Banner

A SZERVEZETT SZURKOLÓI CSOPORTOK KÖZLEMÉNYE

Szerző: dfcwolf | 2019-09-09 15:00:00

A Szervezett szurkolói csoportok az alábbi közleményt adták ki:


A szurkolói bojkottot követően véleményünk szerint annak hatására változások kezdődtek a klubnál. Edző és sportigazgató is távozott, valamint új játékosok is érkeztek, és talán még fognak is. Úgy tűnik, az általunk megkongatott vészharang hangja elért a vezetőséghez, bízunk benne, hogy végre valós figyelmet kapnak a szurkolók. Ugyan az általunk kívánt teljes megtisztulás még mindig távoli, de változás szándéka látható, és talán újra lendületet, reményt adhat. Új edzőnk, Feczkó Tamás nyilatkozata után, miszerint legfontosabb célja, hogy visszacsalogassa a szurkolókat a lelátóra, talán bízhatunk benne, hogy ötletesebb, ütőképesebb csapatot fogunk látni, amely hozza az eredményeket és méltón megállja a helyét a bajnokságban!

Tamás, bízunk benned! Azonban jelen pillanatban csak szavak vannak, ami számunkra jelenleg kevés.

Eredményt és valódi focit várunk! Amennyiben ezek jönnek, és nyoma marad a következő meccseken, akkor a tábor visszatér a lelátóra, és melléd és a csapat mellé áll!

Bízunk a pozitív változásban, de a soron következő bajnokin még nem lesz bent a tábor!

