Banner

A közös ünneplést a hétvégére tartogatjuk

Szerző: walaki | 2016-10-25 13:01:00

A szombati stadionbúcsúztató mérkőzés előtt azonban még egy másik fontos feladat is vár a játékosokra. Szerdán Salgótarjánban kell kiharcolni a továbbjutást a Magyar Kupában. Elek Ákossal, Lipták Zoltánnal, Novothny Somával és Diego Velával a dvtk.eu beszélgetett:

- Hétvégén a Ferencváros érkezik a Diósgyőri Stadionba. Abba a stadionba, amelyben utoljára lép pályára a DVTK. A diósgyőri szimpatizánsok már az utolsó jegyekért futnak versenyt a hazai szektorokba, így piros-fehér részről garantált a teltház. Ennek tükrében milyen mérkőzés lesz a szombati?

Diego Vela: - Elindultunk egy jó úton az előző két mérkőzésen, hiszen a Videoton ellen nyertünk, az Újpest ellen ikszeltünk, azonban ez nem elég. Nagyon várom a szombati találkozót. Minden egyes pillanatban nagyon kell koncentrálnunk, egy másodpercre sem szabad másra gondolni abban a kilencven percben. Szükségünk van a szurkolók bíztatására, velük együtt legyőzhetjük a Ferencvárost.

Novothny Soma: - Minden futballista gyerekkora óta ilyen mérkőzésekről álmodik, ami most hétvégén fog következni. Mi is halljuk a híreket, hogy szinte biztosan teltház lesz, és tudjuk, hogy ez lesz az utolsó mérkőzésünk itt, ami önmagában is különleges. Biztos vagyok benne, hogy egy nagyszerű összecsapás lesz. A közönségünkkel együtt, akik 12. emberként segíteni fognak, úgy érzem, bele tudjuk egymást hajszolni egy óriási győzelembe.

Lipták Zoltán: - Nagyon várjuk már a Ferencváros elleni meccset, az öltözőben is egyre inkább beszédtéma a szombati nap, hiszen teltház lesz. Stadionbúcsúztató, úgyhogy ezt a mérkőzést nem lehet elrontani.

Elek Ákos: - Nagyon jót tesz a csapatnak is belülről az, hogy most már pontokat is tudunk szerezni. Egyre közelebb kerülünk a szurkolókkal is egymáshoz. A Videoton ellen még csak megtapsoltuk egymást, az Újpest ellen már pacsizás is volt, közös éneklés azonban még nem. Azt most hétvégére tartogatjuk. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy közösen tudjunk ünnepelni a lefújás után, és így a stadiontól is méltóképpen tudjunk búcsúzni. Én abban bízom, hogy ezt a hetet nem lihegi túl senki, és nyugodt körülmények között tudunk készülni. Az egyik bajnokesélyessel fogunk játszani, biztos kemény meccs lesz, ugyanakkor két hete a másik bajnokesélyessel játszottunk és őket is sikerült itthon megverni.

teljes interjú itt:

És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.