Banner

Aluinvent DVTK - PEAC-Pécs 50-69

Szerző: Jáborcsik András | 2017-12-09 12:58:00

A Női NB I. A-csoport 10. fordulójában az Aluinvent DVTK a PEAC-Pécs csapatát látta vendégül.


Női NB I. A-csoport 10. forduló

Aluinvent DVTK - PEAC-Pécs 50-69 (15-15, 5-23, 18-15, 12-16)

Miskolc, Generali Aréna, 700 néző. Játékvezetők: Tőzsér, Frányó, Fodor.


Aluinvent DVTK: Nagy D. 13/3, Bach 2, Burkholder 14, Peckova 4, Melnika 7. Csere: Zele 1, Szabó F. 5/3, Kiss A., Vukov, Aldazabal 2. Vezetőedző: Štefan Svitek.
PEAC-Pécs: Mandić 10/6, Tenyér, Raksányi 16/15, Vucorović 18, Imovbioh 13. Csere: Licskai 13/3, Roberson, Szücs L., Wentzel 1, Demeter, Séllei, Szucs R. Vezetőedző: Gabriel Carrasco Tristancho.

Edzői értékelés

Štefan Svitek: - Nehéz okosat mondani, rosszul játszottunk, talán az első öt percet leszámítva. Egy csapat volt csak a pályán. Nem ismertem játékosaimra és sajnos kívülről én sem tudtam segíteni.

Gabriel Carrasco Tristancho: - Nagyon boldog vagyok. Az előszezon során még nagykülönbségű vereséget szenvedtünk a Diósgyőr csapatától, de azóta egyre több információt gyűjtöttünk róluk, és ezeket jól használtuk fel. Keményen, agresszíven játszottunk, jól védekeztünk és harcoltunk, így megérdemelt győzelmet arattunk.


Elolvasom a teljes tudósítást a dvtk.eu-n <<<<<


forrás: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

37. Csabi K |Válasz erre: 36. burritos
2017-12-14 07:04:33 Kék öves, Tag
Az nekem is. De egyébként semmi értelme nem lenne idehozni őket és szinte biztos vagyok benne hogy ők sem Miskolcon képzelik el a folytatást. Bujdosó és Raksányi a múlt, a Sopron, Szekszárd, Győr a jelen, nekünk meg a jövőben kéne gondolkozni. Illetve kellett volna már egy jó ideje, nem pedig ábrándokat kergetni. Sajnos évtizedek óta nálunk folyik az egyik leggyengébb szakmai munka, ameddig ez nem változik addig marad az álmodozás.
36. burritos |Válasz erre: 35. Karpfen
2017-12-13 23:27:40 Zöld öves, Fanatikus tag
Ma Magyarországon a női kosárlabdát a Sopron, Győr, Szekszárd jelenti. Szóval lehet álmodozni, vágyakozni, de nekem nem kis meglepetést jelentene, ha akár Nagy-Bujdosó, akár Raksányi nálunk kötne ki. Sajnos!
35. Karpfen
2017-12-13 21:39:18 Barna öves, Veterán
Raksányi távozik Pécsről. Nem pénzügyi okokból, hanem volt távozási opciója és élt vele. A peacpecs.hu-n található a hír. Szerintem olyan pozícióban játszik, amiben mi elég jól el vagyunk eresztve, bár Monica sérülése ezt más megvilágításba helyezi. Ugyanakkor Dorcit is helyettesíthetné. Bár, úgy gondolom, Nagy-Bujdosó Nórára nagyobb szükségünk lenne.
34. fules1
2017-12-12 10:03:17 Piros öves, Őstag
Sviteket el kell küldeni egy kommunikációs tréningre,mint anno Csányi tette Pintérrel(hogy használt-e neki azt mindenki döntse el maga) :) De a viccet félre téve, tényleg nem kell ordítani a játékosokkal ezt a féle viselkedést már túl haladta az idő,de ezért szerintem még nem kell edzőt váltani le kell ülni,játékosnak,edzőnek,vezetőnek egymással és ki kell beszélni a sérelmeket egymás között,de a duzzogás senkinek sem jó,mert ennek csak a klub és a szurkoló látja kárát. Amúgy meg elég mimózák a mai magyar játékosok(nem csak a kosárlabdában) Ez a mostani női kézi VB-n is jól látszott, de úgy általában is igaz,hogy a mieinknek mindíg a legkiélezettebb helyzetekben remeg meg a kezük. Sorsdöntő meccseken sorra mondunk csődöt, ilyenkor a magyar játékos meg sem közelíti a valódi tudását,miközben más nemzetek játékosai simán hozzák a meccseket,még ha gyengébb képességüek is de mentálisan rendben vannak. Tegnap is a jóval esélytelenebb csehek kiejtették a románokat,de a japánok és a koreaiak is csak hosszabbításban estek ki a jóval esélyesebb ellenfeleikkel szemben. Szóval lehet itt Svitekre mutogatni,de ha valaki mentálisan nem alkalmas arra,hogy a kiélezett helyzetekben helyt álljon,az bármennyire tehetséges is nem alkalmas az élsportra. Menjen el a bosc-ba éhbérért dolgozni a szalag mellé, ott sem fognak finomkodni velük ha elb@sznak valamit.
33. grosser |Válasz erre: 32. tommasi
2017-12-12 09:49:36 Piros öves, Veterán
Megértelek maximálisan, még most se lenne késő változtatni , de ilyen DILLETÁNS vezetés mellett nem hogy nehéz, de szinte LEHETETLEN!
Ahogy mondani szokás....fejétől bűzlik a hal!
32. tommasi
2017-12-12 09:02:49 Barna öves, Tag
Igazából én már ezt a kosárlabdát elengedtem,bármennyire is szeretem.
Mármint nem ezt a csapatot az idióta edzővel (aki leordít egy 19 éves lányt,mert elhibázott egy elzárást),
hanem úgy kompletten a Diósgyőri kosárlabdát.

