Banner

A hóesés miatt elmaradhat a mai meccs

Szerző: Jáborcsik András | 2018-12-15 12:00:00

Az amigeleken.hu információi szerint a paksi pályát borító nagy mennyiségű hó és a folyamatos hóesés következtében bizonytalanná vált, hogy a csapatok le tudják-e játszani a mára kiírt bajnoki mérkőzést.


Azt már megszokhattuk, hogy időjósunk, Szabó József ezúttal is tűpontos előrejelzést ad nekünk a várható időjárással kapcsolatban. Tegnapi előrejelzéséből már megtudhattuk, hogy az első komoly támadás várható ma a tél részéről, aminek adott esetben az is lehet a következménye, hogy a mérkőzés, de akár az egész forduló is elmaradhat.

A pályamunkások folyamatosan dolgoznak a pálya letakarításán, de arról, hogy útjára indul-e a labda 17 órakor, csak közvetlenül a kezdés előtt dönt majd Németh Ádám játékvezető.

Az atomvárosi klub honlapja arról számol be, hogy Pakson már reggel óta folyik a hóeltakarítás.
– A hó 10 cm vastagságban takarta be a Fehérvári úti stadion centerpályáját. Mikor az előrejelzések azt jósolták, hogy péntek estétől havazás várható klubunk felkészült arra, hogy a szombat 17 órakor kezdődő Paksi FC – DVTK bajnoki mérkőzést le tudjuk játszani. A paksiak beszámolója szerint délutánra tiszta lehet a pálya.


fotó: paksifc.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2018-12-15 12:44:59 Fekete öves, Veterán
Minél rosszabb a pálya,annál nagyobb az esélyünk! Hajrá, fiúk! :-)
1. objektiv
2018-12-15 12:43:07 Fekete öves, Őstag
10 centi. Az egy focipályát beborítva elég tetemes mennyiség.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...