Banner

A Tóth-fivérek is piros-fehérben

Szerző: objektív | 2017-05-17 10:47:00

Tóth Gergő csatlakozott testvéréhez, és a DVTK Jegesmedvéknél folytatja pályafutását. A 24 éves támadó az Újpest csapatától érkezik és 1+1 évre írt alá. Mellette klubunk történetének legeredményesebb játékosa, Tóth Adrián is hosszabbított.

Tóth Gergő székesfehérvári nevelésű játékos, aki a korosztályos csapatokat követően, egy év újpesti kitérővel, végig Székesfehérváron játszott. A tavalyi szezonban hagyta el végleg szülővárosát és ismét Újpesten szerepelt. A tavalyi éve kiválóan sikerült, így az utánpótlás válogatottak után az U25-ös válogatottban is bemutatkozott. Ezt követően kereste meg őt klubunk, és 1+1 éves szerződést írtak alá a felek.

Testvére, Tóth Adrián is hosszabbított csapatunkkal, így klubunk történetének legeredményesebb játékosa továbbra is a DVTK-ban folytatja pályafutását. Kiváló szélsőnk azzal a kéréssel fordult a klubvezetéshez, hogy a nyári időszakban kipróbálhassa magát egy másik ligában, és feltöltődve érkezhessen haza a következő szezonra. Így ő a klub engedélyével Új-Zélandra költözött és a West Auckland Admirals csapatát erősíti a nyár folyamán, majd várhatóan augusztus végén csatlakozik társaihoz. Várakozásaikról az alábbiakat osztották meg velünk:

- Üdvözlünk a DVTK családban! Sokáig gondolkodtál a váltáson? Mi volt a fő oka annak, hogy a DVTK-t választottad?
- A megkeresés után azt kellet mérlegelnem, hogy mi az, ami a fejlődésem szempontjából a legjobb lenne. Ennek tükrében döntöttem a DVTK mellett. A bajnokcsapat megkeresése mindig hízelgő egy játékos számára! Folyamatosan meghatározó szerep a MOL Ligában, profi szakmai munka, és stabil gazdasági háttér, ami a DVTK-t jellemzi. Ezek voltak a fő szempontok, ezért döntöttem így, és ezért írtam alá örömmel 1+1 évre. Hosszútávon is el tudom magam képzelni itt. Rövidtávon stabil csapattaggá szeretnék válni, aki minden szituációban bevethető, és azért fogok küzdeni a szezonban, hogy a DVTK megvédje a bajnoki címét!

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2017-05-17 15:23:51 Fekete öves, Veterán
Alakul egy utos magyar kontingens. Meg Vas Marci kene, es akkor ket igen jo kvalitasu testverparunk lehetne.
Vele 1+1 evvel kene megallapodni.
2017-05-17 11:06:05 Fekete öves, Veterán
De jó az a kép! Tóth Tóth ellen, váll a vállhoz. :) Nem "barátságos meccsnek" néz ki. :) Sok sikert itt, vállvetve, együtt!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...