Banner

"Apu azt mondta" - Bognár Istvánnak sikerült kitűnnie

Szerző: Jáborcsik András | 2016-08-28 11:12:00

Először kapott lehetőséget Bernd Storcktól Bognár István, és úgy fest, a diósgyőri középpályás azonnal megragadta a kínálkozó esélyt. Az U21-esek elleni tesztmérkőzésen gólt lőtt, remek passzokat adott, egyáltalán nem tűnt megilletődöttnek. Alighanem látta ezt a szövetségi kapitány is, ezért a bő keret után a feröeriek elleni meccskeretbe is bekerült. A DVTK középpályása a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a kerethirdetés kapcsán.

„Már azért is boldog voltam, hogy a héten együtt készülhettem a bővebb kerettel – mondta Bognár István, aki a szombati, szűkebb keret kihirdetésekor sem akadt fenn a rostán. – Titkon bíztam benne, hogy egyszer eljön az én időm, és meghívnak a válogatottba, örülök, hogy megmutathattam magam Bernd Storcknak. Miután meghívott a szűkebb keretbe, talán nem okoztam olyan nagy csalódást..."

„Tudtam, minden edzésen a maximumra kell törekednem, bizonyítani, hogy helyem van itt. Persze tudom, az út elején járok, az első lépést mindenesetre megtettem, méghozzá sikerrel" – folytatta a DVTK futballistája.

Bognár István édesapja az ötvenszeres válogatott Bognár György, aki természetesen hasznos útravalóval indította útjára fiát az összetartás előtt: „Apu azt mondta, ragadjam meg a lehetőséget, minden nap, minden edzésen tűnjek ki, mutassam meg magam. Örülök, hogy a szűkebb keretbe is bekerültem. Ezek szerint talán sikerült kitűnnöm."


Elolvasom a teljes cikket a nemzetisport.hu-n >>>


forrás: nemzetisport.hu

fotó: Veres Viktor

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.