Banner

Amikor Diósgyőrben beindul a rock ‘n’ roll

Szerző: amigeleken.hu | 2018-03-21 09:26:00

Az NB I 23. fordulójáig összesen 28 piros lapot osztottak ki a játékvezetők. A legtöbbször – négy alkalommal – a Videoton játékosait büntették, a legtöbbet azonban a Mezőkövesd futballozott emberhátrányban (91 perc).

A csakfoci.hu összeállításában kielemezték, hogy mire mentek a csapatok emberelőnyben és hátrányban .

A Ferencvárosnál látható, hogy az előnnyel azonnal élnek, 21 perc alatt 3 gólt is lőttek így. Hátrányban is jók, érezhető a kontraszt a nemzetközi kupához képest. Amíg a dán Midtjylland ellen bő egy félidő alatt 4 gólt kaptak, az NB I-ben hátrányban nem kaptak, de rúgtak egyet.

Érdekesség, hogy Diósgyőr emberelőnyös meccsei beindul a gólözön: elöl és hátul is, átlagosan negyedóránként esik egy gól, amikor a miskolciak tízen vannak a pályán. 104 emberfóros perc alatt négy gólt szereztek, de kaptak is hármat.


A Debrecen egyáltalán nem játszott emberelőnyben, de a Paks, a Vasas és a Balmazújváros is csak perceket, utóbbi két együttes azonban egy-egy gólra így is képes volt. Az Újpest az egyetlen csapat, amelyből az idei szezonban eddig nem állítottak ki játékost.


Az összeállításban azt is vizsgálták meg, hogy az NB I-es csapatok mennyit játszottak emberelőnyben, illetve emberhátrányban és ezeken a mérkőzéseken, hogyan szerepeltek.

A DVTK neve mellett a következő számokat láthatjuk:

3 piros lap, 5 perc emberhátrányban – 1 kapott gól

104 perc emberelőnyben – 4 szerzett gól, 3 kapott


Elolvasom a teljes cikket a csakfoci.hu-n >>>>>>>


forrás: csakfoci.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2018-03-21 11:41:20 Fekete öves, Veterán
Na! Úgy látszik, mi vagyunk a játékvezetők kedvencei! :)
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...