Ahogy grosser is említette,ha van akarat akár egy év alatt össze lehet rakni egy ütőképes csapatot (szekszárd),
szóval itt nálunk vagy nincs akarat erre,vagy dilettáns aki csinálja és hülye döntéseket hoz.

Éveken át bérletes voltam,idén már nem vettem,de ehhez a vegetációhoz,ami most van,már nem nagyon van kedvem.

Persze,szurkolok,nekik,követem az eredményeket,hébe hóba kimegyek meccsre,de nagyon visszacsúszott az életem rangsorában a Diósgyőri kosárlabda.
31. grosser |Válasz erre: 30. burritos
2017-12-12 07:21:24 Piros öves, Veterán
Felmerül az edzőváltás kérdése minálunk, nem is alaptalanul, de könyörgöm, ki lenne az az edző, aki megoldást jelentene az előre lépéshez?
Most hirtelen két nevet tudnék, Cziczás Laci, de kizárt, hogy otthagyná a Ceglédet, a másik meg a "kisrátgéber" Djokics. Előbbit el tudnám itt képzelni, de kicsi rá az esély, utóbbinál meg az a véleményem, ha a büdös életben soha nem lennénk bajnokok, csak akkor, ha ő jönne, akkor se kellene ő ide!
Meg itt van a "spájzban", ahogyan itt volt Pista is, ugrásra készen, Magyar Gergő.......nem tudom, hogy mi lenne a megoldás ebből a hullámvölgyből, de Pistával - bármennyire is ért valamit a szakmához - előrelépni nem fogunk tudni! Ez van sajnos! :(
30. burritos
2017-12-10 22:24:01 Zöld öves, Fanatikus tag
Majdnem pezsgőt bontottam, hogy már nem Svitek az edző! Kár érte, hogy nem volt igaz a hír!
Mentalitása alaphangon is aggályos. Szemben vele, a női kéziseink dán kapitánya mindig pozitív, próbálja ezt közvetíteni a lányok felé, akkor is, ha nyilván látja és elkeseríti egy-egy hiba. Azzal nincs mit tenni, ha jobb az ellenfél (mint ma a franciák sajnos), de ha csak ordít és korhol egy edző, az hosszútávon bizonyosan nem jó. Én úgy emlékszek, hogy annak idején Peresztegi Nagy Ákos is hasonló habitusú volt, munkásságának eredménye ismert. Azt nem értem csak, miért kell 2x belelépni ugyanabba a folyóba!
Czank Timi klubért tett érdemei elvitathatatlanok, köszönet érte! 6-7. játékosnak a jövőben is kiváló lenne, ha pontok nem is érkeznek már tőle, attól függően rutinos, lát a pályán, labdabiztos. Esetében az időmúlással ő sem fog tudni mit kezdeni, vagy visszavonul, vagy vállalja a kiegészítő szerepet is. Utóbbinak örülnék. + Svitek távozásának is!
29. Karpfen |Válasz erre: 28. fezo.ferenczi
2017-12-10 20:44:00 Barna öves, Veterán
Én az U-válogatottakból próbálnék valakit igazolni. Vagy olyan kettest hozni, akinek nem gond az 1-es pozíció helyettesítése, lásd Oblak. Éppen Timi is lehetne, de valószínű, hogy ő annyiba kerül, amennyit én nem szánnék csereirányítóra. És akkor még ott a kérdés, hogy megelégedne-e a kiegészítő szereppel. De persze mindez már csak a következő idényre szól. Nem vagyok bennfentes, de szerintem a fizetések kiegyenlítődtek a külföldiek és a magyarok közt. Sőt, lehet, hogy a magyarok még jobban keresnek, amennyire hiány van belőlük. Medgyessy ér is annyit, mint egy jó külföldi, sőt, még talán többet is.
28. fezo.ferenczi |Válasz erre: 27. Karpfen
2017-12-10 20:10:43 Citromsárga öves, Tag
A Sopronban Fegyverneky a kezdő irányító mögötte a spanyol 18 éves Salvadores játszik. Viszont nekik Milovanovic és Crvendakic is magyarnak számít így simán el tudnak használni 1 külföldi helyet. Szekszárdon Studár Á. a kezdő irányító és Oblak mint kezdő dobohátvéd segít be alkalmanként. Nekik ott van Krnjic magyarnak ezért valszeg február végén hoznak mezőnybe 1 jó külföldit a 4. helyükre. Studer aligha jönne el Szekszárdról. A 2 pécsi csapatnál és a ZTE-nél külföldi az irányító. A Ceglédben Medgyessy 30 éves és akkora pénzzel kínálták meg a pletyka szerint ami 1 jó külföldi fizetésével vetekszik. A Vasasban külföldi az 1-es. A Beacban a szintén 30 éves Pusztai Sára. Az MTK-ban Horváth B. aki azért ment oda mert kevesellte azt a bő 20 percet amit kezdő irányítóként a DVTKban játszott. Marad Czank a képben aki azt nyilatkozta hogy szivesen dolgozna játékospályafutása után edzőként is a DVTKban. A junioroknál van 1-2 tehetségesnek kinéző irányító akik persze nem érettek még az A csoportra de ha a felnőttek között edzenének 2 jobb forgató ellen még akár lehetne is belőlük valami.

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...