Banner

Antal Botond: Nagyon sokat harcolunk és küzdünk a háttérben

Szerző: Jáborcsik András | 2019-03-11 17:26:00

Büntetőt hárított a 90+3. percben a PAFC ellen Antal Botond, ezzel ő lett a szombati mérkőzés hőse, és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a DVTK újra itthon tartsa a három pontot. A dvtk.eu interjújából idézünk:


Ilyen a kapusok sorsa. Kilenc mérkőzés után ismét a te neveddel kezdődött az összeállítás. Számítottál arra, hogy kezdő leszel?
Igen. gondoltam rá, hogy most újra eljöhet az én időm. Úgy éreztem ősszel is, hogy jól megy a védés, de a sérülés közbeszólt és sokáig nem tudtam játszani, keretben sem voltam. A téli felkészülést már teljesen egészségesen kezdtem. Igyekeztem minden alárendelni annak, hogy jól tudjam elkezdeni a szezont, ha a vezetőedző úgy dönt, hogy engem állít be a kapuba. Mivel ez nem így történt, nem maradt más számomra, mint kivárni a lehetőséget, és ha megkapom, akkor olyan állapotban legyek, hogy a csapat hasznára tudjak lenni.

Minimum kettő, de ha az egész meccset nézzük, akkor lehet, hogy három pontot hoztál most a csapatnak.
Örülök neki, tényleg fontos volt. Nem csak a csapatnak, hanem nekem is. Szeretném ennek a büntetőnek a kivédését azoknak a szurkolóknak és a klub azon dolgozóinak ajánlani, akik a nehéz időszakban is mellettem álltak, szurkoltak nekem és támogattak. Ez nekem sokat jelent, nem felejtem el nekik. Remélem, hogy ezzel sikerült meghálálni.

Elemeztétek a mérkőzés előtt az ellenfél játékosait, hogy ha esetleg tizenegyesre kerül a sor, ki merre rúgja?
Ezt minden mérkőzés előtt meg szoktuk tenni, de ezzel nagy titkot nem árulok el. Minden csapatnál így szokás. Mindig kérdés természetesen, hogy az adott játékos éppen melyik oldalt választja. Van olyan labdarúgó, aki mindig máshová rúgja a labdát és nem lehet átlagot vonni, van akinél ki lehet számolni, hogy merre felé billen az átlag. Most megbeszéltük a mérkőzés előtt Andrusch Józseffel, hogy ha lesz büntető, akkor én jobb oldalra fogok vetődni, próbáltam mindent úgy csinálni, hogy Liridon Latifi oda is rúgja a labdát.



Elolvasom a teljes interjút a dvtk.eu-n >>>>>>>>


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
4. vebgy* |Válasz erre: 3. KáGábor
2019-03-12 14:43:29 Fekete öves, Veterán
A legrosszabbkor kapta az egytucatot, pár meccse van csak a mennyeiben, erre nagyrészt nem is a saját hibáiból berámolnak neki ennyit...Még messze nem kész kapus. Botond sokat acélozódott az évek során.
3. KáGábor*
2019-03-12 10:00:37 Fekete öves, Veterán
Amellett, hogy egyetértek veletek, nekem Bukrán is egyre jobban tetszett. Nagyon sajnálatos az a 2 meccs 12 gól. Remélhetőleg nem viseli meg nagyon, és nem veti vissza.
2. zorba*
2019-03-12 09:11:39 Fekete öves, Veterán
Nálam is Boti az első számú kapus. Rajta jobban is szeretem látni a csapatkapitányi karszalagot. Határozott és látszik rajta, hogy győzni akar.
1. toki*
2019-03-12 08:05:05 Fekete öves, Veterán
De örülök, hogy visszatért a kapuba. Tök nyugodt lettem. Ő A kapus nálam. Aki partyban tartja a csapatot, higgadtságot, nyugalmat áraszt, na meg irányít ahogy kell.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...