Banner

Bacsa Patrik 200!

Szerző: Jáborcsik András | 2019-09-18 18:41:00

A ZTE elleni hétvégi mérkőzésen 200. alkalommal ölthette magára a DVTK címeres mezét Bacsa Patrik, a klub saját nevelésű labdarúgója. A nem mindennapi jeles alkalom kapcsán a dvtk-eu-n olvashatunk beszélgetést a támadóval. Ebből idézünk:


Számon szoktad tartani, hogy hány felnőtt diósgyőri mérkőzésnél jársz?

Ahogy telnek az évek már egyre kevésbé. Tudtam, hogy közel van a 200, de pontosan nem számoltam, hogy hol járok.

Emlékszel az első felnőtt meccsedre?

Igen. Az is egy Zalaegerszeg elleni találkozó volt, idegenben játszottunk 2010 májusában, sajnos kikaptunk azon a meccsen. Érdekes a sors, keretbe foglalta a ZTE az eddigi pályafutásomat. Akkor már egy ideje a csapat tagja voltam, de nem volt felhőtlen az öröm, mert már tudtuk, hogy ki fogunk esni. Vegyes volt az év. Sok minden megvan egyébként a mérkőzésből, tényleg olyan, mintha tegnap lett volna. A 200 meccsből sokra egyáltalán nem emlékszem már, de az első az mindig emlékezetes marad.



Kik azok a játékosok, akikkel a legjobban megértettétek egymást a pályán?

Sokan voltak. Talán Fernandóval, Lippai Ákossal, Kádár Tamással és Bognár Istvánnal szerettem a leginkább együtt játszani. Mindannyiuktól sokat tanultam a pályán.

Az elmúlt időszakban kevesebb lehetőséget kaptál, mint korábban. Hogyan éled ezt meg?

Nekem is nehezebb, amikor nem vagyok a pályán. A lelátóról, vagy a kispadról sokkal megterhelőbb szurkolni a csapatnak, jobban is izgulok. A pályán egyáltalán nem szoktam. Azon vagyok, hogy az edzéseken is maximális erőbedobással dolgozzak és kihozzam magamból, amit tudok. Szeretnék továbbra is fejlődni, és ígérem, hogy a következő 200 meccsem még jobb lesz!


Kattints ide és olvasd el a teljes cikket a dvtk.eu-n >>>>>


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner