Banner

Az Érsekújvár 5-0-val kapta meg az elmaradt meccs pontjait

Szerző: Jáborcsik András | 2020-10-31 21:55:00

Az Extraliga tanácsa úgy döntött, hogy az elmaradt Érsekújvár - DVTK Jegesmedvék Tipos Extraliga jégkorong mérkőzés pontjait a zöldek kapják - adta hírül a jegkorongblog.hu.


Mint ismert, a DVTK Jegesmedvék csapata sérülésekre és betegségekre hivatkozva nem utazott el a HC Nové Zámky elleni október 23-ai Tipos Extraliga találkozóra. A miskolciak halasztási kérelmét azonban nem fogadta el a liga. A magyar gárda akkor azt jelezte, minden fórumon harcolni fog a döntés ellen.


Egy héttel ezelőtt az alábbi nyilatkozat jelent meg a DVTK Jegesmedvék hivatalos közösségi oldalán:

”Tisztelt szurkolóink! Hiába kérvényeztük, a liga vezetése nem fogadta el a halasztási kérelmünket, annak ellenére, hogy orvosi dokumentummal bizonyítottuk, hogy a benevezett játékosok több mint 50%-a játékra alkalmatlan. A DVTK Jegesmedvék számára a játékosok egészsége a legfontosabb, így ezt szem előtt tartva nem utazunk el az Érsekújvár elleni mérkőzésre. A mai játéknapon nyolc másik csapat sem képes játszani, mégis mi vagyunk az egyetlenek, akiket játékra köteleznének. Felháborítónak és elfogadhatatlannak tartjuk ezt a döntést, ami ellen minden lehetséges fórumon harcolni fogunk.”


A pontok sorsáról eddig nem határozott hivatalosan a liga, ez most született meg, a mérkőzés a zöld asztal mellett 5-0-s érsekújvári “győzelemmel” ért véget. A történetnek vélelmezhetően lesz még folytatása.



Tovább a jegkorongblog.hu-ra >>>>>>>


forrás: jegkorongblog.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. vebgy*
2020-11-01 22:06:49 Fekete öves, Veterán
Szakadjon csak félbe ez a bohózat is a p...ba...
2. korxi
2020-11-01 12:48:59 Piros öves, Veterán
Nem tudok állást foglalni a kérdésben, mert egyrészt alapból nem ismerem a szlovák versenykiírást, pláne nem annak a covid helyzetre eszközölt módosításait, másrészt nem tudjuk hogy az adott meccsre kényszerűen távolmaradó játékosokból hány volt az aki a covid miatt és hány volt az aki más miatt nem tudott részt venni a meccsen (mert ezt a klub a jelek szerint nem kívánja nyilvánosságra hozni).
1. sadab1*
2020-11-01 09:31:01 Fekete öves, Veterán
Sajnos ez a vírus lehetséges, h nemcsak a gazdaságokat hanem a sportéletet is tönkre vágja...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...