A kosár és a focimeccsen is szurkolhatunk jövő szombaton

Szerző: Jáborcsik András | 2019-02-07 20:42:00

A sorsolás szeszélye miatt eredetileg egy kezdési időpontra került a jövő szombaton lejátszásra kerülő Aluinvent DVTK - BEAC kosárlabda- és a DVTK - Honvéd labdarúgó-mérkőzés.


A DVTK vezetése mindent elkövetett, hogy szurkolóink mindkét mérkőzésen a helyszínen szurkoljanak, és a munkát végül siker koronázta. Ennek köszönhetően az eredetileg kiírt kezdési időponttól korábban, 14:30-kor indul útjára a labda a Generali Arénában, így azok a szurkolók, akik mindkét találkozót élőben szeretnék megtekinteni, kényelmesen átérnek a stadionba a 17 órakor kezdődő focimeccsre.


Női Kosárlabda A-csoport 18. forduló

2019. február 16., szombat

14:30 Aluinvent DVTK - ELTE-BEAC


OTP Bank Liga 21. forduló

2019. február 16., szombat

17:00 Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd


forrás: dvtk.eu
SEGÍTS MINKET!

Az amigeleken.hu ingyenes, de sok munkával készül.
Támogass, hogy növekedni és fejlődni tudjunk!

www.amigeleken.hu/segits-minket

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. Szabó István |Válasz erre: 1. UltrasDksk
2019-02-08 13:25:29
De észrevettük, tavaly ősszel. Viszont most derült ki nem olyan régen, hogy hány órára írja ki az MLSZ a focimeccset. A sportcsarnokban sok rendezvény van, számos sportág edzésével, és mérkőzésével. Átbeszéltük melyik a legkevésbé kedvezőtlen megoldás nekünk, miután labdarúgó mérkőzés időpontjához nem lehet hozzànyùlni.
1. UltrasDksk
2019-02-08 12:05:19
Azt hittük már észre se veszik. De jobb későn mint soha, éves foci+kosár bérlettel ne kelljen már választani mire megy ki az ember. Régebben foci után volt párszor kosármeccs, nem semmi volt. Volt mikor a villanytól futva mentünk a csarnokhoz mert nem lehetett átérni sehogy időben. Vagy mtk foci után a fradi ellen kosár, kár, hogy már nincsenek ilyenek.
Mégsem


Üzenet küldése...