Banner

Apáról fiúra

Szerző: dfcwolf | 2016-07-22 15:18:00

Azt hiszem, hogy minden Diósgyőr szurkoló emlékszik arra a napra, amikor először élvezte a stadion lelátójáról a meccset. Ezek a pillanatok meghatározók szoktak lenni egy egész életre. A leggyakrabban édesapák hurcolták ki fiaikat a meccsre, de a nagyapa is gyakran szerepel az elkövetők között. Az tény, hogy Miskolcon apáról fiúra száll ez a fanatizmus és nem ritka az, hogy egy család három generációja nézi egyszerre a meccset a lelátóról. Természetesen ne feledkezzünk meg az anyákról és lányaikról sem, hiszen ilyennel is találkozhatunk.

Te még nem hoztad el a gyermekedet? Mi lehetne jobb alkalom, mint egy Újpest elleni meccs, ahol garantált a hangulat és a magas nézőszám? A klub jóvoltából most ingyen hozhatod a gyermeket, hát ne habozz! Hadd érezze meg, hogy milyen is diósgyőrinek lenni!

Nem lehet kifogás a távolmaradásra. Megvertük a Vidit idegenben olyan játékkal, ahol mindent kiadtak magukból a futballisták. A szezon első hazai meccse lesz, jó időben és jó időpontban. Az ellenfél szurkolói is itt lesznek. Ingyen jöhetnek a gyerekek. Nem kell jegyet venni a tömegközlekedésre. Mi kellhet még ahhoz, hogy sokan legyünk? Szerintem semmi.

Az Újpestet leírni nem lehet, ezt elmondta az edzőnk is. Én emlékszem arra, hogy pár éve hasonló nehéz helyzetben bedobták a fiatalokat, és nagyon jó eredményt értek el mindenki meglepetésére. Nem mehetünk biztosra most sem, de itthon kellene tartani a három pontot. Az egy olyan fantasztikus kezdés lenne, amit nagyon sok szurkoló remélni sem mert. Biztos vagyok benne, hogy nem csak mi, hanem a csapat és a stáb is nagyon vágyik erre a sikerre.

Nem szeretnék kezdőt tippelni, mert még nagyon sok tényező van a csapat összeállításában, amikről én nem is tudok. Egy dolog fogalmazódik meg bennem, hogy Oláh Bálintot szívesen látnám újra a kezdőben.

Találkozunk a stadionban!

Tippem:2-0

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.