Banner

Az MTK kapusa iránt érdeklődik a DVTK

Szerző: Jáborcsik András | 2017-06-15 22:39:00

A Nemzeti Sport Online információi szerint a DVSC és a DVTK is érdeklődik az NB I-ből kieső MTK montenegrói kapusa, Danijel Petkovics iránt.

A 24 esztendős futballista biztosan távozik a fővárosi kék-fehérektől, mivel az NB II-ben nem szerepelhetnek légiósok. Úgy tudjuk, Petkovics nincs híján a lehetőségeknek, ugyanis a DVSC és a DVTK is szívesen látná a soraiban.

A Debrecen érdeklődése érthető, hiszen kapusai közül Verpecz István tíz év után távozik a klubtól, míg a Puskás Akadémiától az előző szezonra kölcsönkapott Braniszlav Danilovics sorsa bizonytalan.


Tovább a nemzetisport.hu-ra >>>>>


Annak ellenére, hogy az MTK kiesett az élvonalból, mindenképpen meg kell említeni, hogy a kék-fehérek a harmadik legkevesebb gólt kapták a 2016/17-es bajnokságban, szám szerint 36-ot. Tőlük csak a bajnok Honvéd és az ezüstérmes Videoton zárta kevesebb kapott góllal a küzdelemsorozatot. Petkovic 26 meccsen őrizte a fővárosiak hálóját és 31 gólt kapott, ami 1,2 gólátlagot jelent mérkőzésenként. A montenegroi hálóőr 8 meccsen őrizte meg a kapuját a góltól. Ez mindenképpen elismerésre méltó teljesítmény.


Mint ismert, egyik kapusunknak, Antal Botondnak a szerződése lejárt és a folytatásról még nem született döntés. Amennyiben a nemzetisport.hu információja helytálló, az azt vetítheti előre, hogy Antal szerződése nem kerül meghosszabbításra és távozik Diósgyőrből.

A szurkolótársak véleménye rendkívül megosztott kapusaink teljesítményét illetően. Többen bizonytalannak látják a kapuban mind Radost, mind Antalt is, Bukránt pedig túl fiatalnak találják jelen pillanatban ahhoz, hogy a DVTK első számú kapuvédője legyen. Vannak olyanok is - igaz jóval kevesebben - akik szerint Bódog Tamás érkeztével és a védelem stabilabbá válásával kapusaink is sokkal magabiztosabbak lettek és jóval kevesebb gólt is kaptak.


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

34. tvk-003
2017-06-18 19:56:52 Barna öves, Fanatikus tag
Ez a Petkovics ellenünk jól védett,ő az úr a 16-oson belül, magabiztosan lehúzott mindent, nem vonalkapus még a bedobásunkat is lehúzta.
33. vebgy*
2017-06-16 22:38:54 Fekete öves, Veterán
Oda a kapusposztra nem tudom elképzelni, hogy ne jönne senki...
32. divan |Válasz erre: 31. isten
2017-06-16 18:48:51 Narancs öves, Tag
A külföldiek pár nap plusz pihenést kaptak.
31. isten
2017-06-16 18:04:05 Barna öves, Fanatikus tag
Ellenben Rados nincs az edzettek között. Kitudja, lehet őt cseréljük le végül?
30. anszkord
2017-06-16 17:34:31 Piros öves, Őstag
Kicsit sokat kért, ezért maradt Antal.
29. slózi |Válasz erre: 28. duke
2017-06-16 16:24:13 Barna öves, Őstag
Köszönöm a választ. Rendben vagyunk. HAJRÁ DIÓSGYŐR!
28. duke |Válasz erre: 27. slózi
2017-06-16 15:56:41 Barna öves, Tag
Nofene. Nem gondoltam, hogy egy ilyen szurkolói fórumon magázódni fogunk, de az egyoldalú tegezés meg udvariatlanság lenne. Szóval.

Kedves Slózi! Eszemben sincs az Ön hitelességét, vagy a DVTK iránti elkötelezettségét kétségbe vonni. Csupán azt állítom - ezt viszont meglehetős határozottsággal -, hogy Ön bizony most téved. Állításomat pedig azokkal az - igaz nem túl részletesen, de szerintem érthetően kifejtett - érvekkel kívánom alátámasztani, hogy az Ön által a mieinknél komolyabbnak minősített kapusok többsége legalább olyan gyakorisággal és súlyossággal követtek el hibákat mint Rados (és Antal, bár ő az elmúlt két éveben többször mutatott negatív tendenciákat, de Bódog érkezésével egyértelműen felszálló ágba került). Gulácsi kapcsán valóban kissé félreérthető voltam, ezért elnézését kérem. Azt hiszem helyesebb, hogyha úgy fogalmazok: azzal, hogy a válogatott első szám kapusát, aki a német Bundesligában ezüstérmet szerzett, és hétről-hétre kiváló csatárok ellen bizonyít "talán" hajlandó komoly kapusnak nevezni, _állítása hitelességét_ ássa alá.

Maradok sportbaráti üdvözlettel,

Duke
27. slózi |Válasz erre: 25. duke
2017-06-16 14:58:15 Barna öves, Őstag
Nem vagyok ORÁKULUM, ergo egy cseppet sem sért vagy bánt meg ha Ön--úgymond--"megkérdőjelezi a hitelességemet". Én elmondtam-leírtam a véleményemet, és nem állitottam azt, hogy amit írok-mondok az az ABSZOLÚT IGAZASÁG, legföljebb annyit: ÉN MOST "IGY" LÁTOM igaznak és helyesnek ezt a dolgot. Ergo Ön vagy más nyugodtan láthatja másként, írja le és elgondolkodom rajta. És remélem nemcsak én gondolkodom el.
Azért járulálékosan megjegyzem: nem vagyok mindentudó ORÁKULUM az igaz, de más sem az--horribile dictu, még ÖN sem!
Egyhez viszont ragaszkodom: a DVTK SZERETETEMET és a DVTK iránti jóindulatomat NEM VONHATJA KÉTSÉGBE SENKI. Az esetleges "szakértelmemet" azt igen.
2017-06-16 14:40:03 Piros öves, Fanatikus tag
A 31 éves kameruni légiós az őszt a Mezőkövesdnél töltötte, ahol együtt dolgozott Pintér Attilával, a Puskás Akadémia jelenlegi vezetőedzőjével. Március végén a DVTK-hoz igazolt, azonban úgy tudjuk, követheti korábbi trénerét Felcsútra. Az NB I-es újonc másik kiszemeltje Osváth Attila, akivel kapcsolatban már jeleztük, hogy visszatért a Vasashoz debreceni kölcsönjátékából, viszont a jelek szerint nem marad az angyalföldieknél.
25. duke |Válasz erre: 24. slózi
2017-06-16 13:03:16 Barna öves, Tag
Most attól függetlenül, hogy Antal helyére valóban elfért volna egy jobb kapus, nagyon szelektív az emlékezeted. Az általad felsorolt "komoly kapusok" közül mindegyiknek voltak olyan rosszabb periódusaik az utóbbi néhány évben, amikért itt többen követelték már Rados és Antal keresztre feszítését. Az meg, hogy Gulácsit, aki ebben a szezonban a Bundesliga ezüstérmesénél védett "talán" hajlandó vagy komoly kapusnak tekinteni, meg ne haragudj, de erősen megkérdőjelezi a hitelességedet. Vele minden héten Lewandowski meg Aubameyang kaliberű csatárok jöttek szembe, és akkor talán ugyanaz a kategória, mint Jova Levente... Szerintem ezt nem gondoltad át kellőképpen.

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...