Banner

Bacsa dupla a tartalékmeccsen

Szerző: Jáborcsik András | 2017-10-15 19:00:00

NB III. Keleti-csoport, 10. forduló

DVTK tartalék - Monori SE 3-3 (1-0)

Kazincbarcika, Kazincbarcikai Pete András Stadion. Játékvezető: Szigetvári Márk (Zsákai Milán, Kurinka Béla)


DVTK tartalék: Bukrán - Nagy, Ivánka, Oláh, Bárdos - Szabó, Tóth B., Szalóczy, Óvári - Bacsa, Makrai. Megbízott vezetőedző: Sütő Szilárd.
Monor: Bozsó - Karacs, Ficsor, Villányi, Mundi, Urbán, Pintér, Hunay, Sági, Tóth Á., Balogh. Vezetőedző: Horváth Dávid.


Csere: Óvári helyett Nemes az 55., Mundi helyett Csicsek az 55., Ficsor helyett Mészáros a 68.,Makrai helyett Ternován a 70., Urbán helyett Bonifert a 79., Szabó helyett Molnár a 82. percben.
Sárga lap: Hunya a 24., Karacs a 33., Makrai a 42., Sági a 47., Nemes a 71., Bozsó a 80., Ivánka a 84., Szalóczy a 88. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Oláh (1-0) a 24., Bacsa (2-0) a 61., Urbán (2-1) a 64., Bacsa (3-1) a 67., Tóth Á. (3-2) a 78., Balogh (3-3) a 81. percben.

Kulcspillanatok

24. perc: Szabó Balázs kiváló szögletére Oláh Bálint érkezett középen, 1-0 a hazai csapatnak.
61. perc: Egy szögletet követően ismét gólt szerzett a DVTK. Bacsa Patrik találatával 2-0.
64. perc: A vendégek gyorsan reagáltak a DVTK második góljára, Urbán Bálintot ugratták ki a félpályáról, aki Bukrán kapujába talált, 2-1.
67. perc: Újabb hazai találat: Bárdos passzából Bacsa volt eredményes, 3-1.
78. perc: Labdát vesztett a DVTK a saját tizenhatosa előterében, a Monor pedig kihasználva a lehetőséget szerzett gólt, 3-2.
81. perc: Szélről beérkező labdára érkezett Balogh középen és kiegyenlített, 3-3.

Edzői értékelés

Sütő Szilárd, megbízott vezetőedző: 2-0, illetve 3-1-es vezetésünkig nagyon jó felfogásban játszottunk. Meg kell tanulnunk, hogyha a csapat ilyen munkát rak a mérkőzésbe, az utolsó húsz percet nem szórakozhatjuk el. Ettől függetlenül, nagyon örülünk a két forduló alatt szerzett 4 pontunknak, ami bíztató a jövőre nézve.
Horváth Dávid, vezetőedző: Eléggé fizikális játékkép alakult ki, jó irammal párosítva. A második félidő huszadik percéig nem sokat adtam volna a pontszerzésnek, de volt bennünk hit.


A forduló eredményei:


A tabella állása:


forrás: dvtk.eu és MLSZ Adatbank

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
6. duke |Válasz erre: 3. wexeye
2017-10-16 07:48:47 Barna öves, Tag
Szerintem pedig pont egy kölcsönadás kéne most Pepének, csak hát nagyon nem mindegy, hogy hová. Abban igazad van, hogy tavaly a Kisvárda rossz döntés volt. Barcikára kéne a télen átküldeni, hátha Vitya még képes focistát csinálni belőle.

Szarkával viszont szerintem teljesen fölösleges összehasonlítani Bacsát. Csatár ugyan mindkettő, de teljesen eltérő stílusú és feladatú játékosok. Azt, amit Patrik tudna ebben a csapatban játszani, most Ugari csinálja, nem is rosszul. Csak ő átlövésekkel is mer próbálkozni.
5. Pitty
2017-10-16 01:11:35 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Na akkor most leírok ide valamit. Bacsának szerintem kb. már lőttek. Itt nem arról van szó hogy Szarka mit csinál egy meccsen meg hogy Patrik mit csinálna. Itt az a helyzet hogy amit Ákosnak mondanak azt Ákos megcsinálja a lehető legjobban ahogy az tőle tellik míg.... Emlékeztek Makrai esetére a Honvéd meccs után? Tehát azt kell csinálni amit a főnök mond és úgy ahogy mondja ha meg nem tudja akkor nincs miről beszélni. Wexeye nem megbántani akarlak de több mint valószínű hogy nosztalgiázni kellesz ha diósgyőri gólokat rúgó Bacsát akarsz látni...
4. Borsodi Bányász* |Válasz erre: 3. wexeye
2017-10-15 23:21:07 Fekete öves, Veterán
Nekem is az egyik kedvencem volt, ő is tud cselezni, gólhelyzeteket belőni.
Most nem kétszeres, hanem háromszoros akareterővel kell küzdeni, megmutatni, hogy mentálisan ott van, ahol lennie kell. Hajtania kell, kiemelkednie a többiek közül, meccse pedig, ha odakerül annyit kell kiadnia magából, hogy le kelljen cserélni, mert már lépni sem tud. Ha ezt meg tudja csinálni, akkor talán mégis lesz kedve máshol játszania, mint a DVTK-ban, de nem itthon, hanem külföldön. Többet is fizethetnének egy profi szemléletű, teljesítményű Bacsáért, mint Kádárért, Eleöbbiek közül minden edzésen, amikor pedig meccsen játszikkért együtt. Szerintem Bódog nyitott arra, hogy játszassa, csak látnia kell az akaratot, és hogy megcsinálja amit kér tőle.
3. wexeye
2017-10-15 22:33:42 Piros öves, Őstag
Bravó Patrik! Sokan szorítunk,hogy visszaverekedje magát a csapat közelébe. Télen a felkészülés alatt talán még van esélye,ha összekapja magát,bár szerintem Bódog már leírta. Bőven tud annyit,mint Szarka,csak lehetőséget kaphatna ugyanannyit. H.F. Elintézte a kölcsönadással,amire nem szolgált rá. Bízom benne,hogy még van számára visszaút. Ha nincs,sok góljára fogok emlékezni,az utóbbi évtized egyértelmű kedvence nálam. Más mezben ő sem tudja magát elképzelni,teljesíteni se fog sehol. Ezt kellett volna tudnia annak aki kölcsönadta
2017-10-15 21:24:03 Fekete öves, Veterán
Ezeket a neveket ismerjük, szinte mind ott van az első csapat közelében, némelyik sokat játszik is. A minimum az lenne, hogy NBII-es szintet azért hoznak. Ez az élbolyt kellene jelentse, összeszokottság nélkül. Ehelyett van ez. Formába kellene maradniuk, vagy formába kellene lendülniük, az eredmények formán kívüliséget mutatnak. Nagyjából mindegy amúgy, de azért kicsit égés, ha ennyire a végén tanyáznak. Kellene pár győzelem itt is a világverő klubbok ellen, mint pl Monor is.
2017-10-15 20:41:51 Fekete öves, Veterán
Mutasd meg Patrik, hogy több van benned, mint amit eddig mondtak rólad! Ne add fel!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...