Banner

Az edző állította meg az ellenfél támadását a hosszabbításban

Szerző: Jáborcsik András | 2020-11-23 06:30:00

A nemzetisport.hu-n bukkantunk egy érdekes hírre az olasz labdarúgás világából. Azt már megszokhattuk, hogy az olaszoknál történnek érdekes dolgok a pályákon, ezúttal sem csalatkoztunk. A portál adta hírül, hogy négymeccses eltiltást kapott az olasz harmadosztályú labdarúgócsapat, a Catania edzője, Giuseppe Raffaele, mert a szerdai, Vibonese elleni bajnoki mérkőzésen leszerelte az ellenfél egyenlítésért támadó játékosát.


Az eset a szerdai Catania–Vibonese harmadosztályú olasz labdarúgó-mérkőzésen történt, amikor a 91. percben 2–1-es hazai vezetésnél a vendégek egy kemény becsúszást követően labdát szereztek, és támadtak az egyenlítésért.

A Catania edzője pillanatokkal később közbeavatkozott, és megállította a labdát szerző játékost. A játékvezető azonnal kiállította Giuseppe Raffaelét, a hazaiak vezetőedzőjét. A szakember négymeccses eltiltást kapott tettéért.

Elegendőnek tartod a négy meccses eltiltást egy ilyen kirívó sportszerűtlenségért? Írd meg véleményed kommentben!



Hasonló eset történt 2016 Angliában, igaz, hogy Jose Mourinho poénból ment be a pályára, hogy megállítsa az angol válogatott támadását. A portugál volt ugyanis az angol hírességek és legendás labdarúgók válogatottjának edzője az UNICEF jótékonysági mérkőzésén a manchesteri Old Trafford Stadionban.



Tovább a nemzetisport.hu-ra >>>>>>


forrás: nemzetisport.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. benji
2020-11-23 12:54:04 Lila öves, Őstag
Kézilabdában emlékszem ilyenre, amikor Gunnar Prokop, a Hypo edzője a Metz elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen állította meg hasonló módon a franciák támadását néhány másodperccel a vége előtt, hogy nehogy nyerjenek.
1 évre tiltották el és 10000 EUR büntetést kapott.

https://www.youtube.com/watch?v=KBSYorvGofE
1. tamaskpt
2020-11-23 10:19:28 Piros öves, Őstag
4 meccs eltiltás? Az pont egy koronányi kihagyás itthon. Hülyének is megéri :)
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...