-Szervezett Szurkolói csoportok-

Mutasd a teljes cikket
És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

65. kneitz |Válasz erre: 64. grobi
2019-09-12 11:26:55 Narancs öves, Lelkes újonc
Hát tettek azok vannak.A legalább nyolcszor megbukott Benczés újabb kinevezése.Az érdemei elismerése mellett felfelé bukó Sütő.Nyitottak az ultrák felé is,mert az ultrákkal kifejezetten jó viszonyban lévő amigeleken.hu gárdája továbbra is persona non grata a Dvtk mostani vezetése számára.
A népszerű szurkolói honlap sok-sokezer szurkoló szócsöve,de nem kérnek belőle jelek szerint.
Csak a semmit nem kérdező,minden szarral elégedett,minden szart kifizető fogyasztókra van szükségük.
Ez nem az előrelépés záloga,hanem a további helyben topogásé!
Nevetséges a bojkottot tenni felelőssé egy esetleges szombati sikertelenségért.
Az elmúlt 4 évért ki a felelős?
Szokás szerint senki!
Ki köszöni meg az ultráknak és más szurkolónak,hogy a 4 évi megalázások dacára pénzt,időt,fáradtságot nem kímélve,kijártak a Dvtk meccseire,és a hangzatos nyilatkozatok és ígérvények ellenére folyamatosan csalódniuk kellett.
64. grobi
2019-09-12 10:46:41 Fehér öves, Lelkes újonc
"jelen pillanatban csak szavak vannak"
Szerintem igenis vannak tettek!
Ha szombaton kikapunk, az a bojkott miatt is lesz! Mindenkit le akartok most már váltatni? Gratulálok!
63. kanap
2019-09-10 13:09:10 Piros öves, Fanatikus tag
Egyszerűen nem tartom logikus döntésnek a bojkott folytatását. Jött egy új edző, aki majd meglátjuk mit alkot nálunk, de a nagy átlag -köztük én is- szurkolok neki. A játékosok is le lehetnek ülve lelkileg, Feckónak lesz egy kevés ideje felrázni őket, meg alapszinten tanítani velük valamit a szűk 2 hét alatt ami legalább hosszú idő után kezd hasonlítani a focihoz. Jön az egyik közvetlen rivális, ezen a meccsen az új edzőnek és a csapatnak is nagy önbizalmat adhatna egy esetleges győzelem. Erre az új edzővel érkezett plusz impulzust nem megtámogatjuk több ezer emberrel meg egy jó szurkolással, hanem játszatjuk őket üres lelátók előtt...És várjuk, hogy 4-5 meccset követően így legyünk pariban minden csapattal. Logikátlan. Inkább most az elejétől kéne megadni minden támogatást és ha 4-5 meccset követően is csak a nihil van, na akkor kéne folytatni a bojkottot. Szerintem. Ez olyan, mintha nem mentünk volna ki Bódog első hazai meccsére azért, mert Horváth sza* edző volt...(mielőtt valaki megemlítené, a háttérintézmény szinte változtatás nélkül ugyanez volt, LT....stb,stb) Szóval tisztelem az ultrák minden erőfeszítését amit a klubért, a csapatért eddig tettek és tenni fognak, de ezt a döntést én nem értem. Más meg igen. Hálistennek különbözőek vagyunk, egy dologban viszont egyetértünk: Csak a Diósgyőőőőőőr!!!
2019-09-10 12:37:44 Fekete öves, Veterán
Gomdoltam hazamegyek a hétvégén, kimegyek egy barátommal a meccsre, megnézem végre a stadiont, de így nem hiszem, hogy lesz belőle valami, pedig én most ebben az esetben nem értek egyet a bojkott folytatásával. Viszont szurkolók nélkül harmad, negyedházra nincs kedvem ennyi pénzt költeni. Sajnálom, pedig jó kis meccs lehetett volna.
61. Dr.Red
2019-09-10 11:51:36 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Amikor a gyerekem rossz jegyeket szerzett, akkor is elmentem a szülői értekezletre.
Szidtam, de szurkoltam neki hogy
minnél hamarabb jó jegyekkel jöjjön haza.
Az új tanárbácsinak is megadtam az esélyt, hogy jó közösséget hozzon létre és eredményes munkát végezzen.
A magam módján még segítettem is neki,mert láttam a tenni akarást.
Mára már felnőtt a gyerek,nyugdíjas lett a tanárbácsi,infarktus után van az apuka,de mindhárman kint leszünk a ZTE ellen. Mert megszakadna a szivünk ha nem láthatnánk a "büdös kölyköket"játszani.
60. fater |Válasz erre: 59. oreg70
2019-09-10 09:34:57 Barna öves, Tag
Elég rövidlátóan gondolkodsz és egy kicsit (nem nagyon) zavarosan adod elő a gondolataidat, bár a mondandód lényege kiolvasható belőle.
59. oreg70
2019-09-10 09:25:08 Kék öves, Tag
A szurkolói csoport szép ,szép amit elértek . Kell a hangulat, de itt a DIÓSGYŐRRÖL van szó.! A csapatot most tudnánk segiteni. Itt nincs helye " Mit mondanak ha " vagy ez " Nem elég " /egyébként tényleg nem elég/ de Lesinger lépett,és a csapat érdekében vissza a lelátókra!! / Napos oldal bérlet / Aki DIósgyőri !!!!! .
58. köves |Válasz erre: 57. samanhegy
2019-09-09 20:08:30 Lila öves, Tag
Tudod örülök, hogy a barátom fiát látom a csoportban szurkolni és nincs miért szégyenkezni (Előre szokott köszönni, egyébként eléggé sportos alkat). Szeretem, amikor megy a Budapesten mindenki C..., amikor a Lokival játszunk. Kicsit hiányolom, hogy nem szidjuk a Tirpákokat amikor pesti csapattal játszunk,. Ne gondolja senki, hogy ez rosszindulat, vagy ilyesmi. Tényleg bírom, hisz minden a haverok ünnepe, akik nagyon sok esetben csak ilyenkor kéthetente találkoznak, söröznek együtt. Ezért egy kis ünnep minden meccsnap. Nekimenni? Semmiképp. Sámánhegy Úr elég sokat mondtam a múltból. Inkább a szurkolótáborokat alkotó, a meccseken kicsit (hálisten) nekifelejtekező fiatalokat kell szeretni, hisz többségüknek van mit felejteni a hétköznapokból. Fontos lenne, hogy ezeket a napokat úgy élnék meg mint régen., Sok helyen ( Egyesült Királyság, Németország,) visszavitték. Ja!! a horvátok ikszeltek az azeriekkel!!!!!!
57. samanhegy |Válasz erre: 55. köves
2019-09-09 19:37:12 Piros öves, Őstag
Tényleg átalakult a világ. Új generációk nőttek fel más hatások közepette. Nem kell szeretni ezt, de el kell fogadni. Vagy nekimenni. De az még nem most van. Vagy sosem lesz?
56. köves
2019-09-09 19:34:58 Lila öves, Tag
Hajrá Magyarok! Azerbajdzsán- Horvátország 1-1. Csak így maradna!

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...