Újpest hivatalos oldalának:

Nyilván, hogyha kimondjuk, hogy egy 20-szoros bajnokról beszélünk azt sokat elmond, és nagyon örültem a megkeresésnek. Egy pillanatig nem tétováztam, ide akartam igazolni, mert szeretnék nagyobb célokért küzdeni, mint az előző klubomban. Remélem, hogy a csapat erőssége tudok majd lenni, hogy hozzá tudom majd segíteni az egyesületet újabb trófeák megszerzéséhez. Legutóbb ellenfélként játszottam az Újpest ellen a kupadöntőn, akkor gólt is szereztem, de nem nyertünk, így abban reménykedem, hogy ezúttal a győztes gárda oldalán emelhetem magasba majd a serleget.

fotó:ujpestfc.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

80. gbacsi* |Válasz erre: 79. mr-d
2020-01-24 18:42:31 Fekete öves, Veterán
Hát igen, pont ez az, ami miatt írtam..Vignjevic mániákus a taktika terén, mindenkinek centire pontosan tudnia kell, mi a dolga. Én abban sem vagyok különösebben biztos, hogy Novothny marad ott egyáltalán. Ázsiába akar visszamenni. Szóval, érdekes lesz, hogy mi készül ott.. :)
79. mr-d |Válasz erre: 78. gbacsi
2020-01-24 16:32:00 Fekete öves, Őstag
Én is meglepődtem, hogy Vignjevicnek kellene, de ki tudja, mi folyik Újpesten. Végül is sebessége van Bacsának, ha van előtte egy brusztoló csatár, akkor még hasznos is lehet. A Kövesd elleni gólpassza mutatja az igazi erősségét, gyors reagálás a lecsorgókra vagy beindulni résekbe a labdával, kihasználni, ha pánikol az ellenfél. De Újpesten fontos a taktika, a helyezkedés, nem hiszem, hogy szabad szerepkört kapna. Vagy készülnek a másodosztályra?:)
78. gbacsi* |Válasz erre: 77. mr-d
2020-01-24 12:06:33 Fekete öves, Veterán
Talált pénz az biztos :) Lehet még pont annyi kellett Molnárért pluszba. Kölcsönadni azt szokás, látva az itteni piacot, aki inkább nem fér bele az adott szakmai elképzelésekbe, de élő szerződése van, viszont valami ok miatt éppen nem felbontható (Lásd Kiss T érkezése) néhány fiataltól eltekintve. Ellenben azt is nehezen képzelem el, hogy a nagy taktikus Vignjevic kérte volna ezt az igazolást.
77. mr-d |Válasz erre: 75. gbacsi
2020-01-24 10:52:54 Fekete öves, Őstag
Pont azért gondolom barátságtalan lépésnek, mert ha évek hosszú sora alatt nem bizonyította a szakvezetésnek, hogy helye van a klubnál, akkor az NB2-ben, ahol két-három klubot kivéve nincs komoly szakmai munka, mitől válna jobb játékossá bárki is? Kölcsönadni azt szokás, akiben még látnak fantáziát. Fentiek alapján Bacsában már nem láttak, az csak duma, hogy majd meglátjuk nyáron. Igazából nem akarták kifizetni a hátralévő fél évre járó bérét, ezért akarták kölcsön adni, hogy leperegjen a szerződése, ne kerüljön egy fillérbe sem. Mondhatjuk, hogy jól kalkulált a klub, mert sikerült túladni rajta az NB1-be, de erre senki nem számított véleményem szerint, ez talált pénz, legyen az bármilyen kis összeg. Az üzlethez jól jött, amit írsz, hogy jó edzésmunka, meg hasonló nyilatkozatok, ezzel teljesen egyetértek (meg azért a szezon végén, amikor több lehetőséget is kapott, azért nem volt katasztrófa a játéka a korábbiakkal ellentétben).
76. toki* |Válasz erre: 68. Mumin
2020-01-24 08:18:22 Fekete öves, Veterán
Leszámítva azt, hogy Feczkó hova való - és nekem nem emiatt volt fenntartásom, hanem az, hogy a szomszédból jövő játékosokkal már jó párszor befürödtünk - , kíváncsian vártam a dolgait, mivel azt tudtam róla, hogy 1 értelmes csávó, aki folyamatosan képzi magát. Na már most, amit írtál, hogy "zsoldosokat" hoz, kérdem én, idáig nem voltak nálunk ilyenek nálunk, tehát ez most 1 új keletű dolog??? Nem! Amit viszont kifejezetten szeretek benne, hogy bátran nyúl a fiatalokhoz, meg lehet nézni, mikor volt utoljára, ennyi fiatal az edzőtáborban a csapattal?! Talán sosem. Ja, és még mennyien járnak fel edzésre a szezon közben. Úgy is az idő dönti el, de én vakon megbízok benne. Tudod a munkámból kifolyólag sokszor dolgoztam szinte az ország minden egyes szegletéből emberekkel. Elmondanám Pöstiában, Isten bizony a szabolcsiakkal értjük meg egymást a legjobban - leszámítva a mi megyénkbelieket -. Volt olyan kollégám, akivel meló után úgy mentünk el sörözni, hogy na mi van szomszéd megyünk?
75. gbacsi* |Válasz erre: 52. mr-d
2020-01-23 19:30:15 Fekete öves, Veterán
Nem gondolom hogy barátságtalan lépés lett volna. Anno is Kisvárdára adták kölcsön a másodosztályba. Semmit nem mutatott, Révész lenyilatkozta, hogy meg van döbbenve hogy egy első osztályú játékos taktikailag ennyire fegyelmezetlen. De hogy mit fejlődhetne szakmailag a másodosztályban akár Bacsa, vagy más? Pl újra felépíthetné magát, mint Vernes, aki - nyilatkozta is anno - azért igazolt a másodosztályú ZTE-be, hogy formába lendüljön, újraépítse magát, szerzett is 16 gólt, ami után pont mi igazoltuk le. Az meg hogy az edzéseken mit tett, mit nem, jó kérdés, de kétlem hogy mindent, mert akkor nem már a negyedik edző mondott volna le róla. (Nem fogják azt nyilatkozni hogy az edzéseken nem tett meg mindent, mert akkor elég nehéz lenne, vagy jóval nehezebb elpasszolni máshova)
74. czinege
2020-01-23 18:31:37 Lila öves, Tag
Elôre leszögezem, hogy nekem Bacsa nagyon sokáig a kedvencem volt, mindig szurkoltam neki hogy szedje össze magát, és bizonyítson. Pont ezért is vagyok mérgesebb rá mint bárki másra aki itt volt - rengeteg lehetôséget kapott.

Eddig mindig azt hallottam hogy egy játékosnak megtiszteltetés felvenni a DVTK mezét. Most meg olyan érzésem van néhány hozzászólást olvasva, hogy meg kell köszönnünk Bacsának hogy itt volt 10 évig igazi teljesítmény nélkül és hajlandó volt viselni.
Páran próbálják beállítani hogy hogy mekkora diósgyôri... miközben nyilatkozik hogy mostantól magasabb célokért akar küzdeni. Egy igazi diósgyôrinek nincs magasabb cél minthogy a csapata mezében focizzon. Más cél lehet, magasabb nem.
Felesleges bárkivel összehasonlítani. Egy játékos nem kapott annyi lehetôséget mint Bacsa. Minden edzônél a kispadra került ( 4 NB1-es edzô ), még az NB2-es Kisvárdában is, amelyik csapatot aztán szétzavartak hogy feltöltsék külföldiekkel. A DVTK visszafogadta az NB2 kispadjáról is, és folyamatosan lehetôséget adott neki az NB1-ben. Sose fogom elfelejteni hoy mikor Révész kifakadt hogy milyen gyenge focista, ahelyett hogy összeszorította volna a fogát és megmutatta volna hogy többet ér, inkább hazahívta a barátnôjét külföldrôl hogy simogassa a buksiját és vigasztalja.
Nekem mindig olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint az amerikai filmek sztereotípiája, a volt helyi menô csávó, aki 10 éve csinált egy touchdown-t még középiskolában, és még mindig arra büszke, miközben ugyanabban az iskolában ô a takarító, és minden osztálytársa már továbblépett és karriert épített. Bacsa ugyanilyen, még ebben a nyilatkozatában is azt az 5 éve rúgott gólját emlegeti.
Ha olvasta a fórumot, akkor tisztában lehetett volna vele hogy a szurkolók is sokkal többet vártak tôle. Nemhiába az egyetlen cikk ahol nem lehetett kommenteni a Bacsa interjú volt. De nekem úgy tûnik hogy Patriknak könnyebb volt megsértôdni, mint elfogadni a kritikát és jobban odatenni magát.
A vezetés korrekt volt vele ha tetszik ha nem. Annyira nem mutatott semmit, hogy simán leküldhették volna az NB3-ba, de inkább külcsön akarták adni az NB2-be hogy szedje össze magát és bizonyítson, ahogy igazi sportembereknél szokás. Ez nem kellett neki, el lett engedve az UTE-hoz.
Lesz más diósgyôri a csapatban, nem kell félni. Bacsát meg 2 hónap múlva senki nem fogja hiányolni, pont úgy mint a "fényrejáró" Takácsot ( aki szerintem inkább megérdemelte volna azt hogy ittmaradjon mint Bacsa ).
73. diodio
2020-01-23 17:42:20 Barna öves, Fanatikus tag
Szerintem meg Bacsával kapcsolatban az az igazság,hogy az utóbbi időben nem nagyon kapott bizonyítási lehetőségeket. Mikor kapott pár percet akkor nem igen látszott rajta,hogy csipkedné magát.
Ez így egy ördögi kör volt számára !!
72. diodio |Válasz erre: 68. Mumin
2020-01-23 17:37:05 Barna öves, Fanatikus tag
Mi a bajod Feczkó származásával???
Elég furcsa véleményed van !!
Már bocsi,hogy megszólítottalak!!
71. v1910
2020-01-23 17:35:29 Fekete öves, Őstag
Mindezek mellett sajnálom az elválás módját, de én nem hibáztatom a nyilatkozata miatt Patrikot, mert ez még elég szofisztikált reakció is volt a részéről. Ezen a fórumon is kapott eleget, néha már nem túl szép és kifejezetten túlzó formában.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...